- Konu Yazar
Birileri adama sülük falan demiş.Banlanmış bir adamın arkasından konuşmak ayıp.Yüzüne karşı söyleyemeyeceğin şeyi burdan söylemek erkekliğe yakışmaz.Buna müsade etmek de forum yöneticilerinin ayıbı olur.Modlar online olunca bence bir an önce konuyu silsinler.
Ulen insanlık yapalım dedik kabahatli olduk.Ben ne bileyim olm senin samimi olduğunu.Belki birbirinize hıyarlarınızı gösterecek derecede samimisinizdir.Ne hıyarımı yerseniz yiyin.Millet forumda çeteyi kurmuş.Bi laf söyledik köpek gibi hırlamaya başladınız.Ne bileyim ben aranızda böyle yavşak muhabbetler olan bi arkadaş grubu olduğunuzu.
Ne adam olacam lan.Bana ne.İsterse birbirinizin arkasından küfür edin.Beni ilgilendirmez.Adam olun dedik.Arkasından konuşmayın dedik.Kabahatli olduk.Ne haliniz varsa görün.
Yok hocam küsme falan yok.Ben ne metehanı ne de burdaki onun arkadaş çevresini , kimseyi tanımam etmem.Ben sadece dışardan görünüşle bana abes gelen bi durumu ifade ettim.Meğerse birbirine nazı geçen samimi arkadaşlarmış.Benim de bundan sonra bu konuda işim yok.Bi daha yazmam.Benim kafamın bozulduğu nokta şu koray dangalağının paylaştığı hıyar resmi oldu.Özelden o hıyarı münasip bi tarafına iade ettim.Kalkmış bana özelden peşine takılırım diye tehditler savuruyo.Benim kim olduğumu bi bilse kaçacak delik arar ama burda klavye delikanlılığı yapıyo işte.
Sizin misafirperverliğiniz için de çok teşekkür ederim.Daha önce de İstanbul'lu motorcu arkadaşlarla tanışmışlığım var.Yıllar geçse bile geçerken uğrayıp halimi hatırımı sormayı ihmal etmemiş mükemmel insanlardı.Ben eminim sizlerde çok iyi insanlarsınız.Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da hepimiz bu vatannın evlatlarıyız.Yalnız ben zaten istanbul'a 9 feribotuyla gelicem.Ancak 11'de orda olsam akşam dönüş yapacağımdan çok fazla vaktim olmuyacak.Belki komple topkapıyı bile gezmeye yetmez vakit.O yüzden sizi rahatsız etmiyeyim dedim.Ama düşünmeniz bile çok güzel.
Diyorum ya ben ne bileyim sizin aranızdaki muhabbeti.Ben sadece dışardan görüldüğü şekilde yanlış bulduğumu belirttim.Aranızda enseye tokat g.te parmak muhabbeti olsa bile beni ilgilendirmez.Siz takılın , geçin dalganızı.Benim işim yok bu konuda.
Kim kaşınmış görüşürüz.Yakınımdasın peşine düşerim diye tehditler savurmuşsun.Beni şahsen tanıyo musun?Ben kimim bi özelden gelde görüşelim.
Dediğin gibi şu konuyu böyle tatsız şekilde uzatmak istemiyorum ancak benim açımdan sıkıntı yok.Uzatmanın da alemi yok.Daha önce de karşılaştım böyle tehditle.Kendisine sordum teke tek mi buluşalım yoksa arkana destek alacaksan kendi akrabalarımı falan tanıtayım dedim.Tanıttıktan sonra sen bana ölüm tehdidinde bulunuyosun diyerek yaygarayı koparmıştı gerizekalı.Halbuki ben tehdit falan etmemiştim.Akrabalarımı tanıtmıştım.Neyse daha fazla uzatmayalım.Daha da bişey yazmıcam.Siz takılın , metehanı yad edin.Benim bundan sonra metehan adı geçtiğinde işim olmaz.İnsanlık yapalım dedik , kabahatli olduk.
Arkadaş hepinize tek tek izah mı edelim?Konuyu bi geriden takip et.Neymiş olay öğren ondan sonra konuş burda.
Yahu arkadaş sıkıntı yok diyoruz anlamıyosunuz.Ortada bi yanlış anlaşılma oldu düzeltildi.Sonra dangalağın biri bi hıyar attı ortaya , gereken yere iade edildi.Sorun yok.Devam edin metehanı yad etmeye.
Peki kardeşim dangalaklık , salaklık bende ki metehanı yad edelim başlıklı konuya yorum yazdım.Bu forumda yorum yaptığımızda bi tane gerizekalının çıkıpta hıyar resmi göstermemesi için hangi konuya yorum yapmamız gerektiğini kime sorucaz.Onu da bi söyleyin de ona göre yazalım.Ya da hiç yazmayalım şu forumda.
Bu nedir ya, yakışıyor mu sana..
Ayrıca bu hıyar resmi ne kadar gerdi seni be abicim..
Gırgırı şamatayı rezil ettin vallahi.. Yazdığın mesaja karşı latife şeklinde olan mesajı fotoyla süsledik..
Gül geç sende bir iki bişey de tamam.. Ne kadar alındın ,ne kadar hiddetlendin, dünden beri benim ne salaklığımı nede
gerizekalılığımı bıraktın haa bide dangalak ekledin tüm bunlara.. Birine ses etmedik.. Forumda ortam bozulmasın diye.. 2.
sayfadan itibaren herkes seni dinlemiş.. Yapma gözünü seveyim, burada o attığım resim senin şahsına değildir.. Ayrıca
Eyüp Beyin dediği gibi, klavyede insan duygu düşüncelerini yansıtamadığı için ,sen o anki ruh halinle beni anladın.. Tüm bunara
rağmen senden özür diliyor ve konunun gerçekten kapanmasını rica ediyorum.. Gel katıl sende birlikte gülelim.. Gelirsin bi çay ısmarlarım, gelirim bi çay ısmarlarsın..
Atarız foruma fotoları, biz böyle takıştıkta ama yanlış anlaşılma olmuş der konu açarız.. Bu kadar basit.. Elimi uzatıyorum sana, özür dilerim.. Yanlış anladın beni..