Mobylete, Peugeot, Bisan 103 ve 105 Ciler Buraya

karasahin24' Alıntı:
bana peugeot 103ü tam manasıyla hızlandıracak acıklamalı bilgi veren vermı kendine güvenen ben yaptım diyen [email protected] benle görüşsün lazım

ben usta değilim ama burada teorik bilgiler vereceğim belki işe yarar.
zaten usta yazsa bile söylenenden çok uygulama önemli.
ilk olarak bu işe gerçekten çok paran gidiyor.yeni başlayacaksanız iyi düşünün derim.
işte yapılacaklar.
gılardoni tek segmanlı silindir
19luk dellorto karbüratör.
arkaya 38lik dişli
çırçır egzoz
ve çok hassas ayar yapacak bir usta.
motor alçaltılıp gereksiz ağırlıklar atılmalı bunları yaparsan 110 120 gibi süratlere çıkabiliyor.

herkese merhabalar arkadaşım ile mobylet topluyacaz herşey war malzeme olarak ama gel görki benim pek fazla bilgim yok nelere dikkat etmeliyim.... birde motor hakkında hangi parça ne işe yarar anlatırmısıınız...teorik bilgi lazım ...

arkadaslar bende ınanmıyorum bu mobıletlerın 150 fln yaptıklarına ama acıkcası ben korkmaya basladım bu mobıletlerden::saad::

merhabalar eskişehirde oturuyorum ben pejo modifiyesi için parça almam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum bu iş (moped modifiyesi) esk de çok yyaygın değil sanırım herkez sınırlı olarak yapıooo parça desteği nasıl karışılarız bilemioorum eskişehir dışı olupta parça temin ederim ben dien varsa görüşelim para mühim deel önemli olan pejom

Vav bende böyle bir topic arıyordum. :)
Ben de 1965 model orjinal mobylette var. İnanması dahi güç değil mi? Yalova esenköyde depoda duruyor. :( Babam müzeye vericem diyor kaç senedir. :)

Neyse geç oldu ben yatiyim. İyi geceler

yahu bi motor yapayım dedim yarım kaldı kışa toplarım artık o zaman sadece motorsiklet üretimi yapan firmaların orijinal motorlarını kullanarak kendinizi motorcu hissedin sizde ne yapalım herkes kendi hayatını yaşar yada yaşadığını sanar hele buradaki kıl insanları gördükçe uyuz oluyom yahu iddia edilen bişey var gel gösterelim de diyolar ama illede olmaz diyenler çıkıyor önyargılı davranmayın yada çıkın gidin sırf muhalefet olsun diye gözlerinizi bozmaya çalışmayın bırakın işinize bakın yahu motorsiklet sitelerine gidin ordaki motorlara bakın belki sizinde olur bigün hayalinizi yaşatırda bi işe yararsınız yaramaz insanlar

bende de moped var ve kendime güveniyorum, sorularınızı cevaplayabilirim, mopedleri küçümser bakış açınızdan vazgeçin

slmlar ben peugeot 103 ninja hakkında bilgi almak istiyorum.Kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler :rendeer:

Arkadaşlar Yağ Konusunda Bilgi Paylaşabilirim Castoldan Başka Yag Koymayin Bana Hak Vericeksiniz

bende suzuki tvs var motoru fazla zorlamaktan segman kırdım simdi çift kafa glardoni yapmayı düşünüorum siz ne düşünüyorsunuz??yorumarınıza bekliorum:D

Slm arkadaşlar bendede 103 var. Moped modifiyesi ile ilgili yazılanları takip ediyorum.Birde bizde mobylet var çift kafa ama karbüratör sorunumuz var.Tek yapmayı düşünüyoruz ne gibi tavsiyeleriniz var.Bi yardımcı olursanız sevinirim...

bende siteye hemd motora yeni başladım bş star 103 almayı düşünüyorum ban bu konuda yardım ederseniz çok sevinşrim ekleyin beni msnden yardım almam gerekio [email protected] ok şimdiden herkeze çok teşekkür ederim

arkadaslar 19*19 karburator cobrada ii hız ve cekıs yaparmı cvplarınızı beklıyorum

mobi

slm lar ben sıteye yeni üye oldum bende bir mobı mmerakıdır gıdıyo
cok saglam motorlar bende bıonık panter tıpınde sası ole yanı airsal 19 19 mobı var ondıslı 14 arka dıslı 52 baska bı ayarmıs falan bıseyde yok
gecenlerde glordon 15 yenıldım
hızını artırmam ıcın yapabılecegım bısey solersenız uygulamaya calısırım bu arada yarıs mesafesı 500 bılemedın 600 m dir :cat:

soru

slmlar arkadaşlar ben bi motor aldım bisan star 103 0 aldırm henüz 380 km de ama fazla hız yapmıyo 40-45 arası özelliklerine gelince
bisan star 103
model:2007
km:380
hız karbıratörü
ha bide 49 dd yazıo o ne cc deilmi
ve turbo susturuculu egzoz neden hız yapmıyo sizce cevapları bekliom

arkadaşlar bendede peugeot 103 vardı sattım sattığıma bin pişmanım 103 gibi bi motor bulunamaz bi nimet çek gazı git durmadan platinliydi ama 90ı bulurdu 105 motor değildi has 103:) önce peugeot motordu yağ koymadığım için kitlendi yarışırken 103 yaptırdım bence 103 ten şaşmayın 1 numara şimdi alcam bitane arıyorum kırmızı elektronik

arkadaşlar bişeyi merak ediyorum motora 70 cc 105 motor taktırcam ama neden şişiyor yazabilirseniz sevinirim yoksa 500 cc 103 e devam bi zahmet yazıverin bilen arkadaşlar

Son düzenleme:
arkadaslar bu peugeot 103 ve 105 motorların teknik özelliklerini bi yazar mısınız?hangisi daha iyidir?piyasada 2.el fiyat durumları nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar