Motorumun altında her zaman en büyüğünden kurbacık anahtar (genelde jantları sökerken lazım oluyor)3 tane 25'er cm lik levye, birde kaskım bana denk gelmiyor ki anasını satayım 
Motorumun altında her zaman en büyüğünden kurbacık anahtar (genelde jantları sökerken lazım oluyor)3 tane 25'er cm lik levye, birde kaskım bana denk gelmiyor ki anasını satayım![]()
hey maşallah beyaaa hırdavatçımısın bilader :cherry: çok yakında yeni bir zihni sinir procesi üzerine gideceğimmotosikletimin müsait ve dışarıdan aksesuar gibi görünen ama düğmesine bastığınızda 80 cm lik bir jopun yada beyzol sopasının içinden çıktığı bir aksesuar yapacağım tabi sopanın düğmesine bastığımızda kendiliğinden kapanan yine otomatik pilakalığını eklemeliyim , kaçma modu :cherry:
yaparmıyım ? pek yakında......:cherry:yapacağım kadarını yaptım geriye bunlar kaldı :cherry: :queen:
Motorumun altında her zaman en büyüğünden kurbacık anahtar (genelde jantları sökerken lazım oluyor)3 tane 25'er cm lik levye, birde kaskım bana denk gelmiyor ki anasını satayım![]()
ne kadar güzel dayak yemışsın kardeş bizimde sana inanarak dayak yiyesimiz geldi inanki, şu münübüscü abi yollada bir ara bizide pataklayıversin:
[YT]qcQ5Xm1MZXw[/YT]
Şöyle bişeyi daha geliştirip yapmak iyi olabilir gibi sanki diye düşünüyorum. Lazım sonuçta.
Hacı yaşınada baktım 27 yaşında abim yaşındasın çıkarıp kaskı bi tane sallasaydın yada kaskla kafa atsaydın hiç olmadı allah ne verdiyse kalıp hiç önemli değil işlev önemli kendimden biliyorum
Eyer bide haksız olup dövecekse ve sende ses etmeyeceksen diyecek hiç bir şeyim yok kardeşim Hak etmişsiz diyesim geldi :jocolor:
Zıppırman olsaydı iyi olurdu :mrgreen: En etkili şey kasktı ama ... :sunny::sunny:
Zıppırman olsaydı iyi olurdu :mrgreen: En etkili şey kasktı ama ... :sunny::sunny:
Süleyman kardeşim
sende bir karar ver
benim topiğimde kask fazla osmanlı yeterdi diyorsun
burada kaskla vuraydın iyi olurdu diyorsun,
birkısım medyadanmısın nesin ortalığı karıştırıyorsun ))
Yerinde olsam motora binerdim herşeyi hazır eder elim de gazda güzel bir küfür yapıştırır kaçardım :thumleft: :thumleft:aynen öyle
arada sen bizi tanamıyorsun bizim sana yapabileceklerimiz hayal bile edemezsin dedim.
o da bana la git yetmedimi dayak dedi ...
bende : - tamam la tamam gidiyorum dedim.