guven abi mengu abi daha iyi bilirde cc yukselticeksen balansörlü krank tak ozaman titreşim sorununda olmaz
Komple motor değişimi gerekiyor o işlem için. Ben öyle biliyorum.
guven abi mengu abi daha iyi bilirde cc yukselticeksen balansörlü krank tak ozaman titreşim sorununda olmaz
Motorun önündeki çıkıntı olmadan balansör takamıyosun. Balansörlü krank yok.guven abi mengu abi daha iyi bilirde cc yukselticeksen balansörlü krank tak ozaman titreşim sorununda olmaz
Ben insanlara saygımdan resmi konuşuyorum. Yaşıtım veya biraz küçük olduğunu bildiğim kişilere bile siz derim. Kardeşim ve benzeri hitap türleri pek hoşuma gitmiyor, ben kullanmam kullanana da mani olmam ama. mengu baba mengu abı üstad falan diyebilirsin onlarda sorun yokmengü abi bişey sorucam, yanlıs konusuyorsam affola ama, mıllet sana mengu baba mengu abı üstad falan dıyor sen bu samımı sozlere gore o kadar resmisin ki insanın bidaha abi veya onun gii samimi seyler soyleyesi gelmıyor. ben bile nerdeyse mengü bey falan diyicem. hani samimiyet sorunun falan mı var anlamadım. merak ıcın soruyorum yoksa ne sen benım ıcın onemlısın gercek hayattaaa ne de ben senın ıcın. kusuruma bakma yanlıs bısey konustuysam
10W-40 castrol motosiklet yağı, olmadı shell, bp, petrol ofisi 10-40W benzinli motor yağı. Çekiş düştüyse hava filtresini temizleyin yağlanmış olabilir. Sabunlu suyla yıkayıp süngeri hafifçe sıkın kurutun, motora geri takın. Hava filtresi yıkanıp 2-3 kere daha kullanılabilir.Merhaba arkadaşlar benimde bir superboyum var motorları aynı olduğu için buraya yazdım çünkü superboy başlığı biraz pasif maalesef.sormak istediğim soru şu motorumun km si 500 km olmak üzere ve ilk bakım ve yağ değişim zamanı geldi öncelikli olarak kaç numara ve hangi marka yağı önerirsiniz birde sanki motorun çekişi biraz düştü ve gaz yememeye başladı gibi acaba buji değişimi mantıklı olur mu ? Kaliteli bir buji takmamı önerir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar benimde bir superboyum var motorları aynı olduğu için buraya yazdım çünkü superboy başlığı biraz pasif maalesef.sormak istediğim soru şu motorumun km si 500 km olmak üzere ve ilk bakım ve yağ değişim zamanı geldi öncelikli olarak kaç numara ve hangi marka yağı önerirsiniz birde sanki motorun çekişi biraz düştü ve gaz yememeye başladı gibi acaba buji değişimi mantıklı olur mu ? Kaliteli bir buji takmamı önerir misiniz ?
10W-40 castrol motosiklet yağı, olmadı shell, bp, petrol ofisi 10-40W benzinli motor yağı. Çekiş düştüyse hava filtresini temizleyin yağlanmış olabilir. Sabunlu suyla yıkayıp süngeri hafifçe sıkın kurutun, motora geri takın. Hava filtresi yıkanıp 2-3 kere daha kullanılabilir.
@ rs_güven tanısma vaktimiz geldi de geciyor senle . unuttun sen beni alacagın olsun
koltuk altında alarm için soket olabilir. benim motorda vardı ama alarmla fişleri tersti, ikiside ya erkek yada dişi idi, tesisat ve alarmın, gecmiş zaman hatırlamıyorum tam.
evet dogru hatırladınız,
ben beyazevlerde oturuyorum yakında isen yagmursuz bir aksam üstü de görüşebiliriz
rs_guven,
Gerçekten, konfor olmadıktan sonra motorun diğer özelliklerinin bir önemi kalmıyor. Adamın ellerini uyuşturduktan sonra hızlı gitse ne olur, gitmese ne olur ? Elimde olsa titreşim problemi olan motorların satışını yasaklarım. Firmalar gitsinler bir sürü çöp model yerine 5 tane sağlam, konforlu model getirtsinler.
Hacim yükseltmek gibi işlere bulaşmadan motordan kurtul, YBR veya aynı motoru kullanan Salcano, Kadırga, Kuba XS gibi modellere geç.
mg prince motor yükseltiliyor mu 100 cc den 125 cc ye ?
200 cc'ye kadar parça değişikliğiyle yükseltilebiliyor. 125 cc sadece silindir değişimi ile yapılabiliyor.
125'lik Silindir seti 50-60 lira, 200'lük yapmak için motorun yarısı değişiyo neredeyse 500 lira tutar ustaya yaptırırsan. 125'lik yapacaksan 13 pernolu piston-silindir seti almalısın, 100'lük cg'lerde öyle gerekiyo.Peki fiyatı ile bi bilginiz var mı ?