Metehan' ı yad edelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
s

samet baba, panda burda yaşamıyo be, ortam çok sıcak geliyor..bu hayvanlar 25 derecenin üstünde kendine parmak atmaya başlıyor.. bilimsel açıklama :queen:

Zaten nickinden hariç olan KOD adı FÜREK ....
Alışmış bikere...

Ulen telefonu kapatayım yoksa SMS tacizleri başlayacak...
Bkıyordur buralara.. :)

Zaten nickinden hariç olan KOD adı FÜREK ....
Alışmış bikere...

Ulen telefonu kapatayım yoksa SMS tacizleri başlayacak...
Bkıyordur buralara.. :)

sanmıyorum yoksa ilk önce beni taciz ederdi, ama gördüğü zaman yandık valla...
Fürek mi Ürek mi yaw, anlamadım.. :queen:

şu foruma 2004 den beri üyeyim 2004 den beri metehanı şu forumda bansız gördüğüm gün sayısı sayılıdır :)

süresiz ban mı olur yahu... adam mı öldürdü .. nası iş bu :pr:

Son mesajını hatırlıyorum. Sabahın erken saatleriydi. Kendisi de mesaide idi. Mobil bağlanıyordu.
Apaçilerle ilgili bir konu açıldı o da küfürlü yorum yaptı. Süresiz banı da bu yüzdenmiş.
Süresiz ban yediği zaman, ettiği küfürlerin en ağırı p.ç (tabi kimseye değil, 3. şahıs küfürü)

Son mesajını hatırlıyorum. Sabahın erken saatleriydi. Kendisi de mesaide idi. Mobil bağlanıyordu.
Apaçilerle ilgili bir konu açıldı o da küfürlü yorum yaptı. Süresiz banı da bu yüzdenmiş.
Süresiz ban yediği zaman, ettiği küfürlerin en ağırı p.ç (tabi kimseye değil, 3. şahıs küfürü)

iyi bakalım, sürekli görüşüyorum ama burada tadı bi başka ya.. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Saçma sapan bir konu açmıştı kürtçe başlıkla....
Orda da ağır sözler kullandı...
İlla beni atın dedi anlayacağınız...
Kamikazelik yaptı...

Saçma sapan bir konu açmıştı kürtçe başlıkla....
Orda da ağır sözler kullandı...
İlla beni atın dedi anlayacağınız...
Kamikazelik yaptı...

Atılma sebebi o konu değildi. Aynı sabah açılan 'kimdir bu apaçi' gibi bir konuya küfürlü yorum yapmıştı.
Yani apaçiyi tarif ederken küfür kullanmıştı. Ban sebebi bu yorumdu. Bu açıklama admin tarafından yapıldı.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu ban olayı manasız (bariz küfür ve tehdit olmadıkça)

ama sitede derin devlet olan bu arkadaşımızı kendini bilerek banlattırdığını düşünmüyorda değilim hani :p (gomplo)

adam online olsa bu kadar reyting almayacak ya :king:

adına topic ler acılan insan...banstar , köftestar,,,
topic yakında banlanır .
kural ıhlalı var:thumright

Çok iyi olmuş ya gülmekten bi tuhaf oldum gece gece :cat: Bu arada Pandamızın banı 10 mayısta kalkıyor dosyasını Fuarda temyize yolladık idamdan müebbete döndü geldi :cat:

nev-i şahs-ı na münhasır cümlesi belkıde mete-han ıcın soylenebılınecek en dogru cumle olacagı kanısındayım.ama benım en cok zoruma gıden (metehanın banlanması konusuyla ılgılı)maaşesef yasakcı zıhnıyetın bız motorcuların yanı dogası geregı ozgurlugunden odun vermeyen kısılerın karsılastıgı yasakcı zıhnıyetın bu forumdada vucud bulması.fıkır beyan etmeyelım.herkes kafasına gore takılsın.arkadaslıklar dostluklar olmasın bırbırımızı gorunce selamda vermeyelım....anadoluya bakın .....nerede bır kıl yoruk cadırı varsa orda yasam vardır.yasamın oldugu yerde mucadele.mucadele bır mıletın gururu,onuru ıse o memlekette ıstıkrar vardır,dostluk vardır,kardeslık vardır....kısaca METE-HAN bızım ıcımızden bırı.agabeyımız kımıne gore kıme gore kardes.....evıne baglı sadık bır evlat...arkadas canlısı dost meraklısı bazan essek sakaları bazen se sevgı yumagı......mete-hanı bıze gerı verın.....:thumleft:

Koray güzel ve gülümseten bir paylaşım olmuş ama yabancı diziler gibi tam heyecanlı yerınde bıtırmişsin. :D Metehandronun yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay içerisinde banı kalkacaktı.

Koray güzel ve gülümseten bir paylaşım olmuş ama yabancı diziler gibi tam heyecanlı yerınde bıtırmişsin. :D Metehandronun yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay içerisinde banı kalkacaktı.

gelsin bakalım ya, faceye de şimdi tv alacakmış onu soruyo.. dedim, sen varken ne tv si :queen:

Hepimiz Metehan'ız :) 3 liralık mala bakmaz, 5 liralık malı 3'e almaya çalışırdı :pl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar