Hepimiz aslında trafik sıkışıklıgı sorununa çözüm makyajı olan metrobüsten şikayetciyiz galiba.Ama sormuyoruz :trafik neden bu kadar sıkışık.Ve bu kadar sıkışık oldugu halde neden hala istanbul trafigine çıkan araç sayısı kısıtlanmıyor.mevcut araba sayısına araba ekle -yolları kavşakları uzat genişlet.....genişleyince araba ekle sonra gene uzat genişlet.Nereye kadar bu.arabayı alırken ötv-kdv.benzini alırken kdv.yediginden içtiginden kdv-ötv vs vs.....Biz araba alalım yiyelim gezelim eglenelim bürokrasi paraya bogulsun.biz araba aldıkça üretici firmalar ihya olsun.servetlerine servet eklensin.Biraz kriz olunca işci çıkarsınlar-ettikler karlarla malikaneler satın alsınlar(ekonomik zorluktalar ya)...Hatta devletten topu topu 10.000-15.000 olan çalışanlarını işten cıkarmamak için kredi talebinde bulunsunlar UTANMADAN.(BİRAZ SERVETİNDEN BOZDUR.SENİ BU GÜNLERE KADAR SIRTINDA TAŞIYAN İŞCİNE BİRAZ KENDİ TASINDAN YEMEK SUN...NOLUR BİRYERİN Mİ EKSİLİR.
r
o kredi de benim;bana yol su elektrik okul(neymiş okul için halktan destek..egitim vergisi)olarak geri dönsün diye verdigim vergiyi adamlara hatta çogu ecnebidir,,, başlangıc sermayeleri hep oralardandır(hep sıfırdan başladık derler) o adamlara peşkeş çek.Ve kurdugun bu kumpasta vatandaşı yolda sıkıştır.çözüm olarak ta sen pastanın sana kalan dilimi olan metrobüs raylı sistem ve digerlerinden payını al.hatta BBRR nıck li arkadaşımızın dedigi gibi biletden yolunu bul hatta plakasız araçlarla......Bu başımızda olan devlet degil..............atalarımızın atamızın mücadele ettigi KRALLIK dan daha da beteri olan MAFYA yönetimidir.Başa hep MAL olanlar getirilir.Yönettklerini zannederler hatta benim gariban vatandaşımda o kişiler tarafından yönetildigini zanneder ama yöneten hep başkadır.Metrobüs bizim istegimiz üzerine gelmedi....Çünkü biz neye ihtiyacımız oldugunu hiç dile getiremedik.uyutuldugumuzdan.Biz uyudukça daha bu kazıklar kapımızı çok çalacak.Emeklinin dulun tüyü bitmemiş yetimin hakkı daha çooook yenecek bu memleketde.
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r: