mete_han'ın bilinmeyen yönleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya çok başlık istiyomusun metehann.. kuzenime alcam seni ::koop:: ::koop::

yok kardeşim torun filan dedik torunumuz ne çıktı neyse her arabada bi patlek teker çıkarmış genede torunların yüz karası diyorum başkada bişi demiyorum

ha bu arada kinroada laf söylüyordun altındaki çinli değilmi:p

ahhhh ahhh bu günleri göreceğime banlansaydım keşke

Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...elime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...

yok abicim yok zaten öyle bi iddiamız olmaz ki yaaa:) güzellik desen sende,cazibe desen sende,e görüldüğü gibi hamaratlık,çalışkanlık da allah bizden almış sana wermişşşş hatta bi bakışın rafların kadınlar hakkindaki görüşlerini bile deiştirir:p kim eline su dökebilir ki bu konularda senin mete_han abla-abi:silent: :p :p :mrgreen: :mrgreen: ay çok güçlü rakip görünce ezik hissettm kendimi:pale: :pale: :queen: çok güldüm ben bu fotolara yaa:mrgreen:

Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...elime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

harikaa falla, hangi dişi seni karşısına almaya cesaret eder beee :queen:

Muhahaha.:queen: Başlık parası istiyorlar mı acaba:silent:

Başlık parası artık tarihte kaldı...

KREDİ KARTI GEÇERLİDİR...

Ulan sağlam espirik yaptım ha...pekde komiğim...:p Genc güzel ve komik bir hatun daha ne istersin ey yabancı...Kısmet ayağına gelmiş...:queen:

dsc011321gv.jpg

crato o gün sende vardın dimi hocam yanlışmıyım...Altuğ(Kobayahsı) yasin abi (püsküt) federal vs...çok dostlar vardı ya...ilk günler başkaydı abi...

metahan abicim ne güzel ifaden var motor üstünde yaw :mrgreen: bu arada fenerbahcelisin galiba yakısır abime

kanko ne yazıkki Fenerbahçeliyim...Fekat şanlı bayrağımız ne hallerde görüyorsun değilmi...:pale:

Çok tehlikeli adam bu yav ueuhehueuh

Tolgacım bazen bir kelebek bazen bir akrep olabilirim...:)

Çok tehlikeli adam bu yav ueuhehueuh

Metehan abi alttaki resimde Ata Demirer e benzemişsin haberin olsun.:queen:

Ata Demireri bende pek severim...Çok sempatik ve komik biri...:cat:

Hep bir abim olmasını istemiştim,ilk zamanlarda onu abim yerine koymuştum ama gördüm ki durum öyle değil

Ablaaann kurbaaannn olsun sanaaa...Dünyaaaa güzelllerri.....:queen:

puhahahahah bu topic çok hosuma gitti daha resim varsa gönderin.

E tabi buldun bedava maymunu hoşuna gitti dimi...:p

Nüfus cüzdanımıda yollayayım...Beni al sen...Cbr 600 f de varmış...:)

Senden iyisi Norveç'te kayısı...:)

Esasında güzellik göreceli kavram...Ben kendimi güzel buluyorum hayatım...Haşin bakarım...yakarım...:queen:

ya çok başlık istiyomusun metehann.. kuzenime alcam seni ::koop:: ::koop::

Karakız seni nasıl unuttum saydığım isimler arasında kusura bakma...Senden güzel değilim yarışamam rakibin bile olamam merak etme...:p

yok kardeşim torun filan dedik torunumuz ne çıktı neyse her arabada bi patlek teker çıkarmış genede torunların yüz karası diyorum başkada bişi demiyorum

ha bu arada kinroada laf söylüyordun altındaki çinli değilmi:p

ahhhh ahhh bu günleri göreceğime banlansaydım keşke

Kanko o gün Cıncuncu bir arkadaş vardı...Acaba nasıl motor diye herkes turladı valla...Allah göstermesin ya...Çin çan çonla ilk ve son fotom olsun inşallah...amin...:p

yok abicim yok zaten öyle bi iddiamız olmaz ki yaaa:) güzellik desen sende,cazibe desen sende,e görüldüğü gibi hamaratlık,çalışkanlık da allah bizden almış sana wermişşşş hatta bi bakışın rafların kadınlar hakkindaki görüşlerini bile deiştirir:p kim eline su dökebilir ki bu konularda senin mete_han abla-abi:silent: :p :p :mrgreen: :mrgreen: ay çok güçlü rakip görünce ezik hissettm kendimi:pale: :pale: :queen: çok güldüm ben bu fotolara yaa:mrgreen:

tabi haddinizi bilcaaanız...Sizi İstanbul şehir gızları sizi...Nerden bilirsiniz süt sağmayı...çapayı...yoğurt yapmayı...anca cici cici giyinip hava atarsınız...kadın görün kadınn...Hökümat gibiyiz maşallah...Allah sahibime bağışlasın...Gocasının ayağını yıkamayan garıya garımı derim ben cahallar sizi...:p

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

harikaa falla, hangi dişi seni karşısına almaya cesaret eder beee :queen:

evat hayatım yerini bilcaaann...I'm a Hökümat gibi garı...:bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi de bu hanımkızın başı bağlı parnağında yüzük var...:mrgreen:

Dinibütün biriyim...artık yüzüğü attım...Hali vakti yerinde bir beye dördüncü olabilirim...:p

(Okeye dördüncü ambiansı):mrgreen:

dinibütünsen yarın kıyak bir imam nikahı :mrgreen: :rendeer:

kankacım kınetıx 100 le sen bence hep bekar kalırsın...:queen: :wiinkk:

Biliyon düzen böyle...Bana Cbr 600 le...R1 le geleceksin...:bounce:

la yat kat meselesi çılgın sedat.gif :mrgreen:
sen de o selülitlerin ve basenlerinle çok beklersin :p

Super Moderator
mete_han' Alıntı:
Sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta başka birşeyim:wiinkk: ambiyansı yani?
mete_han' Alıntı:
silentfairy' Alıntı:
yok abicim yok zaten öyle bi iddiamız olmaz ki yaaa güzellik desen sende,cazibe desen sende,e görüldüğü gibi hamaratlık,çalışkanlık da allah bizden almış sana wermişşşş hatta bi bakışın rafların kadınlar hakkindaki görüşlerini bile deiştirir kim eline su dökebilir ki bu konularda senin mete_han abla-abi ay çok güçlü rakip görünce ezik hissettm kendimi çok güldüm ben bu fotolara yaa
...Sizi İstanbul şehir gızları sizi...
silentfairy' Alıntı:
:queen::queen::queen:
Gültekin' Alıntı:
ufak bir operasyonla "nick" işini de hallet...
"mete_hanım"
Ufak bir operasyon?:p Randevuyu ne zamana verelim?:p

la yat kat meselesi çılgın sedat.gif :mrgreen:
sen de o selülitlerin ve basenlerinle çok beklersin :p

hadi canım başka kapıya...:queen:

Sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta başka birşeyim:wiinkk: ambiyansı yani?

:queen::queen::queen:

Ufak bir operasyon?:p Randevuyu ne zamana verelim?:p

ulan ben senin gibi modu napayım...Rezil ettin cümle aleme...bak bide alevlendirmezmi konuyu...lenn kilitlesene...Bak daha duruyo yav...:p

Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla...:pale:

Kanka kitle beyav...Namısım dillere düştü...Nazarlara gelcem bak...Eh sen gel yanıma ben sana neler ediyom gör...kelepçe ambiansı yapcam sana...Ondan sonra Sharon Stone ambiansı...:queen: :cherry:

Son düzenleme:
kinroada tav olurmusun ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::koop::

Günceeeeeeel:cherry:

İyi akşamlar metehan nasılsın.:wiinkk:

İyi geceler abi...:rendeer: :wiinkk:

dede sen o Kınroadla değil beni dişi sinek bile tavlayamazsın...:wiinkk:

dsc011321gv.jpg

En çok neye yanarım bilinmi dede...Bu Kadife ceket en sevdiğim ceketimdi...Ulan bu kadar mı değerli olur bir ceket ya...Güneşli BP de araba yıkatırken kenara koydum...Sonra orda unuttum...

Ayıptır söylemesi Sarar'dı bee....:salut:

Dünya malı dünyada kalıyor kim demişti aranızda...Ben bu ceketimi Kefen olarak giyecektim valla...offf...offf...Dertlendim şimdi iyimi...:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar