Minibüs Vurdu Birde.

Selam arkadaşlar Bugün Başıma Talihsiz bir olay geldi. Akşam üstü 16-17 saatleri arasında Işıklardan kalktım. 2 araç sıkıştırdı. arkamda Artçım vardı Onun için Sesimi çıkarmadım aralarına dalmadım. Neyse Sag Şeritten yavaş yavaş gidiyordum. KM telim bozuk tam bilmiyorum ancak 50-60 var yok. Neyse Uzatmadan gelelim sadede. Bir Ford Transit Soldan yanıma kadar geldi Direksiyonu bir kırdı üstüme arkadaşıma tamam Öldük dedim. Biraz gaza bastım tam o esnada Ayagımdan Çarptı. Arkadaşımında Ayagına çarptı. Ve Ayaklarımız ve bacaklarımız Yastık görevini gördü. Önce Motor kaputun oraya yatar gibi oldu sonra topladım. Saga yatar gibi oldu yine topladım. Bir Baktım Önümde Araba var. Asıldım Ön frene. O panikle ve Sarsıntıyla Arka Freni Bulamadım. Belki 2 belki 3 Cm kala da o arabaya vurmadan durduk. Minibüsçü de Arkamıza yanaştı. Ben Arkadaşıma iyimisin Oglum dedim. Oda Siniri bozulmuş Gülüyor bir yandanda Küfür ediyor. Adam indi iyimisiniz falan dedi. Ben hatalıyım dedi. Evet Birader dedim bende. Motodan indik. Oturduk Ancak Bilek ve bacak agrısından Kalkamaz hale geldik. Öyle şiddetli vurdu ki arkadaşımın Kotunun rengi Beyaz minibüse Çıkmış. Adamın Tambonun rengide benim Ayakkabıya. Ayak demiri kompe kırıldı herhalde tam bakmadım. Birde 2 Gün önce Dövme Yaptırmıştım. O kolumuda aynaya vurdum :) Allah büyük daha Kötü birşey olmadı. Ama sanırım baş parmagım kırık. oynamıyor. Bu olayın mutlu bitmesi güzel ama bir şey çok koydu bana. Aynaya baktım ama motorsun diye bir şey olmaz sandım dedi. Acaip koydu bana. Bende Abi inşallah colugunun cocugunun basına gelmez dedim. Anlamıştır umarım. Sıktıysam kusura bakmayın. Ne olur dikkatli olun. Kaskınızı takın. Bizde Vardı ama allahtan düşmedik.İyi Forumlar tekeriniz düz bassın.

MkD

çok geçmiş olsun parmağınızı ihmal etmeyin gösterin

Çok geçmiş olsun.
Daha büyük birşey olmadan atlatmışsınız neyse ki. :rendeer:

Çok geçmiş olsun da hastahaneye gitmediniz mi anlamadım?
Baş parmağım galiba kırık demişsin? Valla kırıksa ve müdahale edilmezse sonra kangrene kadar yolu var..Aman diyeyim..

Motor hasarını ödemeyi kabul etti mi bari adam?

motorda sadece ayaklık kırık 15 TL bir şey. Başımın gözümün sadakası olsun. Hastahaneye gitmedik.

geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
en kısa zamanda hatta hemen hastahaneye gitmelisin...şakaya gelmez....

allah korumuş vallahi çok geçmiş olsun ürkütücü bir olaya benziyor.

geçmiş olsun

hastaneye gidin baş parmağa alçı yapacaklar muhtemelen .
günden güne şişebilir o parmak

Parmak Çatlamış ama Adam Sar sadece dedi. 1-2 haftaya kaynar dedi. :) Ne yapalım gelen motordan gelsin.

Sarma işlemini doktora yaptır istersen yapısını bildikleri için yamuk kaynamasına engel olursun.

büyük geçmiş olsun. Benzer bir durumda ben yaşadım ama temas olmadı. benim şeridime geçmeye başlayınca kornayla uyardım adamı, hatta sağ koltuktaki söyleniyordu. İlerde ışıklarda durunca şoför kusura bakma gibi bir işaretle selam verdi.
Tekrar geçmiş olsun gözlerimizi dört açmamız lazım.

büyük geçmiş olsun. Benzer bir durumda ben yaşadım ama temas olmadı. benim şeridime geçmeye başlayınca kornayla uyardım adamı, hatta sağ koltuktaki söyleniyordu. İlerde ışıklarda durunca şoför kusura bakma gibi bir işaretle selam verdi.
Tekrar geçmiş olsun gözlerimizi dört açmamız lazım.

Sormayın. Çok fena oluyor. Tek olsam Ölsemde Sorun olmaz. Ama arkamda Can var işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar