- Konu Yazar
Maalesef onun son banı süresizdi.
Bence süresiz ban diye bir ceza olmaması lazım.
süresiz ban mı olur yahu... adam mı öldürdü .. nası iş bu
Maalesef onun son banı süresizdi.
Bence süresiz ban diye bir ceza olmaması lazım.
s
samet baba, panda burda yaşamıyo be, ortam çok sıcak geliyor..bu hayvanlar 25 derecenin üstünde kendine parmak atmaya başlıyor.. bilimsel açıklama :queen:
Zaten nickinden hariç olan KOD adı FÜREK ....
Alışmış bikere...
Ulen telefonu kapatayım yoksa SMS tacizleri başlayacak...
Bkıyordur buralara..![]()
F.Ürek... Kısaca FÜREK....sanmıyorum yoksa ilk önce beni taciz ederdi, ama gördüğü zaman yandık valla...
Fürek mi Ürek mi yaw, anlamadım.. :queen:
F.Ürek... Kısaca FÜREK....
süresiz ban mı olur yahu... adam mı öldürdü .. nası iş bur:
Son mesajını hatırlıyorum. Sabahın erken saatleriydi. Kendisi de mesaide idi. Mobil bağlanıyordu.
Apaçilerle ilgili bir konu açıldı o da küfürlü yorum yaptı. Süresiz banı da bu yüzdenmiş.
Süresiz ban yediği zaman, ettiği küfürlerin en ağırı p.ç (tabi kimseye değil, 3. şahıs küfürü)
iyi bakalım, sürekli görüşüyorum ama burada tadı bi başka ya..![]()
Saçma sapan bir konu açmıştı kürtçe başlıkla....Son mesajını hatırlıyorum. Sabahın erken saatleriydi. Kendisi de mesaide idi. Mobil bağlanıyordu.
Apaçilerle ilgili bir konu açıldı o da küfürlü yorum yaptı. Süresiz banı da bu yüzdenmiş.
Süresiz ban yediği zaman, ettiği küfürlerin en ağırı p.ç (tabi kimseye değil, 3. şahıs küfürü)
Saçma sapan bir konu açmıştı kürtçe başlıkla....
Orda da ağır sözler kullandı...
İlla beni atın dedi anlayacağınız...
Kamikazelik yaptı...
Koray güzel ve gülümseten bir paylaşım olmuş ama yabancı diziler gibi tam heyecanlı yerınde bıtırmişsin.Metehandronun yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay içerisinde banı kalkacaktı.