Mobilet Üzerinde Tehlikeli Yolculuk...

Mersin'de İki Gencin Mobiletleriyle Karayolunda Yaptığı Tehlikeli Yolculuk, Görenlerin Yüreğini Ağzına Getirdi.

mobilet-uzerinde-tehlikeli-yolculuk-1741837_o.jpg

Mersin'de iki gencin mobiletleriyle karayolunda yaptığı tehlikeli yolculuk, görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

Gülnar- Ermenek karayolunda, mobiletlerin üzerine yatarak hız yapan Ahmet Kafadar ve Faruk Şener, tehlikenin farkında olduklarını, ancak bundan zevk aldıklarını söyledi.

Saatte 70-80 kilometre hız yapabilen mobiletlerini, motor bölümlerinde yaptıkları küçük değişiklerle, 120-130 kilometrelik sürat motoru haline getiren iki genç, akrobatik hareketlerle görenlerin yüreğini ağzına getiriyor.

Mobiletlerinin üzerine yatarak son sürat ilerleyen gençler, önlerine çıkabilecek araçlara aldırış etmeden birbirleriyle yarışıyor.

Mersin'deki otoyolda zaman zaman düzenlenen motor yarışlarına da katıldıklarını itiraf eden Ahmet Kafadar, 'düşerseniz ne olur?' şeklindeki bir soruyu, gülerek "Düştüğünüz zaman ölürsünüz" şeklinde cevapladı.

Gençlerden Faruk Şener ise, "Kendinizi niye tehlikeye atıyorsunuz?" şeklindeki soruya, "Zevk meselesi" şeklinde cevap veriyor.

Mobilet üzerine yatarak en fazla 130 km hız yaptıklarını anlatan Şener, motorda yapılacak değişikliklerle hızın daha da artırılabileceğini kaydetti.

ALINTI

ALLAH akıl fikir versin, ne diyeyim?
gençlikte yapılan hatalar,inşallah sonradan acı ve pişmanlık vermez..

Onlar alışkın çoğu 8 yaşında motorla tanışıyo ve hangi yolda kaza yapma ihtimallaerinin olduğunu biliyolar ben dün gece çevre yolunda 60 khm hızla giden bi motorun yanından geçtim ikisinde de kask yoktu motoru süren erkekti arkasındaki de kızdı yolda zikzak çizerek gidiyodu kesin sarhoştu ve kamyoncu lara denk geldiyse kesin sıkıştırmışlardır

Evet hep kamyonlar bilerek mi sıkıştırıyo acaba?

bu arada benim ne motorum var nede sürmesini biliyorum

sizce kolaymi sürmek:D

Motor sürmekle motorcu olmak arasındaki farkı Mersin'li iki genç çok güzel açıklıyorlar...

Koymayın kardeşim şu lavukların haberini artık bu siteye. Bazıları özeniyor bakın işte. Arkadaşın takma adı Sessiz Sürücü (binici), özendiği şeye bakın :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle motorların üzerine yatanlar çoğu çapulcu takımı, bizim burdada çok var hayattan beklentisi olmayan insanlar çoğuda cahil önümde kaza yaparsa durursam yardım elimi uzatırsam namertim bunlar hak ediyor :cat:

Benimde mobilet var ama pazar günleri gezmek için kullanıyom öyle hızlı gitsin diye orasıyla burasıyla hiç oynamıyom azda yakıyo hiç bir zaman orjinalini bozmayacanki kıymeti kalsın parada olmayınca böyle bir yola koyuluyorlar hem ucuz hemde hız için birebir ama güvenirliği tartışılır tabi

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu bilgilerin direkt "ihbar" kabul edilmesi ve hakkında işlem yapılması dileklerimle
Allah sizlere akıl fikir versin diyorum...

çok tehlikeli benim hala oğluda manyak oda pejo ile 155 gördü ama bıraktı artık (hataydaydı ama artık başkentte)

Son düzenleme:
bi ara bnde meraklıydım karbüratör glardoni dediğimiz silindirler tek sekman çift sekman pistonlar.ince kayışlar denizli cırcırı dediğimiz egzoslar hepsini alırdık motorun gövdesinde çamurluk amartisör iptali yapardık 1 kilo bile ağırlık olmazdı motorda tek ile kaldırırdık 145 görmeyi basardık ozmanki salaklığımız işte:) en son polis yakaladı motorları bizde kaçtık hala karakolun önünde yatıyor.üstünde buluntu yazıyor:)

Bu bölgede ne tarafa seyahat etseniz karşınıza cıkacak manzaralardandır bunlar,vaz geçilmez tutkumu desek..........Maalesef çok memnun oldugumuz bir durum değil ama engelleme şansımız da yok tabii.

İzmir de bu hareketleri yaparken kamyona arkadan çarpıp kafası kopan birini duydum arkadaşları çocuktan halk kahramanı gibi bahsediyorlardı . Güleriz ağlanacak halimize .

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dün silifkeden karamana giderken yol üzerinde aynı durumda 3-4 tane genç gördüm,çok tehlikeli göünüyordu,üstelik bunları görenler motor kullananlar serseri diye bakıyolar,mobilyet kullananlar demiyolar. nekadar kötü bir durum,resmen ben ölcem dercesine mobilyete biniyolar,yakıcaklar birilerinin başını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar