Metehan' ı yad edelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bizim banstarımızdan bahsetmek istiyorum.. Kalbinden geçeni ağzı söylediği için sürekli ban yiyen bir tip..
Aslında çok temiz ve sakin bi karakteri vardır. Kendisini çok sever ve her kelimesine ,özelliklede tipine çok gülerim.. Ne kadar daha hapiste bilmiyorumda ,banın fanları böle gelsin bakam ..
Kısaca fotolarla kişilik analizi yapalım :)

GENELDE İLK TANIŞTIĞI İNSANDA ŞÖYLE Bİ TEPKİ OLUR

ÇOK ÇALIŞKANDIR.. SIRTINA PULLUK TAK ,TARLA SÜRSÜN.. HIK DEMEZ..

YAĞMURLU HAVADA ÇÖP POŞETİ GİYEREK ISLANMAYACAĞINI DÜŞÜNÜR...

BİRAZ İRİDİR, TEK MOTOR DEĞİLDE ÇİFT OLARAK GEZMEYİ SEVER.. PAKET MESELESİ...

SOSYAL Bİ ARKADAŞTIR, SPORTMEN RUHUNU HER YERDE YANSITIR....

DİNİ BÜTÜNDÜR....

MOTOSİKLETTEKİ GİYİM TARZI ,KENDİNE ÖZELDİR.. İDOL OLARAK SEÇENLER HAYLİ FAZLADIR....İNSANLAR GIPTA İLE BAKMAKTADIR

İNSANLARLA DEĞİLDE, EŞYALARLA AŞK YAŞAMAYA BAYILIR...

YAŞAM YERİ DOĞADIR, VE EN SEVDİĞİ GİYECEĞİ SARI ÇİZMELERİDİR... YANINDAKİ BENİM, EVİNİ GÖSTERMİŞTİ..

İyiydi bu abi ya la forumdan soğuttular bu adamı. Ben pek gülerdim ona

O banstar ben cezastar :queen:

Motosikleti
Su Motoru
@mete_han' ı (nicki doğru yazmamış olabilirim) bende yorumlarından tanırım. Şahsen yüzyüze görüşmüşlüğümüz yoktur. Fakat dobra, bazen kaba (dobralığın doğasından olduğunu sanıyorum), bence dürüst ve iyi niyetli bir arkadaştır.

MT nin eski ve değerli üyelerinde olduğunu düşünüyorum. Üyelik tarihlerimiz birbirine yakın ve biz MT ye geldiğimizde MT şimdiki MT kadar meşhur değildi. BBR (saygıdeğer Barış abim), eskilerden ama şu an burada olmayan Prometheus ve şu an mod olmuş olan Olcay hatta ve hatta Erhan (Skullhunter) ile zamanında, yeri geldiğinde, oldukca ateşli tartışmalar yapar fakat birbirimizi kırmazdık. Bencede bu kadar eski ve değerli arkadaşların (ban sebebini bilmemekle birlikte) ban lanması oldukca üzücü.

Dileğim ve isteğim @mete_han arkadaşımızın banının açılmasından yanadır. Unutmamak gerekir ki; @mete_han' ın da MT nin MT olmasında emekleri, yorumları ve değerlendirmeleri azımsanamaz, azımsanmamalı ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sülük gibi bişey bu...
Siteden banlanır ama telefon mesajlarıyla taciz eder...:p
Böyle iyiydik..
3-5 sene daha kalkmasın cezası... :)

Allah sizleri başımızdan eksik etmesin inşallah. Gece gece koptum gülmekten :queen:

Sülük gibi bişey bu...
Böyle iyiydik..

sülüğe hakaret etme bari, hayvan ne yaptı sana.. benzettiğin modele bak .. :queen:

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

kambersin düğün,pandasız Mt olmaz..
pandamızı isterük...:pl:

samet baba, panda burda yaşamıyo be, ortam çok sıcak geliyor..bu hayvanlar 25 derecenin üstünde kendine parmak atmaya başlıyor.. bilimsel açıklama :queen:

Motosikleti
Fazer8 abs
meta abimi tanımam,bilmem konuşmuşluğumuzda yoktur ama hangi mesajı açsam mutlaka mantıklı bir yazısı vardır. şahsen bende geri gelmesini çok isterim. resimlerdende belli olduğu kadarı ile doğal,sevecen ve samimi bir arkadaşa benziyor inşallah tez zamanda gelir.

Sülük gibi bişey bu...
Böyle iyiydik..

fuarda yakaladı beni abi...koskoca fuarda görmemezlikten gelmekte münkün değil..kapladığı yer itibariyle...:pl::queen:
seviyorum pandamı yahu...:rendeer:

@mete_han' ı (nicki doğru yazmamış olabilirim) bende yorumlarından tanırım. Şahsen yüzyüze görüşmüşlüğümüz yoktur. Fakat dobra, bazen kaba (dobralığın doğasından olduğunu sanıyorum), bence dürüst ve iyi niyetli bir arkadaştır.

MT nin eski ve değerli üyelerinde olduğunu düşünüyorum. Üyelik tarihlerimiz birbirine yakın ve biz MT ye geldiğimizde MT şimdiki MT kadar meşhur değildi. BBR (saygıdeğer Barış abim), eskilerden ama şu an burada olmayan Prometheus ve şu an mod olmuş olan Olcay hatta ve hatta Erhan (Skullhunter) ile zamanında, yeri geldiğinde, oldukca ateşli tartışmalar yapar fakat birbirimizi kırmazdık. Bencede bu kadar eski ve değerli arkadaşların (ban sebebini bilmemekle birlikte) ban lanması oldukca üzücü.

Dileğim ve isteğim @mete_han arkadaşımızın banının açılmasından yanadır. Unutmamak gerekir ki; @mete_han' ın da MT nin MT olmasında emekleri, yorumları ve değerlendirmeleri azımsanamaz, azımsanmamalı ...

süper yorum.. :cat:

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

meta abimi tanımam,bilmem konuşmuşluğumuzda yoktur ama hangi mesajı açsam mutlaka mantıklı bir yazısı vardır. şahsen bende geri gelmesini çok isterim. resimlerdende belli olduğu kadarı ile doğal,sevecen ve samimi bir arkadaşa benziyor inşallah tez zamanda gelir.

huuhhh be , ayı de bari :p :queen: :flower: :thumleft: :rendeer: doğa ,sevecen bunlar ters şeyler :cherry:

Motosikleti
Fazer8 abs
süper yorum.. :cat:

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

huuhhh be , ayı de bari :p :queen: :flower: :thumleft: :rendeer: doğa ,sevecen bunlar ters şeyler :cherry:

:cherry: yok canım tanımadığım bi adama nasıl ayı deyim :) ama iyi bi insana benziyor.

Maalesef onun son banı süresizdi.
Bence süresiz ban diye bir ceza olmaması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar