Mete_Han ın Doğum Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nöbet dediğinde orda takılıyon işte...sağlık ortamı...sanki taş taşıyon sırtında ha...:queen: şaka şaka...iş hayatı zor valla...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla Erhan abi öyle kuru kuru doğum günü kutlaması olmaz...koca site adminide böyle yaparsa ben ne diyim artık...son doğumgününde bizi ağaç ettin (Boy ile biyerden dönüyodunuz ya..abi ne dedikodunu yaptık o gün...ayıp değilmi vs.vs gibilerinden...)...yazıyoz bunları kenara...:p en derin ve popüler üyeye bi tebrikmi reva görüyon..

apla sağol yav...valla bi senin tebriğin makbule geçti...baaayansın ya ondan...50 tane kaktüsün yanında 1 adet gül daha kıymetli benim için...yine nöbettemisin...yav senin hiç istirahat ettiğini görmedikki...paso nöbet...:p

Daha ne yapsın ....Admin olunca seni mod mu yapacak....:Onu mu istiyon....:queen:

Demek kaktüsüs ha..:farao: ...Dikenlerimiz var ama gül de dikensiz olmaz:cat:
Sen anladın onu...:cat: :cat: Birde kanka dedik bağrımıza bastık...:farao: Topic açtık günler öncesinden....:farao: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol dostum...abin öpsün seni...yani ben demişsin mete_han abii

Uçan tekmeyi sallıcaktımda :queen: benden büyük olduğun ve doğum günün

olduğu için affettim :p:) ben kaktüs değilimm :queen: son olarak

Abimm hörmetlerr :) :rendeer: sitenin neşesii iyiki doğdun iyiki varsın

Daha ne yapsın ....Admin olunca seni mod mu yapacak....:Onu mu istiyon....:queen:

Demek kaktüsüs ha..:farao: ...Dikenlerimiz var ama gül de dikensiz olmaz:cat:
Sen anladın onu...:cat: :cat: Birde kanka dedik bağrımıza bastık...:farao: Topic açtık günler öncesinden....:farao: :salut:

alp bak by mavimde hatunmuş...şimdi sana sorarım...50 tane dikenli kaktüsmü 2 tane gülmü istersin...yani yanlış anlamada senin gibi 50 kıllı pandadan geleceğine 2 tane narin gülden gelsin demi...:p yav bağlama yapıyoz işte...keko Alp...

:queen: :queen: 51 oldu

Abi iyiki doğdun....:rendeer: :thumleft:

off ya hep kaktüs...dikenli kıllı kaktüsler sizi...nerde mis kokulu güller...orkideler...:salut: :cherry: :queen:

sağol kanko..

İyiki doğdun metehandro nice senelere.

abi sağol be...koptuk...hayırdır yoksun...depresif ambiansmı yoksa...:)

Son düzenleme:
sağol dostum...abin öpsün seni...yani ben demişsin mete_han abii

Uçan tekmeyi sallıcaktımda :queen: benden büyük olduğun ve doğum günün

olduğu için affettim :p:) ben kaktüs değilimm :queen: son olarak

Abimm hörmetlerr :) :rendeer: sitenin neşesii iyiki doğdun iyiki varsın

ya valla benim için kız erkek farketmez...dostluk arkadaşlık sadece aynı cinsiyettekiler içinmi geçerlidir...yani benim Lisede kankalarımın yarısı hatunlardı...o kadar samimiydikki şaşarsın...

bi hikaye anlatim sana bak...

Kabataş Ticaret lisesindeyiz yıl 91...Hatice diye bir kız var...çok samimiyiz işte...o bana ben ona herşeyimizi anlatıyoruz...neyse sağdan soldan yakıştırmaya başladılar...biz tınlamadık umursamasık...arkadaşız...neyse sonra dedikki biz çıkalım...flört edelim...anlaşıyoz ya hani...sonra birde baktık çıkmaya başladığımızın 2.3.günü konuşcak bişey kalmadı...yani o eski havamız rahatlığımız kankalık gitti...sevgili olunca kasıldık...sonra dedikki biz yanlış yapmışız...tekrar arkada olarak kaldık ve herşey tekrar eskisi gibi oldu...yani demeye çalıştığım dostluklar önemlidir...

Mutlu yıllar abı ıyıkı dogdun :)

kanka merhaba...bişey sorcam...sereye nickli bir hocamız var bu sitede tanırmısın...Düzcede yaşar...Meslek lisesinde öğretmen...Sezai Rahmi ...kırmızı DL 650 aldı yeni...oğlunun ybrsi var mavi...tanırmısın...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya valla benim için kız erkek farketmez...dostluk arkadaşlık sadece aynı cinsiyettekiler içinmi geçerlidir...yani benim Lisede kankalarımın yarısı hatunlardı...o kadar samimiydikki şaşarsın...

bi hikaye anlatim sana bak...

Kabataş Ticaret lisesindeyiz yıl 91...Hatice diye bir kız var...çok samimiyiz işte...o bana ben ona herşeyimizi anlatıyoruz...neyse sağdan soldan yakıştırmaya başladılar...biz tınlamadık umursamasık...arkadaşız...neyse sonra dedikki biz çıkalım...flört edelim...anlaşıyoz ya hani...sonra birde baktık çıkmaya başladığımızın 2.3.günü konuşcak bişey kalmadı...yani o eski havamız rahatlığımız kankalık gitti...sevgili olunca kasıldık...sonra dedikki biz yanlış yapmışız...tekrar arkada olarak kaldık ve herşey tekrar eskisi gibi oldu...yani demeye çalıştığım dostluklar önemlidir...

Ebru yu da anlatsana len....Okulumdaki kızlardan......:cherry: :cherry:

nöbet dediğinde orda takılıyon işte...sağlık ortamı...sanki taş taşıyon sırtında ha...:queen: şaka şaka...iş hayatı zor valla...

Sen bilmessin tabi.....Sağlık sektörünün ne olduğunu...Ben çok iyi biliyom ama...Uzaktan sallaması kolay....Yengen duymasın aman.....:queen:

Son düzenleme:
Torunum nice hayırlı senelere topic'i daha yeni gördüm siteye zaten bi sana kitlemeye bide çinlileri korumaya giriyorum ondan haberim olmadı herhal birde 2. el satılık çinli cruiser fiyatlarına bakıyorum ne yaparsın huy işte :p

şimdi sen 29 mu oldu 1 sene sonra 30 yaşlandın lem ama hiç olmazsa evladın var en büyük sermaye allah onu sana bağışlasın senide ona koca hayatta ondan başkası yalan

gelin bulayım size iş ama askeri ücretin üstüne cıkmanız biraz zor boluda :)

(Günün en cok mesaj yazılan konusu budur büyük ihtimal :p )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gelin bulayım size iş ama askeri ücretin üstüne cıkmanız biraz zor boluda :)

(Günün en cok mesaj yazılan konusu budur büyük ihtimal :p )

Ya keşke Askeri ücret alsak....En az 1500 ytl....Sakın ASGARİ olmasın?.....

Bu arada sayılı gün çabuk geçer derler..Konuyu açalı 3 gün oldu....Ahanda gelmiş doğmuş adam olmuş.....:p

şaşırttın beni valla hocam...aptallaştım bu alakadan...:p haketmiyomki ama...:)

motordelisi, motosiklet.net filan, 2, 3 yıldır takılıyorum forum ortamlarına, senin kadar popülerini görmedim üstadım, deyişim bu yüzdendir...
bu da doğumgünü çiçeğin, al işte :rendeer:

Sitenin gediklisi, Geyik kralı , Polemiklerin başı, Bir anda kankam olan panda yavrusu arkadaşımızın 13 şubat taki doğum gününü şimdiden kutlarım.....

[URL=http://imageshack.us]

Son düzenleme:
Abi şimdi kutluyorum yarın da kutlarım :mrgreen:
Geçen sene neydi senin topic :mrgreen: amma kaynatmıştık :mrgreen:
Mutlu yaşlar senin olsun, kızınla :) :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar