Mondial mondial 100 kh paylaşım

100kh yi beğendiniz mi ?

• beğendim

Oy: 135 76.7%
  • beğenmedim

Oy: 41 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    176
evet abi soyledıklerınde yerden goğe kadar haklısın ıstanbul dakı sahibinden.com ilanlarına bakarsan cogu 5 bin civarında motor problem cıkartır mı? Bıde neden motor en fazla 100 yapabilirken 160 ibre koymuslar neden ole yaptıklarını anlamadım genelde yüm çinliler böyle

bunların ömrü kac km olur yanı kac km den sonra sorun cıkartmaya baslarlar?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi kullanırsan...15.000km sorun çıkarmazlar...Fakat tam emin değilim farklıda olabilir:)...

5,000'deki motor...temiz ise sorun çıkarmaz...:):p

insallah temızdır adam yazmıs her turlu bakımları yapılmıs dıye:mrgreen:

Bişey olmaz...

Hondaya,Yamahaya kötü bak...O da çinliler gibi dökülür...:p

Motora temiz bakarsan sorun yok.......

evet abi soyledıklerınde yerden goğe kadar haklısın ıstanbul dakı sahibinden.com ilanlarına bakarsan cogu 5 bin civarında motor problem cıkartır mı? Bıde neden motor en fazla 100 yapabilirken 160 ibre koymuslar neden ole yaptıklarını anlamadım genelde yüm çinliler böyle

bunların ömrü kac km olur yanı kac km den sonra sorun cıkartmaya baslarlar?

paşam bak öncelikle şunu söyeleyeyim 5000 km de dağılacak motor değildir.. dağılacak olsa zaten o motordan uzak dur derim ve zaten kimse 5000 km dağılan bir motor almaz... alacağın motorun temizliğine bak eğer adam güzel kullanmışsa 30.000 km giderbilir tamamen kullnıcıya bağlı... yok motoru dağa taşa vurmuşşa zorlamışşa o motor haliyle fazla dayanamıyacaktır önemli olan temiz alet bulmak 1000 km zorlanmış olacağına 5000 km tertemiz mootora binmek tercihimdir...
ayriyeten 160 ı niye koymuşlar görünüm için cbr125 e 200 koydukları gibi bize bi zararı olmaz 160 ın bırkata orda kalsın :)

ya size bişey diyeyim mi bugun bizim arkadaşların kh sine bindim motorlarda modifiye var egzozlar falan acık dişliler değişik ve motorların birisi 19binde diğeri 15binde boyle motorlar bu kadar giderse adam akıllı motorlar en aşagı 40 gider kanımca fakat yagına bakmazsan daga daşa surersen adam akıllı binmezsen pislendiğinde yıkamazsan pek binemezsin zaten celil yukseltmek için alacagı için 5 bin yada 10bin km biner satar yani sorun yok ama alır kullanırım derse bence rahat 40bin gider
SAYGILAR

ya size bişey diyeyim mi bugun bizim arkadaşların kh sine bindim motorlarda modifiye var egzozlar falan acık dişliler değişik ve motorların birisi 19binde diğeri 15binde boyle motorlar bu kadar giderse adam akıllı motorlar en aşagı 40 gider kanımca fakat yagına bakmazsan daga daşa surersen adam akıllı binmezsen pislendiğinde yıkamazsan pek binemezsin zaten celil yukseltmek için alacagı için 5 bin yada 10bin km biner satar yani sorun yok ama alır kullanırım derse bence rahat 40bin gider
SAYGILAR
Haklısın....:cat:::plus1::

Bişey olmaz...

Hondaya,Yamahaya kötü bak...O da çinliler gibi dökülür...:p

Motora temiz bakarsan sorun yok.......

evet haklısın ama modi 1 senede dokulurse onlar 3-4 senede dokulur :cat:

Celil hala alamadın mı motoru?:wiinkk:
ben yazın alıcam motoru unuttunmu omer:)

paşam bak öncelikle şunu söyeleyeyim 5000 km de dağılacak motor değildir.. dağılacak olsa zaten o motordan uzak dur derim ve zaten kimse 5000 km dağılan bir motor almaz... alacağın motorun temizliğine bak eğer adam güzel kullanmışsa 30.000 km giderbilir tamamen kullnıcıya bağlı... yok motoru dağa taşa vurmuşşa zorlamışşa o motor haliyle fazla dayanamıyacaktır önemli olan temiz alet bulmak 1000 km zorlanmış olacağına 5000 km tertemiz mootora binmek tercihimdir...
ayriyeten 160 ı niye koymuşlar görünüm için cbr125 e 200 koydukları gibi bize bi zararı olmaz 160 ın bırkata orda kalsın :)

evet haklısın radajı kotu yapılmıs 1000 km de bı motor alıcagına 5000 km de rodajı duzgun yapılmış bı motor alırsan daha ıyı olur saygılar..:)

SAYGILAR

evet fatıhcıgım cok dogru +1:cat:

Son düzenleme:
Söylemeyi unuttum...:)

Bugün araba ile şehirler arası yolda 75-80 ile giderken 2 kişi giden bir 100kh beni solladı inanamadım...:silent:

Hızı rahat 85-90 vardı yolda düzdü..100cc için performansı beklenenin ötesinde..:cherry:

Söylemeyi unuttum...:)

Bugün araba ile şehirler arası yolda 75-80 ile giderken 2 kişi giden bir 100kh beni solladı inanamadım...:silent:

Hızı rahat 85-90 vardı yolda düzdü..100cc için performansı beklenenin ötesinde..:cherry:

ne sandın abi ama 2 kişi sollaması cok buyuk iş
senın arabanın markası neydı abi:)

Pardon celil bilmiyordum.Hayırlısı olsun.
Sevgiler:)

eyvallah Ömer kardesım tesekkurler saygılar...:)

Son düzenleme:
BEN BİŞE DEMİYORUM ALIRSIN İNŞ Bİ MOTOR. BAŞKA NE DİYİM.
alın bakın bir kaç kh benden size.

buda benim makina. izzet bey nasıl duruyo ledler. sen anlarsın..

Son düzenleme:
ne sandın abi ama 2 kişi sollaması cok buyuk iş
senın arabanın markası neydı abi:)
Evet büyük iş ama solladı...:)

Arabamın markası...Seat Cordoba S/Rider.(2006)

Genç,Kazasız belasız kullan motorunu....Gauyet guzel..:)

Son düzenleme:
BEN BİŞE DEMİYORUM ALIRSIN İNŞ Bİ MOTOR. BAŞKA NE DİYİM.
alın bakın bir kaç kh benden size.

buda benim makina. izzet bey nasıl duruyo ledler. sen anlarsın..

eyvallah eraycım saol insallah sende motorunu satıp istedıgın motoru alırsın:)

Evet büyük iş ama solladı...:)

Arabamın markası...Seat Cordoba S/Rider.(2006)

Genç,Kazasız belasız kullan motorunu....Gauyet guzel..:)

ooovvv hemde seat cordoba sen nası altında kaldınya abı bu gecısın yanına yaklassaydın bakalım kac km hızla gıdıyomus :p

resimler içinde cok sağol genç kaptan çok guzel senın motorda ıclerınde 1 tane:)

Son düzenleme:
eyvallah eraycım saol insallah sende motorunu satıp istedıgın motoru alırsın:)

ooovvv hemde seat cordoba sen nası altında kaldınya abı bu gecısın yanına yaklassaydın bakalım kac km hızla gıdıyomus :p

resimler içinde cok sağol genç kaptan çok guzel senın motorda ıclerınde 1 tane:)
Daha doğrusu kardeşim sürüyodu arabayı onun için yavaştı...:)

Ama 90 vardı motorun hızı...:p

bu motor 2 kişiyle performansı gerçekten güzel değil ama 90 ı görüyor....
tek kişi binerseniz gerçekten sıkışırsanız çok hızlı hamleler yapabiliyorsunuz... ama 2 kişiyken gerçekten seri bir motor değil 2 kişi ile tek kişi arasında dağlar kadar fark var...

tek kişi binerseniz gerçekten sıkışırsanız çok hızlı hamleler yapabiliyorsunuz... ama 2 kişiyken gerçekten seri bir motor değil 2 kişi ile tek kişi arasında dağlar kadar fark var...

evet haklısın sonucta 100 cc fark olması dogaldır:)

Tabii ki...+1.
:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar