Mitas Sport Force Lastik Hakkında

Yum

Herkese iyi günler dilerim 👋🏼

R25 model motoruma yeni lastik almayı düşünüyorum fabrikasyon dunlop lastikleri 3.500 km'dir kullanıyorum, Mitas Sport Force deneyimlemiş arkadaşlar veya bilgisi olanlar var ise 9000 TL fiyatı var güzel bir lastik mi veyahut bunun yerine ne tercih edebilirim öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sağlıcakla 🙏🏻👋🏼

yamaha-r25-mitas-sport-force-takim-110-a-7b78.jpg

ben vaktiyle kullandım, limitini zorlamadıkça iyi lastik. bi çok otorite de önerir zaten.

bildiğim kadarıyla, sport force plus tek hamurlu bi lastik.

bunun sport force plus evo modeli var, o çift hamurlu, ona bi bak diyecektim; ama senin ölçülerde yokmuş.

• Beğen
Tepkiler: Yum
Motosikleti
Mt25
Hali hazırda Mt25 için MC-50 kullanıyorum. Michelin pilot street den geçtim. Bana daha güven veren bir lastik olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Enduromarket kampanyasından sonra ben de araştırmıştım. Forumda geçmiş konularda "ilk 5000 km boyunca süper, sonrasında performansı kademeli bir şekilde düşüyor" gibi kullanıcı deneyimleri okudum.

• Beğen
r25 in arka 140 değil miydi? farklı ölçüde lastik almayın, aldırmayın.

• Beğen
Motosikleti
Motorsuz
450sr üzerinde gelen CSTleri 10k km sonra bunlarla değiştirmiştim çok fark hissetmedim.

• Beğen
enduromarket'ten 120-180 set aldıydım, az evvel teslim aldım; sağ olsunlar bi streç filme bile sarmamışlar. iki lastik bi arada duracak kadar koli bandıyla tutturmuşlar birbirilerine, o kadar.

• Beğen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar