Bence olmamış ASR koymayı unutmuşşun..:queen:
Şimdi bu motorlara olmamıs dıosun olemı...
SAna bısey dıyımı Sen Ne Anlarsın Motordan....
Bence olmamış ASR koymayı unutmuşşun..:queen:
Osmanpaşam ne unutması yaw..Sen getirirsin artıkın..Bekliyom he...Bence olmamış ASR koymayı unutmuşşun..:queen:
Teşekkürler paşam..:rendeer:motosiklet olayında yorum yapabilecek ustalıkta değilim ama modayla iç içe olan biri olarak bakıyorumda iştye bu gerçek sanat sade bir o kadar da gösterişli :cat:ellerine emeğine sağlık diyorum murat abi allah çizik göstermesin:wiinkk:
Osmanpaşam ne unutması yaw..Sen getirirsin artıkın..Bekliyom he...
Teşekkürler paşam..:rendeer:
Valla ne diyimki;:bounce: Faruk SARAÇ yorum yapmış kadar sevindim valla..:cherry:
Osmanpaşam ne unutması yaw..Sen getirirsin artıkın..Bekliyom he...
Teşekkürler paşam..:rendeer:
Valla ne diyimki;:bounce: Faruk SARAÇ yorum yapmış kadar sevindim valla..:cherry:
helal olsun Murat abim.. Seni ilk kez resimde gördüm.. Ne diyeyim.. airbrush konusunda falan bi yanına uğramam lazım galiba.. Bir de zımpara dersleri..
Saygılarımla..
Jesse paşam tşkler..Doğru arabamda da var..Sevmiştim göüntüyü..murat abi gerçekten çok şahane olmuş ellerine saglık airbrush çok gerçekçi ve başarılı olmuş arabadada vardı zannedersem aynı resim ben fotoyu göremedim .. valla süper güle güle kullan abicim
Teşekkürler paşam..Budur işte. Helal olsun insanın kendi emeğiyle ortaya çıkardığı esere hiç bir zaman paha biçilemez.
Tebrik ediyorum. Pardon, mesleğinizi sorabilir miyim?
Gergerli Arkadaş, şahane olmuş işte şimdi özendim bak:cat:
Neye özendin dersen, kişinin motoruna emek harcaması, kendisi uğraşması, kendi emeğinin dolayısı ile ruhunun o motora aktarılması:cat: Özendiğim şeyler bunlar, Güle güle pin, kazasız belasız![]()
Amerikan polisi gibi kullanıyorsun,eline sağlık...........