- Motosikleti
- Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Fethiye Koca Calis mevkiinde ana yolda gece vakti minibus bekliyordum merkeze gitmek icin. Yolda aydinlatma olmadigi icin araclari seslerinden ve farlarindan fark edebiliyordum. Bir ara yolda hic araba olmadigini gordum. Gelen de giden de yoktu. Ama uzaklardan bir ses gelmeye basladi. Meraklandim, ne oldugunu kestirememistim. Saniyeler gectikce ses dahada artiyordu ama gorunurde hic birsey yoktu. Bana gittikce yaklasan bir makina vardi ama oyle birsey olsa farindan ne oldugunu kestirebilirim diye dusunuyordum. Bir turlu emin olamadim ses yerden mi geliyor, gokten mi geliyor. Gecen her saniye daha da siddetlendi bu ince ses. Viziltinin yerini simsekler firtinalar aldi. Derken bir de ne goreyim; aydinlatmasi olmayan bir mobilet saatte tahmini 100 km. hizla jilet gibi onumden gecti gitti. Ileride viraj basliyordu, hic aldirmadan ve gaz kesmeden ay isiginin hafif aydinligi icinden kacip gitti. Sanirim o yorenin yerlilerindendi surucusu. Tam bir delilik, o kadar sasirmistim ki yuzum ne tur mimik yapacagini sasirmisti o dakika. Anlattim olay Temmuz ayinda basimdan gecti. Guler misin, aglar misin?