MODİFİYE ile YENİDEN DOĞUŞ

Ellerine sağlık, renk seçimi süper olmuş.. Kim bilir çok beğendiğim bi resim olursa bende yapabilirim :)

ne bilim fotoda omuzunuzdakileri apolete benzettimde :mrgreen:
Benzetmen cuk oturmuş Babocan ,asker değilim ama emniyetten :rendeer:(gerçi motorcu olaraktan) kimse sevmez.:pr:.Ben bile..Ama meslek olaraksa:cat: mesleğime AŞIĞIM.:bounce:..
.
:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eline sağlık süper olmuş arkadaki 2 korne sadece hoşuma gitmedi genel kanım ise ''pimp my bike'' olmuş abi yaw....

tuğper;858234' Alıntı:
eline sağlık süper olmuş arkadaki 2 korne sadece hoşuma gitmedi genel kanım ise ''pimp my bike'' olmuş abi yaw....
Babocan bu kafama takıldı yaw..Bi anlam veremedim..Sağolasın yorum :rendeer:için ama hala kafam takılı.:silent:...

Son düzenleme:
Murat kardeş hadi artık yeni resimleri koy ben seni bekliyorum sonrada benimkileri
koyucam siteye:rendeer:
Fikir senin,öncelikde sende:queen::queen:
Ya aslında İstanbula gelsende bi yer açıp biz yapsak bunları nasıl olur:queen::queen:

Murat kardeş hadi artık yeni resimleri koy ben seni bekliyorum sonrada benimkileri
koyucam siteye:rendeer:
Fikir senin,öncelikde sende:queen::queen:
Ya aslında İstanbula gelsende bi yer açıp biz yapsak bunları nasıl olur:queen::queen:

Paşam inan bende istiyorum ilgilenmeyi ama inan şu aralar görevden başımızı kaldıramıyoruz..Sınırötesi,Devlet Büyüklerimiz'in ziyaretleri,felan-filan.Anlarsın ya babocan..
Bende bu yer açma işini çok düşünüyorum ama TC Devlet Memurlar Kanunu işte....Belki emeklilikte, az kaldı 4 yıl sonra inşallah...Modifiye üstüne bişeyler olabilir.......

BABOCAN Benı tanırsın cok eskı bı lınc ama 10 numara olmus sana dıyım :D ınsallah bıgun yolumuz sanlıurfaya duse baba :D gorusurk o zmn saygılarımla sıte kucugu

BABOCAN Benı tanırsın cok eskı bı lınc ama 10 numara olmus sana dıyım :D ınsallah bıgun yolumuz sanlıurfaya duse baba :D gorusurk o zmn saygılarımla sıte kucugu
Eyvallah paşam benim...Herzaman kapım açık..Beklerim..:rendeer::rendeer:

Küçük ne demek agam..:rendeer::rendeer:

r60 6\6 TACİ abim hayırlıolsun avatarında kıyak olmuştabi motorunda hayırlıolsun.

jınlun bile şaşırmıştır ''ben bu hale nasıl geldim diye'':cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel olmuş...Allah kaza bela vermesin..

Çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Aşık olunacak özel bir makina olmuş artık.

Çin işi filan diyen arkadaşı kınıyorum. Motor motordur. Sevmen yeterli. Motorun büyüğü, küçüğü, güçlüsü, zayıfı, çini, japonu, almanı olmaz. Motorun vardır ya da yoktur. Motorcusunudur ya da değilsindir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar