Mobilet Kullanabilirmiyim

Ya Ben Mobilet Kullanmak İstşyorum Ama Sürmeyi Bilmiyorum Kolaymıdır Acaba :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bisiklet gibi bişey diyebilirim.. Bisiklet kullandıysan mobileti de kullanırsın

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Insan cesareti ve meraki ile hayatina yenilik getirebilir ve basariya ulasabilir ancak. Uzerine sos olarak korunma tedbirleri ve bilinclenme istegi dokulmelidir. Sonra da yeme-yaninda yat durumu. :)

sana soyle anlatayım ben 3 defa mobılet kullandım bu yasımda sen de kullanırsın heralde cok kolay bısıklete motor takılmışı dusun aynı pedalları fln..var o kadar cok basıt kullanırsın :wiinkk:

genç kaptan;788178' Alıntı:
ya by_moto neden herşeye yorum yapıyosun

neden bılıyomususn cunku tum konulara bakıyorum...ve gırdıgım konularda nedense hep ılgımı cekıyor yorum yapsım gelıyor

sana bı zararı var mı neden sordun ??

soru sormus bende cevaplamısım ne var bunda soler mısın ??

sen neden yazıyosun pekı ??

ayağın yetişiyosa inan ki bisikletten daha kolay...yok yetişmiyosa sende motor durduracağın zaman yan pedal yaparsın veya motor durmuşken bacaklarının arasına alırsın...sonra gaza yüklenip pedal yardımıyla sele üstüne çıkarsın...

Önce yanlara destek tekerlek taktır iki tane.Alıştığın zaman çıkarırsın.Bu nasıl bir sorudur ya!!!Şaka gibi

Bırakın by_moto yu :) yazsın tabii :) moto ; yaz kardşeim sen takma kimseyi :cherry:

Bu arada Ben hiç motosiklet kullanmadığım haLDe 500 km yol yapmışştım :) mobilet de neymiş :)

bence hiç hiç bulaşma arkadaşım, mobilet kullanmak motogp cilerin işi ha deyince kullanılmaz, zapdedemezsin kolay mı düşün bu tür makinaları kullanmak için en az 5 yaşında olmak lazım dile kolay o yaştan sonra ha binmişim ha binmemişim :D

vallahi koptum gülmekten ya. yüklenmeyin çocuğa bizi samimi görmiüş soru sormuş. kardeş sen mobilete binerken hiç düşünme bas gaza git. kafanda kask olsun düşsen bile en fazla bi kaç dikişle kurtarırsın.

bizim arkadaş düştü 13 yaşında sadece 48 dikiş atıldı :) ama arabanın lambasının camlarının üstünde yuvarlandığı için. ha bide unutmadan sölim alıştım deyipte sakın motorun üstüne yatıp hız deneme ozaman kaskta kurtarmaz seni ona göre!!!!!!!!

MKH

Ne 48 dikişmi korktum vallaaa:salut::salut: :salut:
vallahi koptum gülmekten ya. yüklenmeyin çocuğa bizi samimi görmiüş soru sormuş. kardeş sen mobilete binerken hiç düşünme bas gaza git. kafanda kask olsun düşsen bile en fazla bi kaç dikişle kurtarırsın.

bizim arkadaş düştü 13 yaşında sadece 48 dikiş atıldı :) ama arabanın lambasının camlarının üstünde yuvarlandığı için. ha bide unutmadan sölim alıştım deyipte sakın motorun üstüne yatıp hız deneme ozaman kaskta kurtarmaz seni ona göre!!!!!!!!

bu yasta motora bınmedıgın surece korkmana gerek yok mkh :) bu arada destegınız ıcın saolun arkadaslar....

hayatım boyunca 100 mt ya kullanmışımdır yada kullanmamışımdır moped i. Abi bi tur atabilir miyim edebiyatı işte. kolay bişey ne diyeyim.

+17

arkadaşlar nedendir bilmem ama çoğunuz mobileti küçümsemişsiniz ama onlara modifiye yaptığınız zaman harbi bir ölüm makinası oluyo 130 gören arkadaşım var mobilet dediğiniz aletle siz karar verin cbr nin maz hızı yanlış hatırlamıyosam 140 150 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar