Metehan' ı yad edelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim yaş 35 yolun yarısı.İnsanın bi eşref bir de eşşek saati vardır.Bizim eşek saatimize denk geldi.Hıyarı üzerime alınaraktan koray kardeşime ettiğim hakaretlerden dolayı özür diliyorum.Eşşek kadar adamlar kavga ediyoruz :cherry:
Foruma verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :thumleft:

Güzel hareket :alkış: :)

Yalnız sende ufakmışsın yaw daha büyük tahmin ediyordum. Olur böyle gençler arasında :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

yağmurda su geçirmeme ve paçaların temiz kalmasını simgeliyor o çizmeler:)

o çizmeleri aldığı zamanlarda bende aynısından almak istedim ama almadım çünkü metehan abiye daha çok yakışıyolar:)

bende bu aşağıdaki çizmeleri aldım hemde içi yünlü kışın ve yağmurda nimet:)sırf bu yüzden scooter alasım geliyor...

[url]http://img19.imageshack.us/img19/9148/sdc12954.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

O çizmelerden bende de vardı giyerken biraz abandım üst kısmı elimde kaldı. Lastik kısımdan koptu dikişlerinden . Giyerken dikkat et :) bende ikisinide öktüm kısa oldu kara lastik gibi bahçede çamurlu işlerde yada motoru arabayı yıkarken giyiyorum :)

ikinizede teşekkür ediyorum...
artık bi meşrubat ısmarlarsınız...

birbirinize tabiki canım...:pl::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
arşivin neresini kurcalasam meteden bir kaç kare muhakkak bulurum bir köşeciklerde , ulem uzun zaman oldu , sesi soluğu çıkmaz , özletti kendini ayuuuu , yüzme bilmez kavağa çıkar , tam olarak siyasettenmi yatıyor , yoksa hakarettenmi bilmem ama her söylediğinde vardır bir doğruluk yanı , birinin işine gelir diğerine dokunur ,

çay şekersiz , munabbet metesiz çekikmez , özünde iyi adamdır aslında ayı gibin durur aldanmayın , alışana kadar zordur ama alıştımmı arar gözünüz,

madem bu ayuya özel konu açılmış arşivin köşelerinden bir kaç kare paylaşayım ıscak ıscak , maksat meteyi anmaksa haydeee buyrun :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
adam bari motor sürerken kot pantelon giyer, refet el roman gibin

Sitedeki aktif sevdiğim insanlar buradaymış.. Sizlerde olmasanız forumun efendiliği olmayacak :)
Mete abime gelince, hergün ilköğretim okul çıkışının orda motorla niye hava atıyorsun :mrgreen: Lojman bıktı senden :p
Bir gün denk gelsinde fotoğrafını çekeyim seni gidi ilköğretim havacısı :mrgreen:

arşivin neresini kurcalasam meteden bir kaç kare muhakkak bulurum bir köşeciklerde , ulem uzun zaman oldu , sesi soluğu çıkmaz , özletti kendini ayuuuu , yüzme bilmez kavağa çıkar , tam olarak siyasettenmi yatıyor , yoksa hakarettenmi bilmem ama her söylediğinde vardır bir doğruluk yanı , birinin işine gelir diğerine dokunur ,

çay şekersiz , munabbet metesiz çekikmez , özünde iyi adamdır aslında ayı gibin durur aldanmayın , alışana kadar zordur ama alıştımmı arar gözünüz,

madem bu ayuya özel konu açılmış arşivin köşelerinden bir kaç kare paylaşayım ıscak ıscak , maksat meteyi anmaksa haydeee buyrun :)

[url]http://img17.imageshack.us/img17/1285/img0003sye.jpg[/URL]

[url]http://img201.imageshack.us/img201/5615/img0004abx.jpg[/URL]

[url]http://img802.imageshack.us/img802/167/img0009ue.jpg[/URL]

Tipe bak , allahın antilopu... ben demedim mi insanlarla değil eşyalarla aşk yaşar diye... motora barnak mı atıyo dört ayaklı :queen:

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

Heran ne yapacağı belli olmaz... İç güdüleriyle hareket eden sınıfta yer alıyor :queen:

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Sanatı ve sanatçıyı severekte , kendi ırkında ayrı bi yer sahibidir :queen:

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:30 ----------

Neden ban yedi diye merak eden ve dönmesini dört gözle bekleyen arkadaşlara ithafen...

Tipe bak , allahın antilopu... ben demedim mi insanlarla değil eşyalarla aşk yaşar diye... motora barnak mı atıyo dört ayaklı :queen:

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

[url]http://k1304.hizliresim.com/18/h/m3r8m.jpg[/url]

Heran ne yapacağı belli olmaz... İç güdüleriyle hareket eden sınıfta yer alıyor :queen:

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Sanatı ve sanatçıyı severekte , kendi ırkında ayrı bi yer sahibidir :queen:

[url]http://j1304.hizliresim.com/18/h/m3rdc.jpg[/url]

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:30 ----------

Neden ban yedi diye merak eden ve dönmesini dört gözle bekleyen arkadaşlara ithafen...

[url]http://k1304.hizliresim.com/18/h/m3rjm.jpg[/url]
Devamını istiyoruz. keep up the good work :queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Metehan birine küfür etmis,
ban yemis.
Hiç sasirmadim.

Bana da hem özel mesaj yoluyla, hem de profilime yazarak küfür ve hakaret etmis bir üyedir.
Attigi salak mesajlari kayit ettim duruyor.
Ben sikayet etmedim.
Ama bu onun temiz bir üye oldugu anlamina gelmiyor.
Metehan ilk defa süresiz ban yemiyor.
Daha önce de defalarca ban yedi ve herseferinde birilerini araya sokup bir sekilde gündeme gelmeyi becerdi.
Hep affedildi ve o hep gelip küfür etti.
Yarin affedilirse,
yine gelip birilerine küfür edecek.

Seven arkadaslara bakiyorum da hepsi sevdigim saydigim insanlar.
Bu nedenle iki gündür bir sey yazmadim ama yazmazsam içimde kalacak.
Umarim bu topic Metehan'in baninin çözülmesine sebep olmaz.
Yoksa MT'ye olan bütün saygimi yitiririm.

senin aksine çoğu kişide onun banının çözülmesini bekliyor. aranız kötü olmuş olabilir ama 100 kişiden 95 i bu adamla forumdan keyif alıyor, yazılarıyla fotolarıyla foruma neşe veriyor, meto yok diye foruma yazmayan birçok üye var ve sitenin sıkıcılığından bahsediyor. çoğu kişinin düşünceside metehanın tekrar banının kaldırılması.

Metehan'ı birebir bende tanımıyorum,bazen yazılarını görüyorum,belli ki tanıyanlar tarafındanda çok seviliyor eğlenceli makara bir adam:)
Yalnız siz sevenlerinin metehanla bu forumda vakit geçirmek istediği kadar metehan bu forumda sizinle vakit geçirmek istemiyor gibi görünüyor biraz..
Eğer öyle olmasa ban rekoru kırıp sevenlerini bu konu altında toplamak zorunda bırakmazdı:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
ban yemis.
Hiç sasirmadim.

Bana da hem özel mesaj yoluyla, hem de profilime yazarak küfür ve hakaret etmis bir üyedir.
Ben sikayet etmedim.
Daha önce de defalarca ban yedi ve herseferinde birilerini araya sokup bir sekilde gündeme gelmeyi becerdi.
Yarin affedilirse,

Abi vallahi hem sasirdim hem uzuldum sanami kufur etti mete ? Ben seni yazilarinla fikirlerinle sevdim ama bu durum. guzel olmamis vay. mete. yavvv. tez zamanda bu durumu duzeltmek lazim gelir .guzel bir kofte ismarlayip asalim bence .

MT metehan reissiz fitamini kaçmış ılık portakal suyu gibi :salut:

ban yemis.
Hiç sasirmadim.

Ben sikayet etmedim.
Yarin affedilirse,

küfür ve hakaret konusundaki duyarlılığını siyasi konularda da görmek isterim monşer.

herkesin kendi fikridir saygı duyarım, fakat yönetim birine defalarca şans verip o kişi bu şansı değerlendirmeyip kendine çeki düzen vermiyorsa bu cezayı fazlasıyla haketmiştir. şu sıralar forum konularında "ulan" "lan" kelimeleri artmaya başladı. bir insan bu kelimeler olmadanda derdini rahatça anlatabilir. hatta daha güzel anlatabilir derdini. argo kelimeler çoğalmaya başladı. çoğu arkadaşımız forumdan aklı başında insanların uzaklaştığını belirtiyor. argo konuşmayı kendi arkadaşlarınız arasında yapabilirsiniz, fakat bu şekilde forumlarda konuşmak, bu şekilde konuşup havalı olduğunu sanmak kimse kusura bakmasın cehalet göstergesidir. bu arkadaş forumda doğru bir üslupla anlatacağı şeyi anlatmış olsaydı şu anda aramızda olurdu. ne kendi ne de başkası üzülmemiş olurdu.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
şu metenin küfürlerine bi denk gelemedik, geç saatlerde 1500 kafayla mı yapıyor nedir?
tez gelsin, haketmediği halde kalbini kırdığı biri varsa burdan özür dilesin
kırmayım boynuzunu :p

Arkadaşlar konu sahibi benim.. Meteyi severim, hareketleri ,konuşması ve bazı adamlar gibi kalbinin çapraz atmayışı benim için yeterli neden..
Onu tanıyanlarda (karşılıklı) bilirler.. Bana kimse bişey demez ,kızdırmazsa ben kimseye hakaret vb. şeyler demem... Bakalım sen ne yaptın demeden edemicem :mrgreen:
Amma bu topik metenin banının bitmesi için değil.. sadece gezerken tozarken fotoğraf makinamızda kalan sevimli resimlerdir.. İsterlerse hiççç almasınlar mt ye...
Acaba MT bizim ayının umrunda mı sormak lazım.. Ben sordum.. dedim ki lan panda ,seni rezil ediyorum haberin olsun dedim, bide link attım.. sadece cevap olarak smile :) ..
Anlaşılmışımdır umarım

---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:20 ----------

şu metenin küfürlerine bi denk gelemedik, geç saatlerde 1500 kafayla mı yapıyor nedir?
tez gelsin, haketmediği halde kalbini kırdığı biri varsa burdan özür dilesin
kırmayım boynuzunu :p

Abi bi kere senle ,panda atışıyorsunuz; panda sana mal müdür demiş.. Sonrada parantez içinde mesleği o demiş.. mal müdürlüğü yazmış.. falan filan...
:queen:belki buna küfür demişlerdir.. bu pandanın ağzı bozuk haa :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar