Michelin Pilot Street mi PİRELLİ mi ?

CRF yi orijinal IRC lastikler ile kullandım zaten arazi lastiği olduğu için pek iyi tutunmuyordu. Inazuma'nın da lastikleri IRC. Çok sorun olmaz diyordum ta ki kardeşime aldığımız 2. el YBR 125 üzerinde neredeyse sıfır Michelin Pilot Street lastikler ile gelene kadar. O incecik lastikler ne virajda ne ıslak zeminde kaydı. IRC ler ise iyi asfalt ve sıcak olması dışında her zaman kayıyor. Şimdi bende bütçeyi doğrultabilirsem Michelin alacağım. Amacım lastikten önce Honda GS3 almak ama hadi hayırlısı.

sanırım ön lastiği unilli alacağım diğerlerinden daha hesaplı yorumlar da genellikle olumlu. Biri de Maxxis dedi biri kenda ben diyorum sava kafam iyice karıştı :pr:
ama sanırım hepsi(ırc hariç) şimdikilerden daha iyi olur diye düşünüyorum

Lastik alacaksan kaliteli al.. yoksa hiç boşuna paranı harcama...

sava pek iyi olacağını sanmıyorum michelin ve pirelliye göre.
michelin gösterdiğin model asfalta daha uygun, pirelli ise çok dişli, toprak yola daha uygun gibi.

bende yarım saat kadar önce lastik araştırmasına girdim konu iyi denk geldi
ön 2.75-18 arka 3.00-18 lastiklerin ebatlarını büyütmeyi düşünüyorum uygun ölçüler ne olur sizce bi tık üste çıkarsam?
pilot street ideal veya metzellerin bikaç modeli var onlarda düşünülebilir

Michelin Pilot Street kullanıyorum yağmur'da mükemmel performansı var asfalta yapışıyor adeta, kuruda'da şayet lastikler sıcaksa kendini hiç bir şekilde salmıyor.
Tavsiye ederim.

Lastiği çift yani set olarak alın genelde önem arka tekerleğe verilsede motosikletlerde genelde kaymalar ön taraftan yaşanır.

Valla ilk mesajları okumadım kim ne ayzdı bilmiyorum o yüzden kendi yorumumu ve motolastik.com' u aradığımda duyduklarımı söylüyorum.

Bende michelin var kedi gibi tutunuyor asfaltahem ıslakta hem kuru da güzel ama virajlarda bazen motor yalpalardı ben bunun nedenini hiç anlayamamıştım meğerse bu hafta pirelli almak için motolastik.com' u telefonla arayana kadar. Oradaki arkadaşın dediğine göre michelin radial olmadığı için (içinde tel yok ip var) virajlarda lastik esneme yapıyor ve biraz titretiyor motoru, ama pirelli radial üretildiği için michelinden daha üstün bi teknoloji.

Ben michelin' den memnundum haftaya pirelli' ler gelirse onları taktırıp yeni motorumda deneyeceğim bakalım nasıl çıkacaklar, beni hayal kırıklığına uğratacaklarını düşünmüyorum ama.

Valla ilk mesajları okumadım kim ne ayzdı bilmiyorum o yüzden kendi yorumumu ve motolastik.com' u aradığımda duyduklarımı söylüyorum.

Bende michelin var kedi gibi tutunuyor asfaltahem ıslakta hem kuru da güzel ama virajlarda bazen motor yalpalardı ben bunun nedenini hiç anlayamamıştım meğerse bu hafta pirelli almak için motolastik.com' u telefonla arayana kadar. Oradaki arkadaşın dediğine göre michelin radial olmadığı için (içinde tel yok ip var) virajlarda lastik esneme yapıyor ve biraz titretiyor motoru, ama pirelli radial üretildiği için michelinden daha üstün bi teknoloji.

Ben michelin' den memnundum haftaya pirelli' ler gelirse onları taktırıp yeni motorumda deneyeceğim bakalım nasıl çıkacaklar, beni hayal kırıklığına uğratacaklarını düşünmüyorum ama.

pirellinin hangi modeli birde alınca burda veya bi konu başlığında yorumlarını yazarsan sevinirim

Konuyu bölmek istemem ama yeni konu açmak istemedim kalın yanaklı lastikler yol tutuşunu etkiler mi ?
Yani eksi tarafları varmıdır ?

N5JE4k.jpg
[/url][/IMG]

Şu tip bir lastik nereden bulabilrim fiyat öğrenmek için soruyorum.

pirellinin hangi modeli birde alınca burda veya bi konu başlığında yorumlarını yazarsan sevinirim

Rosso 2 alıcam ben motora cg filan diye ayırma bence pirellinin çok güzel bi sitesi var biraz ingilizcen varsa kendi motoruna uygun bi lastik bulabilirsin ayrıca verdikleri bilgiler de çok güzel.

tvs apache 2014 için uyuyormu bunlar acaba uymuyorsa ne alınabilir? yardımcı olurmusunuz

Pilot street 2.75-18 ,,, 90.90.18 ebatlarla virajlara tedirgin olmadan giriyordum şu an 100 ön 130 arka lastik ebatlı motorumla o kadar viraja giremiyorum iyi lastiğin tadını al bi daha sawaya tawaya bakmassın :bounce:

Pilot street şehir içi kaymak yollarda güzel ama kötü bir asfaltta kullanınca arkanın bıraktığına çok şahit oldum.Ki düştüm defalarca...

Ben de pilot street kullanıyorum. Viraja çok yatarsanız çok az kendini bırakıyor. Tabi kullandığınız asfalta da bağlı. Henüz bana hiçbir sıkıntı yaşatmadı bu lastik. 120-130 larda bile sizi korkutmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar