- Konu Yazar
Teşekkür ederim. İyi forumlar. 
bende z906 var bu cihazı mağazalarda dinlerken çok iyiydi eve getirdiğimde beklediğim kadar değildi tabi bu işin sonu sayılır, daha üstü gereksiz fazla ki zaten hazır sistem en yüksek bunlar var galiba
hazır sistem alırken rms watt ve normal watt farkına dikkat edin normal watt değeri 500 ise rms falan 100-200 den fazla değildir
Müzik kaynağın ne olacak peki. Baktığın ürünlerin RMS gücü çok az 2x20W diyor. Bilgisayardan cep telefonundan müzik dinlemek için ürünler bunlar.
Tchibo'dan internet radyosu almıştım, sesi beklemediğim kadar iyi çıktı, normal radyoyu da çekiyor ve çekim gücü müthiş. Sanırım yeni teknoloji bu tip sorunları bayağı çözmüş. Normal radyo serisi de vardı, o da iyidir herhalde, işinize yarayabilir.@BlackBaron İzin verirsen konuda bende tavsiye alayım.
Ben de kaliteli FM radyo araştırıyorum.
CD, USB son teknoloji bir şeye ihtiyacım yok. Hatta çok kanal hafıza bile olmasa olur.
Stereo, kaliteli ses, yüksek alıcı duyarlılığı arıyorum. 5-10 Watt, altı kanal hafıza olsa yeter.
Radyo devamlı açık olmasına rağmen aylarca kanalı değiştirmediğim oluyor.
Belki merak edeniniz olur, bu ne dinliyor diye. Radyo Voyage dinliyorum. Hiç bıkmadığım tek kanal.:cat:
Asıl ses sistemleri üzerine çalışan bir Kanada asıllı Çinli firmaymış.
Ses sistemlerini çok övüyorlar.
Fiyatlarda uygun.
Sağolun.:cat:@emremm hoşgeldiniz; biz kullanıcılar olmadan forum neye yarar.Sorunuza cevap bulun yeter ki.