Metehan' ı yad edelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birileri adama sülük falan demiş.Banlanmış bir adamın arkasından konuşmak ayıp.Yüzüne karşı söyleyemeyeceğin şeyi burdan söylemek erkekliğe yakışmaz.Buna müsade etmek de forum yöneticilerinin ayıbı olur.Modlar online olunca bence bir an önce konuyu silsinler.

Ulen insanlık yapalım dedik kabahatli olduk.Ben ne bileyim olm senin samimi olduğunu.Belki birbirinize hıyarlarınızı gösterecek derecede samimisinizdir.Ne hıyarımı yerseniz yiyin.Millet forumda çeteyi kurmuş.Bi laf söyledik köpek gibi hırlamaya başladınız.Ne bileyim ben aranızda böyle yavşak muhabbetler olan bi arkadaş grubu olduğunuzu.

Ne adam olacam lan.Bana ne.İsterse birbirinizin arkasından küfür edin.Beni ilgilendirmez.Adam olun dedik.Arkasından konuşmayın dedik.Kabahatli olduk.Ne haliniz varsa görün.

Yok hocam küsme falan yok.Ben ne metehanı ne de burdaki onun arkadaş çevresini , kimseyi tanımam etmem.Ben sadece dışardan görünüşle bana abes gelen bi durumu ifade ettim.Meğerse birbirine nazı geçen samimi arkadaşlarmış.Benim de bundan sonra bu konuda işim yok.Bi daha yazmam.Benim kafamın bozulduğu nokta şu koray dangalağının paylaştığı hıyar resmi oldu.Özelden o hıyarı münasip bi tarafına iade ettim.Kalkmış bana özelden peşine takılırım diye tehditler savuruyo.Benim kim olduğumu bi bilse kaçacak delik arar ama burda klavye delikanlılığı yapıyo işte.

Sizin misafirperverliğiniz için de çok teşekkür ederim.Daha önce de İstanbul'lu motorcu arkadaşlarla tanışmışlığım var.Yıllar geçse bile geçerken uğrayıp halimi hatırımı sormayı ihmal etmemiş mükemmel insanlardı.Ben eminim sizlerde çok iyi insanlarsınız.Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da hepimiz bu vatannın evlatlarıyız.Yalnız ben zaten istanbul'a 9 feribotuyla gelicem.Ancak 11'de orda olsam akşam dönüş yapacağımdan çok fazla vaktim olmuyacak.Belki komple topkapıyı bile gezmeye yetmez vakit.O yüzden sizi rahatsız etmiyeyim dedim.Ama düşünmeniz bile çok güzel.

Diyorum ya ben ne bileyim sizin aranızdaki muhabbeti.Ben sadece dışardan görüldüğü şekilde yanlış bulduğumu belirttim.Aranızda enseye tokat g.te parmak muhabbeti olsa bile beni ilgilendirmez.Siz takılın , geçin dalganızı.Benim işim yok bu konuda.

Kim kaşınmış görüşürüz.Yakınımdasın peşine düşerim diye tehditler savurmuşsun.Beni şahsen tanıyo musun?Ben kimim bi özelden gelde görüşelim.

Dediğin gibi şu konuyu böyle tatsız şekilde uzatmak istemiyorum ancak benim açımdan sıkıntı yok.Uzatmanın da alemi yok.Daha önce de karşılaştım böyle tehditle.Kendisine sordum teke tek mi buluşalım yoksa arkana destek alacaksan kendi akrabalarımı falan tanıtayım dedim.Tanıttıktan sonra sen bana ölüm tehdidinde bulunuyosun diyerek yaygarayı koparmıştı gerizekalı.Halbuki ben tehdit falan etmemiştim.Akrabalarımı tanıtmıştım.Neyse daha fazla uzatmayalım.Daha da bişey yazmıcam.Siz takılın , metehanı yad edin.Benim bundan sonra metehan adı geçtiğinde işim olmaz.İnsanlık yapalım dedik , kabahatli olduk.

Arkadaş hepinize tek tek izah mı edelim?Konuyu bi geriden takip et.Neymiş olay öğren ondan sonra konuş burda.

Yahu arkadaş sıkıntı yok diyoruz anlamıyosunuz.Ortada bi yanlış anlaşılma oldu düzeltildi.Sonra dangalağın biri bi hıyar attı ortaya , gereken yere iade edildi.Sorun yok.Devam edin metehanı yad etmeye.

Peki kardeşim dangalaklık , salaklık bende ki metehanı yad edelim başlıklı konuya yorum yazdım.Bu forumda yorum yaptığımızda bi tane gerizekalının çıkıpta hıyar resmi göstermemesi için hangi konuya yorum yapmamız gerektiğini kime sorucaz.Onu da bi söyleyin de ona göre yazalım.Ya da hiç yazmayalım şu forumda.

Bu nedir ya, yakışıyor mu sana..
Ayrıca bu hıyar resmi ne kadar gerdi seni be abicim..
Gırgırı şamatayı rezil ettin vallahi.. Yazdığın mesaja karşı latife şeklinde olan mesajı fotoyla süsledik..
Gül geç sende bir iki bişey de tamam.. Ne kadar alındın ,ne kadar hiddetlendin, dünden beri benim ne salaklığımı nede
gerizekalılığımı bıraktın haa bide dangalak ekledin tüm bunlara.. Birine ses etmedik.. Forumda ortam bozulmasın diye.. 2.
sayfadan itibaren herkes seni dinlemiş.. Yapma gözünü seveyim, burada o attığım resim senin şahsına değildir.. Ayrıca
Eyüp Beyin dediği gibi, klavyede insan duygu düşüncelerini yansıtamadığı için ,sen o anki ruh halinle beni anladın.. Tüm bunara
rağmen senden özür diliyor ve konunun gerçekten kapanmasını rica ediyorum.. Gel katıl sende birlikte gülelim.. Gelirsin bi çay ısmarlarım, gelirim bi çay ısmarlarsın..
Atarız foruma fotoları, biz böyle takıştıkta ama yanlış anlaşılma olmuş der konu açarız.. Bu kadar basit.. Elimi uzatıyorum sana, özür dilerim.. Yanlış anladın beni..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
laubalilikten hoşlanmam damat!
ciddiyeti severim, disipline hayranım

Motosikleti
Fazer8 abs
Gırgırı şamatayı rezil ettin vallahi.. Yazdığın mesaja karşı latife şeklinde olan mesajı fotoyla süsledik..
Gül geç sende bir iki bişey de tamam.. Ne kadar alındın ,ne kadar hiddetlendin, dünden beri benim ne salaklığımı nede
gerizekalılığımı bıraktın haa bide dangalak ekledin tüm bunlara.. Birine ses etmedik.. Forumda ortam bozulmasın diye.. 2.
sayfadan itibaren herkes seni dinlemiş.. Yapma gözünü seveyim, burada o attığım resim senin şahsına değildir.. Ayrıca
Eyüp Beyin dediği gibi, klavyede insan duygu düşüncelerini yansıtamadığı için ,sen o anki ruh halinle beni anladın.. Tüm bunara
rağmen senden özür diliyor ve konunun gerçekten kapanmasını rica ediyorum.. Gel katıl sende birlikte gülelim.. Gelirsin bi çay ısmarlarım, gelirim bi çay ısmarlarsın..
Atarız foruma fotoları, biz böyle takıştıkta ama yanlış anlaşılma olmuş der konu açarız.. Bu kadar basit.. Elimi uzatıyorum sana, özür dilerim.. Yanlış anladın beni..

koray kardeş tebrik ederim seni yakışanı yaptın. aynı hareketi nomoto danda beklerim. kavgaya gerek yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

İyi de zaten yakınımdasın peşine takılırım ne demek.Resmen tehdit ediyosun.İnsanın aklına binbir türlü şey geliyo.Tanıyan var tanımayan var.Bi çok tanımadığım insan geliyo sende transalp vardı dimi diye soruyo.Yolda geçerken görüyo insanlar.Motorcu aleminde bi çok tanımadığımız insanlar bizi tanıyo motorumuz sayesinde.Adam deli midir psikopat mıdır?Belki 5 kişi toplanır karşıma çıkarlar.İnsanın aklına binbir çeşit şey geliyo.Bu işin şakası olmaz.Birini tehdit ederken 10 kere düşünmen lazım.Adam koyar beline silahı stres yapar , ters bi durumda cinayet bile çıkar.Peşine düşücem gibi bi tehditin şakası olmaz.Belki ben hıyar olayına aşırı tepki gösterdim.Özelden attığım mesaj için sen de kusuruma bakma.Üzerime alındım birden.Erkeklik gururuma dokundu.Ama şaka da olsa kimseyi tehdit etmeyin.

Kavga yok ya ucunda cevap yazmaz şimdi :) Ne alıştık kavga gürültüye .
Öpüşün barışın gitsin .

Birde abicim metehan burada yazılan birşeyi hakaret olarak algılasa 15. dakka adamın gırtlağına yapışır Pandadır sevimlidir ama sonuçta Ayı ayıdır :)

Metehan ya mor inek gibi mor panda kalpleri yumulşatır :p
10996-Hug-Ems-Purple-Panda.jpg

Purple_Panda.JPG

koray kardeş tebrik ederim seni yakışanı yaptın. aynı hareketi nomoto danda beklerim. kavgaya gerek yok

eyvallah mustafa bey, sıkıntı yok.. İnsan kaybetmek kolay, ama kazanmak zor.. Görgülü ,bilgili bireyleriz.. Evli barklı adamlarız, türk örf adetine yakışmaz.. Milletimize ,vatanımıza kavga gürültü yakışmaz.. İnşallah kendiside bi tebessüm edip mesaj atar ve kaldığımız yerden mete ye giydirmeye devam ederiz..

---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:31 ----------

İyi de zaten yakınımdasın peşine takılırım ne demek.Resmen tehdit ediyosun.İnsanın aklına binbir türlü şey geliyo.Tanıyan var tanımayan var.Bi çok tanımadığım insan geliyo sende transalp vardı dimi diye soruyo.Yolda geçerken görüyo insanlar.Motorcu aleminde bi çok tanımadığımız insanlar bizi tanıyo motorumuz sayesinde.Adam deli midir psikopat mıdır?Belki 5 kişi toplanır karşıma çıkarlar.İnsanın aklına binbir çeşit şey geliyo.Bu işin şakası olmaz.Birini tehdit ederken 10 kere düşünmen lazım.Adam koyar beline silahı stres yapar , ters bi durumda cinayet bile çıkar.Peşine düşücem gibi bi tehditin şakası olmaz.Belki ben hıyar olayına aşırı tepki gösterdim.Özelden attığım mesaj için sen de kusuruma bakma.Üzerime alındım birden.Erkeklik gururuma dokundu.Ama şaka da olsa kimseyi tehdit etmeyin.

yaşınıda bilmediğim için saygıda kusur etmek istemiyorum.. Belki büyüksün ettiğim laflardan dolayı kendimi affetmeyebilirim.. Belki küçüksün hiç bir şekilde ezmek küçük görmek hakir görmek istemem.. Ama insan sinirlenince bi takım anlaşmazlık oluyor.. Elimi uzattım, kabul ettiğin için teşekkür ederim.. Bi gün özellikle bi toplaşmada görüşüp , bu konu hakkında bolca gülmek isterim.. Empati yaptım ve inan senin anladığın gibi mesajı anlamış olsam, senden farklı olmazdım.. Hıyar resmi sana değil.. herkesin huzurunda söylüyorum.. Beni tanıyan mt üyeleride iyi tanır.. Yalan ,dolan ,riya olmaz.. Babadan öyle gördük.. Sadece mesajı süslemek içindi.. Tekrar özür diliyorum.. Ve sevindim elimi kabul ettiğin için.. Hepsini unut gitsin.. Hıyarı Metehan a topluca iade edelim.. Aslında onun hakkı :p

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:37 ----------

İyi de zaten yakınımdasın peşine takılırım ne demek.Resmen tehdit ediyosun.

Asabtan (sinir) dolayı oldu.. Böyle bişey bizde olmaz .. afedersin

---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

Kavga yok ya ucunda cevap yazmaz şimdi :) Ne alıştık kavga gürültüye .
Öpüşün barışın gitsin .

Birde abicim metehan burada yazılan birşeyi hakaret olarak algılasa 15. dakka adamın gırtlağına yapışır Pandadır sevimlidir ama sonuçta Ayı ayıdır :)

Metehan ya mor inek gibi mor panda kalpleri yumulşatır :p
http://www.allplush.com/images/products/10996-Hug-Ems-Purple-Panda.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/Purple_Panda.JPG

Eyüp baba ne güldürdün beni yaw.. Mor inekler vardı reklamlarda onlarda aslında düşünülebilir.. Irk olarak tutuyor.. :queen:

şimdi izninizle bişey rica ediyorum...

anlamsız gelebilir..
elinizi sanal olarak uzatıp tokalaştınız tamam...

şimdi birde yaşlarınızı yazında birbirinize sonraki konuşmalarda hitap şeklinizi belirlemenize yardımcı olsun..

ben 39 yaşındayım mesela...korkmadan yazabiliyorum...:joker::pl:

Bravo..Yakışanıda budur zaten...:cat:
Şimdi sıra nomotor da ...Umarım oda üstüne düşeni hakkıyla yerine getirecektir...
Çünkü motorcular seçkin insanlardır,özel insanlardır...Bize kavga gürültü yakışmaz...

anlamsız gelebilir..

şimdi birde yaşlarınızı yazında birbirinize sonraki konuşmalarda hitap şeklinizi belirlemenize yardımcı olsun..

abi bende 30 yaşındayım.. Ama sanal toka olmaz beya.. sende zor seviyon haa :queen: Maşallah klavyeye hakimsin.. Kalan sağlar bizim der gibim .. :p

abi bende 30 yaşındayım.. Ama sanal toka olmaz beya.. sende zor seviyon haa :queen: Maşallah klavyeye hakimsin.. Kalan sağlar bizim der gibim .. :p

tamam be ya..
bi ara toplaşırsınız da dürüm yirsiniz bensiz...

ben motor kullanamam bu aralar...Mezit te beni arkasına almaz...
olsun buradan resimlere bakarım bende...:salut:
(klavyeye hakimlik tek barnakla anca bu kadar...)

arkadaşlar (abilerim) metehan abi barış huzur ve pandalığı simgeler:)böyle şeylere gerek yok onun herkesle ilişkisi çok farklıdır:)

ilk motorumu onun sayesinde ve beraber aldık:)

Uploaded with ImageShack.us

motorcu ruhunu bana o öğretti hocam benim:)

metehan abi bi tanedir:cat::cherry::rendeer:

tamam be ya..
bi ara toplaşırsınız da dürüm yirsiniz bensiz...

ben motor kullanamam bu aralar...Mezit te beni arkasına almaz...
olsun buradan resimlere bakarım bende...:salut:
(klavyeye hakimlik tek barnakla anca bu kadar...)

mezit abi zaten artçılı geziyo , sen nereye sığacan beyaa .. :queen:

---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

arkadaşlar (abilerim) metehan abi barış huzur ve pandalığı simgeler:)böyle şeylere gerek yok onun herkesle ilişkisi çok farklıdır:)

ilk motorumu onun sayesinde ve beraber aldık:)
[url]http://img594.imageshack.us/img594/9916/sdc12928z.jpg[/URL]

motorcu ruhunu bana o öğretti hocam benim:)
[url]http://img11.imageshack.us/img11/6614/14888290.jpg[/URL]

metehan abi bi tanedir:cat::cherry::rendeer:

yalnız bisikletin arka tekerleklerine bakın, nasıl bi 4 ayaklı bişey yaww :queen:
mete benim sevgi çiçeğimdir.. :rendeer:

Motosikleti
Fazer8 abs
mete abinin ayağındaki sarı çizmeleri anlamadım ben?:) neyi işaret ediyor acaba:) bileniniz varmı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

anlamsız gelebilir..

Benim yaş 35 yolun yarısı.İnsanın bi eşref bir de eşşek saati vardır.Bizim eşek saatimize denk geldi.Hıyarı üzerime alınaraktan koray kardeşime ettiğim hakaretlerden dolayı özür diliyorum.Eşşek kadar adamlar kavga ediyoruz :cherry:
Foruma verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :thumleft:

mete abinin ayağındaki sarı çizmeleri anlamadım ben?:) neyi işaret ediyor acaba:) bileniniz varmı.

yağmurda su geçirmeme ve paçaların temiz kalmasını simgeliyor o çizmeler:)

o çizmeleri aldığı zamanlarda bende aynısından almak istedim ama almadım çünkü metehan abiye daha çok yakışıyolar:)

bende bu aşağıdaki çizmeleri aldım hemde içi yünlü kışın ve yağmurda nimet:)sırf bu yüzden scooter alasım geliyor...

Motosikleti
Fazer8 abs
sizlerin bu samimi ortamınızı yakından görmek,gezilerinize katılma için ve en önemlisi istanbul aşığı biri olarak iş yerinden tayin isteyip taşınacağım tez zamanda:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar