Metrobüs kazası ve katil bariyerler paradoksu

Hepimiz aslında trafik sıkışıklıgı sorununa çözüm makyajı olan metrobüsten şikayetciyiz galiba.Ama sormuyoruz :trafik neden bu kadar sıkışık.Ve bu kadar sıkışık oldugu halde neden hala istanbul trafigine çıkan araç sayısı kısıtlanmıyor.mevcut araba sayısına araba ekle -yolları kavşakları uzat genişlet.....genişleyince araba ekle sonra gene uzat genişlet.Nereye kadar bu.arabayı alırken ötv-kdv.benzini alırken kdv.yediginden içtiginden kdv-ötv vs vs.....Biz araba alalım yiyelim gezelim eglenelim bürokrasi paraya bogulsun.biz araba aldıkça üretici firmalar ihya olsun.servetlerine servet eklensin.Biraz kriz olunca işci çıkarsınlar-ettikler karlarla malikaneler satın alsınlar(ekonomik zorluktalar ya)...Hatta devletten topu topu 10.000-15.000 olan çalışanlarını işten cıkarmamak için kredi talebinde bulunsunlar UTANMADAN.(BİRAZ SERVETİNDEN BOZDUR.SENİ BU GÜNLERE KADAR SIRTINDA TAŞIYAN İŞCİNE BİRAZ KENDİ TASINDAN YEMEK SUN...NOLUR BİRYERİN Mİ EKSİLİR.:pr:)o kredi de benim;bana yol su elektrik okul(neymiş okul için halktan destek..egitim vergisi)olarak geri dönsün diye verdigim vergiyi adamlara hatta çogu ecnebidir,,, başlangıc sermayeleri hep oralardandır(hep sıfırdan başladık derler) o adamlara peşkeş çek.Ve kurdugun bu kumpasta vatandaşı yolda sıkıştır.çözüm olarak ta sen pastanın sana kalan dilimi olan metrobüs raylı sistem ve digerlerinden payını al.hatta BBRR nıck li arkadaşımızın dedigi gibi biletden yolunu bul hatta plakasız araçlarla......Bu başımızda olan devlet degil..............atalarımızın atamızın mücadele ettigi KRALLIK dan daha da beteri olan MAFYA yönetimidir.Başa hep MAL olanlar getirilir.Yönettklerini zannederler hatta benim gariban vatandaşımda o kişiler tarafından yönetildigini zanneder ama yöneten hep başkadır.Metrobüs bizim istegimiz üzerine gelmedi....Çünkü biz neye ihtiyacımız oldugunu hiç dile getiremedik.uyutuldugumuzdan.Biz uyudukça daha bu kazıklar kapımızı çok çalacak.Emeklinin dulun tüyü bitmemiş yetimin hakkı daha çooook yenecek bu memleketde.:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah'in sopasi yok!!!!

:p

Efendim bu metrobusleri tek tartisan bizler degilmisiz.
Meger çikardiklari problemler nedeniyle kamuoyunda uzun zamandir tartisiliyormus.
Tabii IETT muduru butun bunlari yalanlamak için dun basin toplantisi yapmis.
Aslinda ne kadar dogru bir is yaptiklarini, bugun olsa yine ayni otobusleri satin alacagini falan anlattiktan sonra,Metrobusle ilgili, iddia edildigi gibi bir sorun yasanmadigini ispat etmek için basin mensuplarini da alip,Edirnekapı-Söğütlüçeşme arasinda bir yolculuk gerçeklestirmisler.

Daha dogrusu gerçeklestirememisler.
Ne mi olmus?

Yolda kalmislar.:p:mrgreen::cherry:

Bknz:

Ne diyeyim ki ben şimdi :)

Edirnekapı İETT Garajı'na dönüldükten sonra yeni bir açıklama yapan Öztürk ise, sorunun yanlış butona basılmasından kaynaklandığını dile getirdi.

Ne butonmuş bu...

Neyse , bizim konumuz otobüsler değil , bariyerler...

zuhahaha :D çok güldüm ya :D bunlar insanların yüzüne baka baka yalan söylüyorlar okadar reziller ki yüzlerine tükürmeye deymez.Allahın sopası yok ya işte böyle vuruyor bunlara.iyi rezil olmuş ama :D

İnsanların işini kolaylaştırmış olması eleştirilemez olduğu anlamına gelmiyor. Metrobüs projesi ne yazık ki yaklaşan yerel seçimleri kurtarmak için alelacele (ne kadar acele olduğunu İstanbul'da olanlar bilir, seçimler iyice yaklaştıkça X kadar gün kaldı afişleriyle donatmışlardı) ve alelade (çünkü otobüsten teknik olarak herhangi bir farkı yok hatta eksiği bile var) yapılmış birşey bence.

Rezil olmuş da ne olmuş... Çernobil faciası ertesinde "biraz radyasyon iyidir" sözü eşliğinde çayını yudumlayan bakana haddini bildirdik mi ? Veya onu geçtim kaçımız hatırlıyor ?

Rezil olsa ne olur...
Olmasa ne olur.

Biz koyunuz. Hesap mesap soramayız biz.

Vezirler huzura çıkmışlar:

- Padişahım, hazinede para kalmadı.Yeni vergilere ihtiyacımız var, diyerekten...

- Padişah, kavuğunun altından kafasını kaşımış,

- Eeee! Ne vergisi koyalım?, demiş...

- Köprülere adam koyalım, geçenden bir akçe alsınlar!

Padişah,

- Tamam, demiş.

Aradan bir süre geçtikten sonra sormuş vezirlerine:

- Tepki var mı?

- Hiç bir tepki yok!

- İyi o zaman köprünün diğer tarafına adam koyun, çıkandan da bir akçe alsın!

Aradan bir süre geçmiş, Padişah:

- Var mı şikayet?

- Yok!

Halkının tepkisizliğine kızan Padişah, gürlemiş:

- Köprülerin ortasına da adam koyun, gelip geçeni becersin!

Aradan birkaç gün geçmiş, hala bir tepkinin olmamasına içerleyen Padişah, çağırmış vezirlerini,

- Köyün birine gidelim. Halkı dinleyelim hele bir, demiş.

Gitmişler köye,

Padişah sormuş: - Var mı bir şikayetiniz sıkıntınız?

Ses yok.

Padişah: - Var mı şikayet?

Konuşun yoksa, taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmayacağım, diye gürleyince arkalardan cılız bir ses duyulmuş:

- Padişahım, o köprünün ortasındaki adam var ya..

-Eeee!, demiş Padişah, bir umutla...

- Akşamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, bir adam daha koysanız...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metrobüs iten masum istanbullu..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar