valla Erhan abi öyle kuru kuru doğum günü kutlaması olmaz...koca site adminide böyle yaparsa ben ne diyim artık...son doğumgününde bizi ağaç ettin (Boy ile biyerden dönüyodunuz ya..abi ne dedikodunu yaptık o gün...ayıp değilmi vs.vs gibilerinden...)...yazıyoz bunları kenara...en derin ve popüler üyeye bi tebrikmi reva görüyon..
apla sağol yav...valla bi senin tebriğin makbule geçti...baaayansın ya ondan...50 tane kaktüsün yanında 1 adet gül daha kıymetli benim için...yine nöbettemisin...yav senin hiç istirahat ettiğini görmedikki...paso nöbet...![]()
50 tane kaktüsün yanında 1 adet gül daha kıymetli benim için...
Daha ne yapsın ....Admin olunca seni mod mu yapacak....:Onu mu istiyon....:queen:
Demek kaktüsüs ha..:farao: ...Dikenlerimiz var ama gül de dikensiz olmaz:cat:
Sen anladın onu...:cat: :cat: Birde kanka dedik bağrımıza bastık...:farao: Topic açtık günler öncesinden....:farao: :salut:
:queen: :queen: 51 oldu
Abi iyiki doğdun....:rendeer: :thumleft:
İyiki doğdun metehandro nice senelere.
sağol dostum...abin öpsün seni...yani ben demişsin mete_han abii
Uçan tekmeyi sallıcaktımda :queen: benden büyük olduğun ve doğum günün
olduğu için affettimben kaktüs değilimm :queen: son olarak
Abimm hörmetlerr:rendeer: sitenin neşesii iyiki doğdun iyiki varsın
Mutlu yıllar abı ıyıkı dogdun![]()
ya valla benim için kız erkek farketmez...dostluk arkadaşlık sadece aynı cinsiyettekiler içinmi geçerlidir...yani benim Lisede kankalarımın yarısı hatunlardı...o kadar samimiydikki şaşarsın...
bi hikaye anlatim sana bak...
Kabataş Ticaret lisesindeyiz yıl 91...Hatice diye bir kız var...çok samimiyiz işte...o bana ben ona herşeyimizi anlatıyoruz...neyse sağdan soldan yakıştırmaya başladılar...biz tınlamadık umursamasık...arkadaşız...neyse sonra dedikki biz çıkalım...flört edelim...anlaşıyoz ya hani...sonra birde baktık çıkmaya başladığımızın 2.3.günü konuşcak bişey kalmadı...yani o eski havamız rahatlığımız kankalık gitti...sevgili olunca kasıldık...sonra dedikki biz yanlış yapmışız...tekrar arkada olarak kaldık ve herşey tekrar eskisi gibi oldu...yani demeye çalıştığım dostluklar önemlidir...
nöbet dediğinde orda takılıyon işte...sağlık ortamı...sanki taş taşıyon sırtında ha...:queen: şaka şaka...iş hayatı zor valla...
sağol dostum..artık msne kilometre yazmıyon...![]()
2000'den sonra bıraktım![]()
gelin bulayım size iş ama askeri ücretin üstüne cıkmanız biraz zor boluda
(Günün en cok mesaj yazılan konusu budur büyük ihtimal)
şaşırttın beni valla hocam...aptallaştım bu alakadan...haketmiyomki ama...
![]()
Sitenin gediklisi, Geyik kralı , Polemiklerin başı, Bir anda kankam olan panda yavrusu arkadaşımızın 13 şubat taki doğum gününü şimdiden kutlarım.....
[URL=http://imageshack.us]![]()
Ya keşke Askeri ücret alsak....En az 1500 ytl....