Mobilet Kullanabilirmiyim

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Fethiye Koca Calis mevkiinde ana yolda gece vakti minibus bekliyordum merkeze gitmek icin. Yolda aydinlatma olmadigi icin araclari seslerinden ve farlarindan fark edebiliyordum. Bir ara yolda hic araba olmadigini gordum. Gelen de giden de yoktu. Ama uzaklardan bir ses gelmeye basladi. Meraklandim, ne oldugunu kestirememistim. Saniyeler gectikce ses dahada artiyordu ama gorunurde hic birsey yoktu. Bana gittikce yaklasan bir makina vardi ama oyle birsey olsa farindan ne oldugunu kestirebilirim diye dusunuyordum. Bir turlu emin olamadim ses yerden mi geliyor, gokten mi geliyor. Gecen her saniye daha da siddetlendi bu ince ses. Viziltinin yerini simsekler firtinalar aldi. Derken bir de ne goreyim; aydinlatmasi olmayan bir mobilet saatte tahmini 100 km. hizla jilet gibi onumden gecti gitti. Ileride viraj basliyordu, hic aldirmadan ve gaz kesmeden ay isiginin hafif aydinligi icinden kacip gitti. Sanirim o yorenin yerlilerindendi surucusu. Tam bir delilik, o kadar sasirmistim ki yuzum ne tur mimik yapacagini sasirmisti o dakika. Anlattim olay Temmuz ayinda basimdan gecti. Guler misin, aglar misin? :)

asm

bana tebessüm ettirdiğiniz için teşekkürler :)

bazıları scooter bile sürmeden 600 cc racing ile başlasam nasıl olur becerebilir miyim diyor siz çok kanaatkarsınz doğrusu :)

latife tabi bunlar

ilk okuldan itibaren dağ bisikleti üstünde olduğum için orta 3'te iken mobilet kiralayıp kullanırken hiç zorlanmamıştım

yanımdaki arkadaşlarımdan düştü düşecekler hatta düşenler olmuştu(rakibini çok hafife alma olayı gibi)

ben toprakta sıfır bile çizmiştim o haşarılıkla :)

ama çok eğlenceli gelmişti bana,markası Peugeot idi galiba kiraladıklarımızdan birinin(sıfırdı)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal by_moto tabiki yorum yapcak çoçuk fikri var ilgisi var yazıo en azından 15 yaşında bazı üyeler gibi "turblu hayabusamla gidiorum bana kim kafa tutar" gibi sorular sormuo :queen:

nen hafif havalanma grödüm by_moto in bakim aşağı :p

forumada cevap yazıyım bari :) bence sen kullanamazsın çünkü kullanırmıyım die kendine deil bize soruyorsun biz seni ne tanıyoruz n ebiliyoruz boyun kaç kilon kaç sağ elin varmı ayakların tutuomu bencekullanamazsın...!

not: aargh süper anlatmışsın bayıldım :rendeer:

bence hiç binme sonra inemeyeceksin:queen:motorsuz bir hayat düşünemiyorum:queen:

arkadaşlar nedendir bilmem ama çoğunuz mobileti küçümsemişsiniz ama onlara modifiye yaptığınız zaman harbi bir ölüm makinası oluyo 130 gören arkadaşım var mobilet dediğiniz aletle siz karar verin cbr nin maz hızı yanlış hatırlamıyosam 140 150 :)

eet onalrın cenneti HATAY/reyhanlı ben şahit oldum yaptıklarına ama allaha emanet gidiolar :D

Arkadaşlar silifke mersin yolunda 130-150 km hızla giden push marka motorlara şahit oldum inanamadım adamlar bana çarpacak diye arabayı sağa çektim...
Bir tv var moped tv diye sürekli canlı yayında izliyorum bazen Türkiye deki yarışlarda çıkıyor bir bakın isterseniz.
http://www.onurlevent.com/index.asp?PageID=31

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya by_moto neden herşeye yorum yapıyosun

by_moto yorum yapamazZZZZ:farao:

puhahahahahahahahhahaha ne de güzel sormuş neden herşeye yorum yapıyosun =)):p

Çocuk ne güzel ilgileniyo iste :p=)):cat:

:bounce:

ben hala kullanıyorumsuper alettavsıye ederım az yakar cok kacar....:mrgreen:

abi bugun bende ilk defa bindim inan cok guzel ehliyet kursunda derse katildim bana sole sole yap dediler bastım gittim ondan sonra :queen: ama sole bi olay oldu on arka firenleri karıştırdım labutlardan tam donuste on fireni bi kitledim hafifbi karizmayi yarıcak şekilde yuvarlandım ama hiç bişiy olmadı cok zevkliydi :D:D:D:D:D:D

ya bu ne kadar gereksiz bi topic insan kendine güvensin yeterki mobilet ne ki racıng bile sürer şimdi ben bu çocuğa soruyorum sen her kullanmak istediğini burayamı yazacaksın bisiklet kullanmayı öğrenmeden öncede sordunmu böyle allah allah o kadar merak ediyosan burda soracağına git dene

Son düzenleme:
youtubede görmüştüm bildiğiniz mobilet ama göremediğiniz türden bi mobilet motor kısmına bakarsanız 50 ccnin üzerinde bişi deil ama adamlar ne yapmıs etmişse mobileti ne mustang geçio ne porsche geçio nede fabrika çıkışlı normak SS'ler gecebilio yaaa mobilet böyle bişi işte hergün arıyorum sizlerle paylaşmak için ama bulamıyorum

mobilet daha kolay eskileri ama scooter bana göre bisikletten cok farklı daha ani hızladnığı için alısana kadar 7 kere kaldırıma sıyırdım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar