Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...elime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...
Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...elime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...
Muhahaha.:queen: Başlık parası istiyorlar mı acaba:silent:
metahan abicim ne güzel ifaden var motor üstünde yaw :mrgreen: bu arada fenerbahcelisin galiba yakısır abime
Çok tehlikeli adam bu yav ueuhehueuh
Çok tehlikeli adam bu yav ueuhehueuh
Metehan abi alttaki resimde Ata Demirer e benzemişsin haberin olsun.:queen:
Hep bir abim olmasını istemiştim,ilk zamanlarda onu abim yerine koymuştum ama gördüm ki durum öyle değil
puhahahahah bu topic çok hosuma gitti daha resim varsa gönderin.
ya çok başlık istiyomusun metehann.. kuzenime alcam seni ::koop:: ::koop::
yok kardeşim torun filan dedik torunumuz ne çıktı neyse her arabada bi patlek teker çıkarmış genede torunların yüz karası diyorum başkada bişi demiyorum
ha bu arada kinroada laf söylüyordun altındaki çinli değilmi
ahhhh ahhh bu günleri göreceğime banlansaydım keşke
yok abicim yok zaten öyle bi iddiamız olmaz ki yaaagüzellik desen sende,cazibe desen sende,e görüldüğü gibi hamaratlık,çalışkanlık da allah bizden almış sana wermişşşş hatta bi bakışın rafların kadınlar hakkindaki görüşlerini bile deiştirir
kim eline su dökebilir ki bu konularda senin mete_han abla-abi:silent:
![]()
:mrgreen: :mrgreen: ay çok güçlü rakip görünce ezik hissettm kendimi
ale:
ale: :queen: çok güldüm ben bu fotolara yaa:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
harikaa falla, hangi dişi seni karşısına almaya cesaret eder beee :queen:
ufak bir operasyonla "nick" işini de hallet...
"mete_hanım" :queen:
iyi de bu hanımkızın başı bağlı parnağında yüzük var...:mrgreen:
Dinibütün biriyim...artık yüzüğü attım...Hali vakti yerinde bir beye dördüncü olabilirim...![]()
(Okeye dördüncü ambiansı):mrgreen:
dinibütünsen yarın kıyak bir imam nikahı :mrgreen: :rendeer:
kankacım kınetıx 100 le sen bence hep bekar kalırsın...:queen: :wiinkk:
Biliyon düzen böyle...Bana Cbr 600 le...R1 le geleceksin...:bounce:
Sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta başka birşeyim:wiinkk: ambiyansı yani?mete_han' Alıntı:Tolgacım bazen bir kelebek bazen bir akrep olabilirim...![]()
mete_han' Alıntı:...Sizi İstanbul şehir gızları sizi...silentfairy' Alıntı:yok abicim yok zaten öyle bi iddiamız olmaz ki yaaa güzellik desen sende,cazibe desen sende,e görüldüğü gibi hamaratlık,çalışkanlık da allah bizden almış sana wermişşşş hatta bi bakışın rafların kadınlar hakkindaki görüşlerini bile deiştirir kim eline su dökebilir ki bu konularda senin mete_han abla-abi ay çok güçlü rakip görünce ezik hissettm kendimi çok güldüm ben bu fotolara yaa
:queen::queen::queen:silentfairy' Alıntı:Bulunduğu Yer: izmirrr
Ufak bir operasyon?Gültekin' Alıntı:ufak bir operasyonla "nick" işini de hallet...
"mete_hanım"
la yat kat meselesi çılgın sedat.gif :mrgreen:
sen de o selülitlerin ve basenlerinle çok beklersin![]()
Sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta başka birşeyim:wiinkk: ambiyansı yani?
:queen::queen::queen:
Ufak bir operasyon?Randevuyu ne zamana verelim?
![]()
Günceeeeeeel:cherry:
İyi akşamlar metehan nasılsın.:wiinkk:
![]()
En çok neye yanarım bilinmi dede...Bu Kadife ceket en sevdiğim ceketimdi...Ulan bu kadar mı değerli olur bir ceket ya...Güneşli BP de araba yıkatırken kenara koydum...Sonra orda unuttum...
Ayıptır söylemesi Sarar'dı bee....:salut:
Dünya malı dünyada kalıyor kim demişti aranızda...Ben bu ceketimi Kefen olarak giyecektim valla...offf...offf...Dertlendim şimdi iyimi...
ufak bir operasyonla "nick" işini de hallet...
"mete_hanım" :queen: