Mobylete, Peugeot, Bisan 103 ve 105 Ciler Buraya

kadir294

abime sorup (kendısı anlar mobiletten ) sana gündüz öyle cevap vermiştim fakat ne yazıkki şuan abim yanımda değil .. abime ulaşıp sorunu iletip cevabını buraya yazarım .. :)

merhaba arkadaşlar bende moby kullanıcısıyım..benim sorum şu hız kasnağı diye tabir edilen aliminyum kasnaklar ..motorun çekişini etkilermi .. size benden bi tavsiye total yağı kullanmayın kesinlikle normalde motora litrede 50 ml koyarsın ama total yağında 250 ml bile koysan kurtarmıyor..motoru mahvediyorr..

HATTA MOTORUN AIRSAL İSE TAMAMEN MAHVEDİYOR :=)

Cilgin52 ben de ondan bahsetmiştim, bir sürü silindirime yazık oldu bu su gibi yağlar yüzünden.

selamn aleykum arkdaslar dediğinize katılıyorum.ama ben cok tecrübeliyim bu işte anlatacaklarımı uygularsanız korkunuz olmaz.1- motorda set yani glordin 19X19 kutuklepe kuzen veya cırcır egzoz puf dişi olursa ucar 120 görürü sen sayki alt motor 70 cc çıkar 105 dn daha hızlı olur.rengini altın sarısı yanlarına let 4 tane mor ışık bobine bağlarsan(elektronikle r için gecerli) canavar derler o motora kimse senle basmaya yemez
2-motora sakın ola acık yağm atmyaın alın kapalı yağ castrol en ideali ben burak erzinacn motorum setli 105 140 görüyorr adı raslantı

msnmnem [email protected] ayrıntlı bilgi isteyen eklesin.vitesli motora koydm yani o 105 le anlayın artık farkı ha 0 103 alırsanız ilk bir hafta yavas sonra hafta basın acılır

Son düzenleme:
arkadaşlar nedense kimse motosikletinin resmini koymuyor.. ben koyayım ..gerisi gelir inşallah..

sezer0567or2.jpg

arkadaşlar eski siyah üstten depo bioniklerin fiyatını bilenler varmı acaba nasıdır iyimidir almaı düşünüyorumda aransa 150ytl gibi fiyatlara bulunurmu _?_?_

s.a arkadaşlar benim bi sorum wardı ben geçen sene 0 motor aldım 103 motor 1300 km de ama balata çok çok az açılıyor yani oynar yanak çok az açılıyor bu neden olabilir we nasıl onara bilirim cvp yazarsanız sevinirim ...

Motosikleti
ZX12R
selamlarrr..peugeot 103_105_ninja meraklisiyim..ozellikle seslerine hastayim..:wiinkk:

motor sevdamin baslamasina neden olan motordur 105..:wiinkk:

bisan nin yaptigi motorlara karsiyim..adi ustunde bisiklet sanayii..:cherry:

yapilmasin peugeot benzeri motorlar..onlar efsane kalsin...:rendeer:

hele ramzey yokmuu...alam yaa motor yapariz diye cikmislar piyasaya...:farao:

pejocuların mekanı

bütün pejo kullanıcıları biribirimize
yardımcı olabiliriz hepinizi bekliyorum

arkadaşlar pejo için en iyi silindir hangisi

Son düzenleme:
tatar

s.a millet formu okuyorum hergün süper şeyler var bana da bi yardımınız olursa çok sevinirim... öncelikle başlayayım olursanız yardımcı.?:
ben bi motor bakıyorumda
1 karbüratörü kaçlık yaptırayım
2 bujisi nasıl olsun
3 nikelajlayayımmı
4 silindir ne marka olsun
5 ekzoz ne marka olsun
bunları söylermisiniz fazla bilgim yok biraz yardım lütfen

slm lar ben sıteye yeni üye oldum bende bir mobı mmerakıdır gıdıyo
cok saglam motorlar bende bıonık panter tıpınde sası ole yanı airsal 19 19 mobı var ondıslı 14 arka dıslı 52 baska bı ayarmıs falan bıseyde yok
gecenlerde glordon 15 yenıldım
hızını artırmam ıcın yapabılecegım bısey solersenız uygulamaya calısırım bu arada yarıs mesafesı 500 bılemedın 600 m dir :cat:
bak kardesim ben 8 seneden beri farklı binen insanım airsel den fazla urat bkleme 19 da olsa ses verir ama gitmez hız istiyorsan bir tek sekman glardon 19 duz manifolt ayarlı debriyaj blokları islet 15 38 disli tak salli ver surat gör alayına kafa tutarsın benden bu kanar kendine iyi bak

arkadaslar 19*19 karburator cobrada ii hız ve cekıs yaparmı cvplarınızı beklıyorum
BAK 19 TAKARSAR MOTOR HIZ CEKİS YAPAR AMA BENZİNİ SU GİBİ İCER BUNU UNUTMA MOTORUNDA AİRSEL VEYA GLARDONİ YOKSA YANİ DUZ İSE 19 MOTORU BOGAR ONA DUSUN VE AYARLA BAY BAY BAY

arkadaşlar ben 17 yaşındayım.4 ay önce peugeot spx-l aldım.motorum 2500 kmde.modifiye yaptım motor 110dan düşmez.gruplar arası birinciyim.yani bakarsan o kadar güzel motor birde modifiye yaparsan...
BİLADER
sizin ordaki motorlar surat yapmıyor manislaıyız bizde ayarı saglam tek makina 145 göruyor galin mnisaya motor gösterelim biz ruhsatına yarısırız gurup degil;D;D

Son düzenleme:
ayazlı

benim kadr pegout hastası yoktur :bounce: ben kızların nazına eksozun ara kazına hastayım :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 AM ----------

general sana yardım edeym motor pejoo ise her parçanın markasının emo olmasına dikkat et bide italyan karbratör olsun ok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------

arkadaşım sen ne yap biliyon mu git parçacıya zembelek diye bi parça var oonu al taktır iki yada üç tane taktır kalkışta vitesli motor gibi ön kaldrrır ok

slm arkadaşlar 2 ay önce bionik aldım arsan 15 lik gidişi mükemmel 19 luk arsanla aynı sayılır ama çok benzin yakıyo başedemiyorum bu arada kahramanmaraşlıyım yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar