Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bak o buzdolabın kapagı elinde kalır inş ozaman görrürüm ben seni. ozaman dersin cartman paşam aman paşam ben ettim sen etme dersin ama ben. bu msjını kaderin bi tokadı gibi fururum yüzüne.....

baglama için kıllı cagır bence... sefmiom ben seni istifa ediom ekürin olmıocam gayrim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aleykümm selamm paşam...yolunumu kaybettin yavrımm...gel bi soluklan ...gazoz ikram edelim sana...kapağını açın bakem gazozun...ohh bol asitli olsun...:queen:

Hapıma kola atılmış gibi hissettim kendimi.:p

ya bak o buzdolabın kapagı elinde kalır inş ozaman görrürüm ben seni. ozaman dersin cartman paşam aman paşam ben ettim sen etme dersin ama ben. bu msjını kaderin bi tokadı gibi fururum yüzüne.....

baglama için kıllı cagır bence... sefmiom ben seni istifa ediom ekürin olmıocam gayrim

hay buzdolaplarının kapaklarına gelesin emi...ne kadar boş işler bunlar...bide buna yan ...arka vs sanayi diyolar demi...yav ben buzdolabının cartısıyla curtusuyla uraşmam yiğidim...satın alırım...hesapladım...şu an kartlarımla toplam 1000 ytld den 24 tane buzdolabı alırım...:p

ama nereme sokcam o kadar buzdolabını...:p

yok gayri safi hasıla 7000 doler olcak...yok yan sanayideki mehendisler pere kazancak diye iç üretimi neden gıdıklayayayım ki...almıyom abi...:queen:

hepiniz aç kalın...pis yan sanayiciler...

alan ne olsun...hatta kapmanya başlatıyom...Buzdolabu yasaklansın...gıcıklık deelmi...lobi başlatıyon anasını satayım...alternatif olarak bişi bulamadım ama...pasta yiyin desem çok Bonapartca olur...

"buzdolabı bulamıyosanızz Kutuplarda yaşayınn" nasılll...:queen:ulan geyiğin dibine indik he...yukarı çıkarken yavaş çıkalım ki basınctan Niyazi olmayalım...:p

ah yavrıcım kötümü hissettinn kendini...şimdide bi ağırlık hisseediceksin...:queen:

hay buzdolaplarının kapaklarına gelesin emi...ne kadar boş işler bunlar...bide buna yan ...arka vs sanayi diyolar demi...yav ben buzdolabının cartısıyla curtusuyla uraşmam yiğidim...satın alırım...hesapladım...şu an kartlarımla toplam 1000 ytld den 24 tane buzdolabı alırım...:p

ama nereme sokcam o kadar buzdolabını...:p

yok gayri safi hasıla 7000 doler olcak...yok yan sanayideki mehendisler pere kazancak diye iç üretimi neden gıdıklayayayım ki...almıyom abi...:queen:

hepiniz aç kalın...pis yan sanayiciler...

alan ne olsun...hatta kapmanya başlatıyom...Buzdolabu yasaklansın...gıcıklık deelmi...lobi başlatıyon anasını satayım...alternatif olarak bişi bulamadım ama...pasta yiyin desem çok Bonapartca olur...

"buzdolabı bulamıyosanızz Kutuplarda yaşayınn" nasılll...:queen:ulan geyiğin dibine indik he...yukarı çıkarken yavaş çıkalım ki basınctan Niyazi olmayalım...:p

ah yavrıcım kötümü hissettinn kendini...şimdide bi ağırlık hisseediceksin...:queen:

lem kutup pandası pandaların yüz karası gerçi onların yüzünün bi kısmı kara ama olsun. almazsan alma lem. sen almazsan başka biri alır. hayret bişi benim senin gibi son tüketicyle işim yok....ayda 200 bin buzdolaba malzeme veriom tek bir markada bunu biliyomuydun nerden bilcen anca poz anca hava cix bebe seni. okuda biraz öğrennnn...24 tane eksik olsun...200 binden 24 cıktı kaç kaldı hade bakam

lem kutup pandası pandaların yüz karası gerçi onların yüzünün bi kısmı kara ama olsun. almazsan alma lem. sen almazsan başka biri alır. hayret bişi benim senin gibi son tüketicyle işim yok....ayda 200 bin buzdolaba malzeme veriom tek bir markada bunu biliyomuydun nerden bilcen anca poz anca hava cix bebe seni. okuda biraz öğrennnn...24 tane eksik olsun...200 binden 24 cıktı kaç kaldı hade bakam

hemen hesaplıyomm..dur bi...eee 199.976...valla bildim...

peki sen heç duymadınmı Çinde insanlar zıplayarak deprem oluşturmuşlar...şimdi ben buzdolabı hakkında bir dedikodu çıkarsam millet kanmazmı...

yok ABD icadı...evdeki buzdolapları ABD nin bir uysdusu ...evlerden istihbarat toplamak için yapılmış...vs diye bir şeher efsanesine bakar valla işiniz...dağılırsınız...

sonra ihraca başlarsınız...iç piyasanın 10 katı ivme yakalarsanız diyee eylemlerimden vazgeçiyorum...:p

halbukim sizin için gerçek bir potansiyel tehlikeydim...DOndurmam gaymaktaki adamın savaşını ilham aldım kendime...:cherry:

ganga ben yatıyom yav...öldüm valla gözlerimi açamıyom inan...hadi çüzzzz...astala vista...:pale:

ii geceler. üstünü başını ii ört bi yerlerin acıkta kalmasın malum kış geldiiii....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Metehan abi noeldayı gibi oldun valla, sana on üzerinden üç buçuk atıyorum.:p

Hem göz kapaklarımda bir ağırlık hissediyorum, bu sayılır mı?::157::

yok! merak etme bu sitede bi dene fürek var, hem etiketli hem vesikalı fürek :queen:

FÜREK tüm hakları saklıdır...İzinsiz ben Füreğim diyenlerin Allah belasını versin...Copirayt ne bilmiyom ama işte ondan...hemde R harfide yanında...tescillenip yıkanıp masac yapılmış paklanmış marka ambiansı...:cherry:

aye cim sana da ii geceler kendi rekorumu kırdım bugun :)

Teşekkür ederim dostum, sizede iyi geceler. :wiinkk:

2 dene 1000rr cının arasında kalmak uğursuzluktur...ben çıkayım aralardan derelerden...

şimdi size bir Pazar Neşesi sorusu...bak çok komik olacak...

bir 1000RR bir 1000RR daha kaç yapar...:cherry:

herkes cevabını yazsın...1000 RRı olmayanların bu soruya cevap vermez hakkı olamaz...herkes haddini bilsin...:p

Son düzenleme:
Serhat abi işyerinden bi ucundan azcık mesajı yapıyom o kadar...msn kapalı bak...çevrimdışıda değilim...olm bak niye sevmediğimi anlıyonmu msni...yani her akşam sen veya bir başkasıyla sohbet ettiğimi düşünmek beni ölzdürüyor abi ya...yani SEN ide örnek verdim...samimiyetden...yav bu kadar net bir kişi daha tanıyamazsın...abi Rahmetli dedem mezardan çıksın msnde çekemem abi...anlayın abicim...aynı şey BORA kahpesi içinde geçerli...bizdne geçmiş abi çet çüt canım abim...anlayın allah rızası için...he bak ses sistemi ayarlayak karşılıklı ok...ama yazışmaktan tiksiniyom...

cartman paşam bende 5 e kadar çalışıtım...hatta bir inbe yüzünden 6 ya kadar diyim...abi CUmartesi yatacağın bi iş bulcan derim hep...ama yıllardır C.tesi çalışırım anasını satayım...

tıger atmışşş...yetmişşş seksennn doksannn...senide bir öpsemmm...:queen:

Murat abi, bu hapıma kola atılmış saçma olmadı mı biraz? :silent::p
Neyse!! Kolana birilerini hap attıysa bu kişi kesinlikle, CARTMAN'dır.. :queen::queen:
Aha MSN'de oturum açtı zaten.. :queen:

La bugün erken yatem dedim.. Mete abem yok dedim.. 01.30 da gelmiş, herkese laf yetiştirmiş yine... :pale:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
referanduma katılmayacanız mı? yes mi no mu :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
senin laf saçma oldu serhat. 3 meydan savaşı kazanana verirler bu rütbeyi, kişiye has değil.
bizim de bu forum meydanında mete'yi 53 defa madara etmişliğimiz var. forum ortmında rütbe alınacaksa ser_mareşal makamına kendimi layık görüyorum :p

senin laf saçma oldu serhat. 3 meydan savaşı kazanana verirler bu rütbeyi, kişiye has değil.
bizim de bu forum meydanında mete'yi 53 defa madara etmişliğimiz var. forum ortmında rütbe alınacaksa ser_mareşal makamına kendimi layık görüyorum :p

La olur mu abe? Sizinki forum savaşı? :queen:

hoş geldiniz sayın komutaniye:p

serhat aaaa komutaniyen o senin:p
Evet işte o benim. Benim dimi???? Evet benim :cherry:
Bu da kim? Tanıt kendini dünyalı?? Sende kimsin?? :silent::silent:
Sen tugaya nasıl girdin? :queen: Kapıdaki nöbetçiler uyuyor mu yaaa? :pr:
Benim hiyerarşik ve kaos içeren özgürlükçü düşünce sistemimi engelleyemezsiniz. Militancı hareket durdurulamazzz....:queen::queen:
cartman aye olmasa foruma bile uğrayacağın yok paşam...bizide azcık sevsen nolur sankim...:pale:

Deniz Piyade Komando Yüzbaşı Sato...güzel durdu ...:wiinkk:

Olar mı yahu metehan senin foruma takıldığın mı var? Yerini devralanlarlan geyik yapıyorum bende neyleyim :p

FÜREK tüm hakları saklıdır...İzinsiz ben Füreğim diyenlerin Allah belasını versin...Copirayt ne bilmiyom ama işte ondan...hemde R harfide yanında...tescillenip yıkanıp masac yapılmış paklanmış marka ambiansı...:cherry:

2 dene 1000rr cının arasında kalmak uğursuzluktur...ben çıkayım aralardan derelerden...

şimdi size bir Pazar Neşesi sorusu...bak çok komik olacak...

bir 1000RR bir 1000RR daha kaç yapar...:cherry:

herkes cevabını yazsın...1000 RRı olmayanların bu soruya cevap vermez hakkı olamaz...herkes haddini bilsin...:p

2002 RR yaparr....hesap ortada merak eden hesaplasın....

Murat abi, bu hapıma kola atılmış saçma olmadı mı biraz? :silent::p
Neyse!! Kolana birilerini hap attıysa bu kişi kesinlikle, CARTMAN'dır.. :queen::queen:
Aha MSN'de oturum açtı zaten.. :queen:

La bugün erken yatem dedim.. Mete abem yok dedim.. 01.30 da gelmiş, herkese laf yetiştirmiş yine... :pale:

lem serhat neden sölüon.kolana ben ilaç katmadım senin. fiskine koydum....olm benim adım mete mi kolaya ilaç atayım... ben fiskinini içine katarım ilacı... :)

Son düzenleme:

o ne lan...ser mareşal...Osmanlıdamı yaşıyon olm...o ne Far4scamı Arapcamı belli değil...kesin gogılda çok aradın bunu...

Pınarr;841756' Alıntı:
Evet işte o benim. Benim dimi???? Evet benim :cherry:

Benim hiyerarşik ve kaos içeren özgürlükçü düşünce sistemimi engelleyemezsiniz. Militancı hareket durdurulamazzz....:queen::queen:

Olar mı yahu metehan senin foruma takıldığın mı var? Yerini devralanlarlan geyik yapıyorum bende neyleyim :p

Pınar apla aye ve cartman ekürisi dışında pek muyatap olmuyon kimseyle...gücümüze gidiyo yane...:salut:

2002 RR yaparr....hesap ortada merak eden hesaplasın....

lem serhat neden sölüon.kolana ben ilaç katmadım senin. fiskine koydum....olm benim adım mete mi kolaya ilaç atayım... ben fiskinini içine katarım ilacı... :)

nası Mehendis beg sin sen...ederi 2 dene 1000 RR...off nasıl eğitim sistemidir kine bu...herkeş mehendis olmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar