Mete_Han ın Doğum Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sitenin gediklisi, Geyik kralı , Polemiklerin başı, Bir anda kankam olan panda yavrusu arkadaşımızın 13 şubat taki doğum gününü şimdiden kutlarım.....

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Erken açmamın sebebi Sevgililer Gününün gölgesinde kalmasını istemediğim için... Hem o da sitenin sevgilisi.......Hem o da benimkini 2 gün sonra açmıştı.....:p

İyiki doğdun kanka.........:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah hayırlı ve uzun ömür bağışlasın Mete_Han abii

Sevdiklerinle beraber :) inşallahh

MUTLU YILLARRR :rendeer: ::wish:: :rendeer:

abiler aplalar Allah razı olsunda daha 4 gün var yav...ama yinede iyiki doğdum iyiki varım demi ...:p

fao

dogumgunu07_thb.jpg

Way be sevenleriniz çokmuş sayın Mete_Han Doğum günün kutlu olsun :)
benimde 15 şubat aslında

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olsun önceden başlayalım ....Sen bizimkini sallamıştın baya....Belkim utanırsın....:p

mete_han abı sımdıden kutlarım ıyıkı dogdun gercı 4 gun sora kutlarım :queen: nice mutlu senelere

Olsun önceden başlayalım ....Sen bizimkini sallamıştın baya....Belkim utanırsın....:p

hehehe utanmakmı tam adamını buldun alp dostum onun sözlüğünde öyle bi cümle yoktur....

doğum günün kutlu olsun pandacım benimkide 20 şubat gerçi ne kutluyorumki sanki sen benimkini kutlucanda....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hehehe utanmakmı tam adamını buldun alp dostum onun sözlüğünde öyle bi cümle yoktur....

doğum günün kutlu olsun pandacım benimkide 20 şubat gerçi ne kutluyorumki sanki sen benimkini kutlucanda....

Yok aslında...Herşeye rağmen mete iyidir....Severim panda yavrusunu....İstanbulda olsam hediye de alırdım ama şansına küssün.....:wiinkk:

yahu yıllar önce olmuş bitmiş bir olay...
ne kutluycam
conta bayi ve servisleri kutlasın pandanın doğumunu :p

dogum günün kutlu olsun. niye mutlu ve motorlu yıllara:cherry: ...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha nice yıllara abıcım......:bounce:

Kaza'nın gelişi engellenemediği gibi MeteHan ın doğumu da engellenemezdi. :queen:

Geyik deyince ilk akla Metehan gelir, köprü muhabbetinden biliyorum. İnternet üzerinden Boğaz Köprüsü'nü bile satışa çıkarmıştı arkadaş.

Nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllara kardeşim.

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Allah hayırlı ve uzun ömür bağışlasın Mete_Han abii

Sevdiklerinle beraber :) inşallahh

MUTLU YILLARRR :rendeer: ::wish:: :rendeer:

sağol dostum...abin öpsün seni...yani ben :p ...abi diyonuz ya...bu cümle hoşuma gidiyo...hepinizi öper abiniz...:p la yaş 27 abi diyonuz kendimi tuhaf hissediyom ya...belki çoğunuzla aynı yaştayım iyimi...Allah razı olsun...:rendeer:

dogumgunu07_thb.jpg

Way be sevenleriniz çokmuş sayın Mete_Han Doğum günün kutlu olsun :)
benimde 15 şubat aslında

15 şubata ne kaldıki...

valla daha pek kimse kutlamadı...13 şubat gelsinde o zman gör dostum...siteyi sallarım alimallah...derin üye gönüllerin admini Mete Handrodan sevgilerle...:p :rendeer:

kanko Alp seninde 44 hayırlı olsun...baş geyik yardımcısı Alper Tunga...:p

mete_han abı sımdıden kutlarım ıyıkı dogdun gercı 4 gun sora kutlarım :queen: nice mutlu senelere

Abin öpsün seni emi...sağol dostum...parti veriyorum Laıla'da...buyur gel...29 şubatta ama...:p

muhasebe müdürü kartvizitli seyyar muhasebeci ofisboy kardeşim sağolasın...Sen herhalde İzmirde kutluyacan...yengede yok...:p

Geçmiş olsun...Sana İzmirde kolay gelsin kankam...:) :cherry:

Yok aslında...Herşeye rağmen mete iyidir....Severim panda yavrusunu....İstanbulda olsam hediye de alırdım ama şansına küssün.....:wiinkk:

hade hade ayak yapma mezarcı keko...

yahu yıllar önce olmuş bitmiş bir olay...
ne kutluycam
conta bayi ve servisleri kutlasın pandanın doğumunu :p

Kanka geçen ayar yaptın...akıllı ol bak...arada bir volume yapıyorsun...öperim seni...ayakta hemde...:p sağol memnun oldum...müridimlerim arasında en isyankarı sensin...atacam seni tekkeden ama acıyom...:queen: :cherry: :bounce:

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun mete abim :rendeer: iyiki varsın ve yanımızdasın::wish:: ::biggrinn ::xblink::

doğum günün kutlu olsun yeni yaşıda herşey gönlünce olsun

abi ne iş ya...o iş yattı falan...bi yengeye sözün geçmedi demi...valla abi üzüldüm be...evde bulaşık çamaşır falan iyi yıkayamadığın için herhalde cezalısın ondan...:queen: :p :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar