Allah hayırlı ve uzun ömür bağışlasın Mete_Han abii
Sevdiklerinle beraber

inşallahh
MUTLU YILLARRR :rendeer: ::wish:: :rendeer:
sağol dostum...abin öpsün seni...yani ben

...abi diyonuz ya...bu cümle hoşuma gidiyo...hepinizi öper abiniz...

la yaş 27 abi diyonuz kendimi tuhaf hissediyom ya...belki çoğunuzla aynı yaştayım iyimi...Allah razı olsun...:rendeer:
Way be sevenleriniz çokmuş sayın Mete_Han Doğum günün kutlu olsun

benimde 15 şubat aslında
15 şubata ne kaldıki...
valla daha pek kimse kutlamadı...13 şubat gelsinde o zman gör dostum...siteyi sallarım alimallah...derin üye gönüllerin admini Mete Handrodan sevgilerle...

:rendeer:
Olsun önceden başlayalım ....Sen bizimkini sallamıştın baya....Belkim utanırsın....
kanko Alp seninde 44 hayırlı olsun...baş geyik yardımcısı Alper Tunga...
mete_han abı sımdıden kutlarım ıyıkı dogdun gercı 4 gun sora kutlarım :queen: nice mutlu senelere
Abin öpsün seni emi...sağol dostum...parti veriyorum Laıla'da...buyur gel...29 şubatta ama...
hehehe utanmakmı tam adamını buldun alp dostum onun sözlüğünde öyle bi cümle yoktur....
doğum günün kutlu olsun pandacım benimkide 20 şubat gerçi ne kutluyorumki sanki sen benimkini kutlucanda....
muhasebe müdürü kartvizitli seyyar muhasebeci ofisboy kardeşim sağolasın...Sen herhalde İzmirde kutluyacan...yengede yok...
Geçmiş olsun...Sana İzmirde kolay gelsin kankam...

:cherry:
Yok aslında...Herşeye rağmen mete iyidir....Severim panda yavrusunu....İstanbulda olsam hediye de alırdım ama şansına küssün.....:wiinkk:
hade hade ayak yapma mezarcı keko...
yahu yıllar önce olmuş bitmiş bir olay...
ne kutluycam
conta bayi ve servisleri kutlasın pandanın doğumunu
Kanka geçen ayar yaptın...akıllı ol bak...arada bir volume yapıyorsun...öperim seni...ayakta hemde...

sağol memnun oldum...müridimlerim arasında en isyankarı sensin...atacam seni tekkeden ama acıyom...:queen: :cherry: :bounce: