minibüscü beni dövdü...

Tuncer kardeş sen bu konuyu kapat.. . etme cahille muhabbet küstürür,silme g.....nü cam kırığı ile kestirir :bounce:

Erkek adam dayak yedim diye konu açarmı bide adamı tebrik ediyorum helal olsun diyosun adam senden kuvvetli diye seni dövmeli mi yani? O sana vurduysa sende ona vuracaksın bu işler cüsseyle ilgili değil burnuna tek yumruk vursan biter bu iş:queen:

belirtiyorum adam benden güçlü idi.

baktın adam senden güçlü cüsseli duruyordu gözün kesmedi dövmeye naptın abi ya filan diyip alttan alaydın vurduktan sonra demenın bı anlamı kalmamış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
örnek verim motorla işe gidiyorum iki kişiyiz bizim elemanda iri yarı filan herneyse suçlu benım adama el kol hareketı yaptım iki kişiyizya artislik yapıyoruz sinyal vermedi diye adam sağa çekti indi bi baktım kollar filan dövmeli faça kollar o biçim kas.. Bende elemana güvenıyorum indiriz diye adam kim lan bana el harektetı yapan diyip bizim elemana sarılmasınmı oda ötlekmiş yok ben demedim o dedi beni gösterdi adam yanıma geldi be uzunum tabi kafa atar diye geri duruyorum bağrık çağrık alttanda almayarak fazlaca işi hallettım o an ne dıyon fılan desem burnumu kırsa ne yapacam.. yapım gereğide alttan alcak biri değilim ama yiyemiyeceğim ... altınada yatmam yani.

örnek verim motorla işe gidiyorum iki kişiyiz bizim elemanda iri yarı filan herneyse suçlu benım adama el kol hareketı yaptım iki kişiyizya artislik yapıyoruz sinyal vermedi diye adam sağa çekti indi bi baktım kollar filan dövmeli faça kollar o biçim kas.. Bende elemana güvenıyorum indiriz diye adam kim lan bana el harektetı yapan diyip bizim elemana sarılmasınmı oda ötlekmiş yok ben demedim o dedi beni gösterdi adam yanıma geldi be uzunum tabi kafa atar diye geri duruyorum bağrık çağrık alttanda almayarak fazlaca işi hallettım o an ne dıyon fılan desem burnumu kırsa ne yapacam.. yapım gereğide alttan alcak biri değilim ama yiyemiyeceğim ... altınada yatmam yani.

hah şöyle dökülün dökülün

Geçmiş olsun..

Biber gazı şok cihazı bulundurmak lazım en önemlisi korumalı eldiven + kask = dolmuşcu pert.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar