MODİFİYE ile YENİDEN DOĞUŞ

motosiklet olayında yorum yapabilecek ustalıkta değilim ama modayla iç içe olan biri olarak bakıyorumda iştye bu gerçek sanat sade bir o kadar da gösterişli :cat:ellerine emeğine sağlık diyorum murat abi allah çizik göstermesin:wiinkk:

Bence olmamış ASR koymayı unutmuşşun..:queen:
Osmanpaşam ne unutması yaw..Sen getirirsin artıkın..Bekliyom he...
motosiklet olayında yorum yapabilecek ustalıkta değilim ama modayla iç içe olan biri olarak bakıyorumda iştye bu gerçek sanat sade bir o kadar da gösterişli :cat:ellerine emeğine sağlık diyorum murat abi allah çizik göstermesin:wiinkk:
Teşekkürler paşam..:rendeer:
Valla ne diyimki;:bounce: Faruk SARAÇ yorum yapmış kadar sevindim valla..:cherry:

süper bi çalışma murat abi Elllerine sağlık ,Allah keyifle kullanmak nasip etsin inş.:rendeer:

Valla ne diyimki;:bounce: Faruk SARAÇ yorum yapmış kadar sevindim valla..:cherry:

teşekkür ediyorum abi cemil ipekçi demediğin için:queen::queen::queen:
ama motor bi harika:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bencede gayet güzel olmuş. boya altı sticker çalışması gayet iyi.
siparişi verdm airbrushım geliyor, kursları açılmaya başlamış kitaptan veya kurstan öğrencez artık:)

bu arada bi keeway de arka kuyruğun kısaltıldığını görmüştüm
lastiği de 1 ebat büyütmüşlerdi. yapısı buna benziyor. stop lambasını da ufaltmışlar beyaz kibar bişi vardı...

keyifli sürüşler dilerim...

helal olsun Murat abim.. Seni ilk kez resimde gördüm.. Ne diyeyim.. airbrush konusunda falan bi yanına uğramam lazım galiba.. Bir de zımpara dersleri..
Saygılarımla..

hocam tebrik ederim, harika bir çalışma olmuş... Kazasız belasız inşallah...

motor cok güzel olmuş fakat kornaya anlam veremedm

arabanın kaput hoş duruyor ama farlardaki yumuşak bakışla uyum sağlamamış

resimlern forumda paylaşılacağı için resmlerdeki giyime dikkat edilseydi daha iyi olurdu bayan arkadaşlar bunu hoş karşılamayabilir

emeğe saygı

helal olsun Murat abim.. Seni ilk kez resimde gördüm.. Ne diyeyim.. airbrush konusunda falan bi yanına uğramam lazım galiba.. Bir de zımpara dersleri..
Saygılarımla..

Teşekkürler paşam..Valla resimlerde görmek yetmez ise seni beklerim..
Kapım sana ve tüm kardeşlerime heran açıktır..:wiinkk:
.
Bak buda yapım aşamasındaki kişisel tanıtım websitelerim;:farao:
.
http://muratgergerli.blogspot.com/
.
http://muratgergerli.tr.gg/

Gergerli Arkadaş, şahane olmuş işte şimdi özendim bak:cat:
Neye özendin dersen, kişinin motoruna emek harcaması, kendisi uğraşması, kendi emeğinin dolayısı ile ruhunun o motora aktarılması:cat: Özendiğim şeyler bunlar, Güle güle pin, kazasız belasız:)

murat abi gerçekten çok şahane olmuş ellerine saglık airbrush çok gerçekçi ve başarılı olmuş arabadada vardı zannedersem aynı resim ben fotoyu göremedim .. valla süper güle güle kullan abicim

Budur işte. Helal olsun insanın kendi emeğiyle ortaya çıkardığı esere hiç bir zaman paha biçilemez.
Tebrik ediyorum. Pardon, mesleğinizi sorabilir miyim?

Budur işte. Helal olsun insanın kendi emeğiyle ortaya çıkardığı esere hiç bir zaman paha biçilemez.
Tebrik ediyorum. Pardon, mesleğinizi sorabilir miyim?
Teşekkürler paşam..
.
Kendimi en çok modifiye işine ve motosiklet hayatına adamış biri olarak görüyorum..
Daha bu dediğimin hangi meslek grubuna girdiğini bulamadım..Ama çalışmalar devam ediyor tabii..Mutlaka bulacam meslek adını..:cherry:

Gergerli Arkadaş, şahane olmuş işte şimdi özendim bak:cat:
Neye özendin dersen, kişinin motoruna emek harcaması, kendisi uğraşması, kendi emeğinin dolayısı ile ruhunun o motora aktarılması:cat: Özendiğim şeyler bunlar, Güle güle pin, kazasız belasız:)

Muzaffer kardeşim kusura bakma şimdi gördüm mesajını paşam..
Yüreğine sağlık..Sizlerede Allah kaza bela vermez inşallah..:rendeer:

2side fenalık allah kaza bela vermesin motor gercekten güsel bi sekil almıs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar