minibüscü beni dövdü...

Motorumun altında her zaman en büyüğünden kurbacık anahtar (genelde jantları sökerken lazım oluyor)3 tane 25'er cm lik levye, birde kaskım bana denk gelmiyor ki anasını satayım :p

Abicim insanlarımızın motora bakışı değişmedikçe trafikte saygı görmeyeceğimiz kesin geçenlerde patronun araç kaza yapmıştı muadil araç getiren adam muhabbet sırasında 15 yıllık motorcuyum dediği halde otomobil içindeyken motorlu birini eziyordu ve bile bile üzerine sürdüğüne kefilimdir ama ben adama -"napıyon dayı" dedim +adam görmüyon mu üzerime geliyo lavuk dedi. :D :D hal bu ki hatalı yolda olan oydu :D ülkemizde araç içindeyken yolu babasının malı gibi gören sürücüler varken sırt çantanızda taşımanız gereken bir sopa olması gerektiğini savunanlar varsa aralarındayım bende. :)

Çok geçmiş olsun dostum bu arada

hacıı ben havan topu takıp gezcem motornan:) yolda beni sıkıştıranları sollayıp önünde pusu kurcam :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Motorumun altında her zaman en büyüğünden kurbacık anahtar (genelde jantları sökerken lazım oluyor)3 tane 25'er cm lik levye, birde kaskım bana denk gelmiyor ki anasını satayım :p

hey maşallah beyaaa hırdavatçımısın bilader :cherry: çok yakında yeni bir zihni sinir procesi üzerine gideceğim :) motosikletimin müsait ve dışarıdan aksesuar gibi görünen ama düğmesine bastığınızda 80 cm lik bir jopun yada beyzol sopasının içinden çıktığı bir aksesuar yapacağım tabi sopanın düğmesine bastığımızda kendiliğinden kapanan yine otomatik pilakalığını eklemeliyim , kaçma modu :cherry:

yaparmıyım ? pek yakında......:cherry: :p yapacağım kadarını yaptım geriye bunlar kaldı :cherry: :queen:

hey maşallah beyaaa hırdavatçımısın bilader :cherry: çok yakında yeni bir zihni sinir procesi üzerine gideceğim :) motosikletimin müsait ve dışarıdan aksesuar gibi görünen ama düğmesine bastığınızda 80 cm lik bir jopun yada beyzol sopasının içinden çıktığı bir aksesuar yapacağım tabi sopanın düğmesine bastığımızda kendiliğinden kapanan yine otomatik pilakalığını eklemeliyim , kaçma modu :cherry:

yaparmıyım ? pek yakında......:cherry: :p yapacağım kadarını yaptım geriye bunlar kaldı :cherry: :queen:

abi scoter motorum olsa dediğin işi yapardım da şimdilik bunlarla idare ediyorum :)

geçen arabanın teki ışıklarda sıkıştırdı bende korna çaldım duymadı, o bastı gitti bende arkasındayım solladım kırdım önüne.. Çıkardım kurbacık anahtarını bide ne göreyim 25 lik filinta gibi avrat tabi hemen sakladım kurbacığı :p

yok alet çantasını yanımda taşıyacağım bundan sonra çekiç - keser - testere - balyoz.

ne kadar güzel dayak yemışsın kardeş bizimde sana inanarak dayak yiyesimiz geldi inanki, şu münübüscü abi yollada bir ara bizide pataklayıversin:

[YT]qcQ5Xm1MZXw[/YT]

Şöyle bişeyi daha geliştirip yapmak iyi olabilir gibi sanki diye düşünüyorum. Lazım sonuçta.

Sol sağ direk
Sol aparkat
El ensede sağ diz, sol diz
Sağ ön tekme
Zıplayarak sağ dirsek veya yüksek tekme veya havalı olsun derseniz kelebek tekme

:queen:

Empati yapıyorum :D

Hacı yaşınada baktım 27 yaşında abim yaşındasın çıkarıp kaskı bi tane sallasaydın yada kaskla kafa atsaydın hiç olmadı allah ne verdiyse kalıp hiç önemli değil işlev önemli kendimden biliyorum
Eyer bide haksız olup dövecekse ve sende ses etmeyeceksen diyecek hiç bir şeyim yok kardeşim Hak etmişsiz diyesim geldi :jocolor:

Hacı yaşınada baktım 27 yaşında abim yaşındasın çıkarıp kaskı bi tane sallasaydın yada kaskla kafa atsaydın hiç olmadı allah ne verdiyse kalıp hiç önemli değil işlev önemli kendimden biliyorum
Eyer bide haksız olup dövecekse ve sende ses etmeyeceksen diyecek hiç bir şeyim yok kardeşim Hak etmişsiz diyesim geldi :jocolor:

adam hem minibüscü hemde kareteciydi ben ne yapayım...

"N'olur vurma abiiii" diye bağıra bağıra ağlasaydın korkup kaçardı bence :))))

Gerçekten tebrik ediyorum...Susmak büyük erdem, lakin ben beceremezdim ustamsın :)

Zıppırman olsaydı iyi olurdu :mrgreen: En etkili şey kasktı ama ... :sunny::sunny:

Zıppırman olsaydı iyi olurdu :mrgreen: En etkili şey kasktı ama ... :sunny::sunny:

aynen öyle

arada sen bizi tanamıyorsun bizim sana yapabileceklerimiz hayal bile edemezsin dedim.

o da bana la git yetmedimi dayak dedi ...

bende : - tamam la tamam gidiyorum dedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Süleyman kardeşim
sende bir karar ver
benim topiğimde kask fazla osmanlı yeterdi diyorsun
burada kaskla vuraydın iyi olurdu diyorsun,
birkısım medyadanmısın nesin ortalığı karıştırıyorsun ))

Son düzenleme:
Süleyman kardeşim
sende bir karar ver
benim topiğimde kask fazla osmanlı yeterdi diyorsun
burada kaskla vuraydın iyi olurdu diyorsun,
birkısım medyadanmısın nesin ortalığı karıştırıyorsun ))

Olur mu ben orda sert olmuş dedim yani iyi olmuş manasında :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

aynen öyle

arada sen bizi tanamıyorsun bizim sana yapabileceklerimiz hayal bile edemezsin dedim.

o da bana la git yetmedimi dayak dedi ...

bende : - tamam la tamam gidiyorum dedim.
Yerinde olsam motora binerdim herşeyi hazır eder elim de gazda güzel bir küfür yapıştırır kaçardım :thumleft: :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar