Minibüs Vurdu Birde.

Allah onunla geçmiş eylesin , daha büyük kazalardan hepimizi muhafaza etsin inşallah ...

Gecmıs olsun arkadasım hastane ye gıttınmı? sar gecer dıyen adam kım? bak catlak ole kolay bı olay degıl, kırıktan kotu oluyo, bence dogru durust bır hekım e gıt arkadasım.

Gecmıs olsun arkadasım hastane ye gıttınmı? sar gecer dıyen adam kım? bak catlak ole kolay bı olay degıl, kırıktan kotu oluyo, bence dogru durust bır hekım e gıt arkadasım.

Zaten Burada Hiç bir iş düzgün degil kardeşim ya. Lanet ettim Artık. Sanayi yolunda Kaza yapıyordu arkadaşım motorla. Polis vardı orada. Abi çarpıyordu Dedik. Hee Gördüm , sizi Öldürecekti demesin mi ? Öyle Yani.
Doktorlarda öyle. Hafif bir çatlak var. Sıcak tut Çok kıpırdatma Sar Dedi. :) Ne yaparsın. Devlet Hastahanesinden başka gidecek bir yerimiz yok. Çünkü Marmaris'te Tek Devlet Hastahanesi var =))

Saolun Allah Kimseye Kaza bela vermesin. Yolunuz Her Daim Açık olsun.

Selam arkadaşlar Bugün Başıma Talihsiz bir olay geldi. Akşam üstü 16-17 saatleri arasında Işıklardan kalktım. 2 araç sıkıştırdı. arkamda Artçım vardı Onun için Sesimi çıkarmadım aralarına dalmadım. Neyse Sag Şeritten yavaş yavaş gidiyordum. KM telim bozuk tam bilmiyorum ancak 50-60 var yok. Neyse Uzatmadan gelelim sadede. Bir Ford Transit Soldan yanıma kadar geldi Direksiyonu bir kırdı üstüme arkadaşıma tamam Öldük dedim. Biraz gaza bastım tam o esnada Ayagımdan Çarptı. Arkadaşımında Ayagına çarptı. Ve Ayaklarımız ve bacaklarımız Yastık görevini gördü. Önce Motor kaputun oraya yatar gibi oldu sonra topladım. Saga yatar gibi oldu yine topladım. Bir Baktım Önümde Araba var. Asıldım Ön frene. O panikle ve Sarsıntıyla Arka Freni Bulamadım. Belki 2 belki 3 Cm kala da o arabaya vurmadan durduk. Minibüsçü de Arkamıza yanaştı. Ben Arkadaşıma iyimisin Oglum dedim. Oda Siniri bozulmuş Gülüyor bir yandanda Küfür ediyor. Adam indi iyimisiniz falan dedi. Ben hatalıyım dedi. Evet Birader dedim bende. Motodan indik. Oturduk Ancak Bilek ve bacak agrısından Kalkamaz hale geldik. Öyle şiddetli vurdu ki arkadaşımın Kotunun rengi Beyaz minibüse Çıkmış. Adamın Tambonun rengide benim Ayakkabıya. Ayak demiri kompe kırıldı herhalde tam bakmadım. Birde 2 Gün önce Dövme Yaptırmıştım. O kolumuda aynaya vurdum :) Allah büyük daha Kötü birşey olmadı. Ama sanırım baş parmagım kırık. oynamıyor. Bu olayın mutlu bitmesi güzel ama bir şey çok koydu bana. Aynaya baktım ama motorsun diye bir şey olmaz sandım dedi. Acaip koydu bana. Bende Abi inşallah colugunun cocugunun basına gelmez dedim. Anlamıştır umarım. Sıktıysam kusura bakmayın. Ne olur dikkatli olun. Kaskınızı takın. Bizde Vardı ama allahtan düşmedik.İyi Forumlar tekeriniz düz bassın.
çok geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan korusun.yalnız
"Aynaya baktım ama motorsun diye bir şey olmaz sandım dedi."
bu cümlede birşey gizli ama bulamadım yardımcı olursaniz sevinrim.

Motosikleti
Honda sh125
geçmiiş olsun dikkat full dikkat kimseyede güvenmeyin gecer yada durmaz diye fikir yürütmeyin temkinli olun son talihsizligin bu olsun :cat:

Motorluyuz ya Zarar veremeyiz ya. Arkadaş Bir şey olmaz nasılsa motosiklet li bu. ite ite Çekilicek kaçıcak diye düşündü Herhalde.

Teşekkürler Herkese. Allah kimseye Kaza Bela vermesin. Keşke Her Yer Motosiklet olsa.

çok geçmiş olsun MrSharp inşallah önemli bi şeyin yoktur:rendeer:

en azından sana kibarlık göstermiş suçunu kabul etmiş. bizim burada mademki "şeytan arabasına biniyorsun, başına bunların geleceğini de kabul edeceksin" yaklaşımı hakim. bunların çoğu şeytan müsveddesi maalesef, bunu bilmek ona göre hareket etmek lazım. geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız ama ayak parmağını ihmal etme acil bölümünde pratisyen doktora değil kesinlikle bir ortopedi doktoruna göster ayak parmağının yanlış veya şekilsiz kaynaması senin için ileride sorun çıkartır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar