arkadaşlart bna 100 mfh lük mondial laxım varsa alcam
bulusnaınız iletişim [email protected]
bulusnaınız iletişim [email protected]
ben bisandan vaz geçtim açıkçası. kanuni bana daha cazip gelmeye başladı hem kanuni nin sitesine girersen orada görürsün ki hem TİGRİNA hem ELİT 8.9 HP çok güçlü aletler ELİT in jantları aliminyum benzin göstergesi digital... mondial de çok güzel alet benim arkadaşlarımın çoğunda mondial var modifiyeside çok güzel oluyor motorun sana bir kaç tanesinin fotoğraflarını koyayım...
Bu motor saatte 130 km yi gördü
Mavi ve Pembe bu motorlarda tam bir modifiye canavarı
![]()
eksanrık zıncırınden yapa bılır saygılar..
bunların 2011 modellerinde kesici var mı?
malesef yok zaten kesiciye gerekte yok 90km/h git hiçbirşey olmaz:cat:
arkadaslar bende de 100 kh modeli var 2006 model 22000 de maşallah 7 aydır tık demeden biniyorum önce den 150 zc diye sıfır lanet olası bir motor aldım aynı ayın içinde 1000 liraya verdim
şimdi sorum motor artık daha seri kalkmıyor mesela gazı köklediğimde ses var boguluyo motor ama yavas kalkıyo eskiden biraz daha seriydi yani ilk aldıgımda 4000 km önceyagını deiştiirdim aynı şimdi zincir ve bujiden şüpheleniyorum herhalde önceki sahibi hiç ellememiş ikisinide sizin fikriniz nedir?
slm arkadaşlar yaklaşık olark 2 ay oldu motoru alalı...biraz modifiye düşünüyorum güzel bişey sizce bu motora ne gider ne yaparsam vay motora bak denilir hesabıbiraz fikir sunabilirmisniz...işte benim siyah inci
sadece ön de yanak var diger herşey orjinal hali
![]()
Öncelikle herkese merhabalar!
Bu benim ilk konum.Mondial 100kh almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler?
Bu arada 15 yaşındayım 173 boyum var.
Benim motorumun arızası.Motor soğukken ayak marşıyla çalışmıo.2. vitese takıyom vurdurarak çalıştırıyorum.Çalıştıktan sonra gaz verince kendi kendine gaz kesiyo gaz verio.Ama motor ısındıktan sonra Normale dönüyo.tıkır tıkır çalışıyo.Bu motor 8600 kmde bugüne kadar hiç bir motor arızası yapmamıştır.Sebebi ne olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum lütfen...
arkadaslar bende de 100 kh modeli var 2006 model 22000 de maşallah 7 aydır tık demeden biniyorum önce den 150 zc diye sıfır lanet olası bir motor aldım aynı ayın içinde 1000 liraya verdim
şimdi sorum motor artık daha seri kalkmıyor mesela gazı köklediğimde ses var boguluyo motor ama yavas kalkıyo eskiden biraz daha seriydi yani ilk aldıgımda 4000 km önceyagını deiştiirdim aynı şimdi zincir ve bujiden şüpheleniyorum herhalde önceki sahibi hiç ellememiş ikisinide sizin fikriniz nedir?
Benim motorumun arızası.Motor soğukken ayak marşıyla çalışmıo.2. vitese takıyom vurdurarak çalıştırıyorum.Çalıştıktan sonra gaz verince kendi kendine gaz kesiyo gaz verio.Ama motor ısındıktan sonra Normale dönüyo.tıkır tıkır çalışıyo.Bu motor 8600 kmde bugüne kadar hiç bir motor arızası yapmamıştır.Sebebi ne olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum lütfen...