Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nörüyo len burda...dağıtırım...son kararlarınızı verin beyler...sato smirno çetedemisiniz halen...yoksa üyeliğinizi sileyimmi...:p

abi biz iktidar olmak istioz öle senin himayen altında olmuyo pıçak ben smir yeni örgün oluşturduk. senle ilişkimiz şimdilik dostluk ama kapılarımız herkeze açık gelirsen alırız aramıza senide bekleriz bora abi.:rendeer::rendeer:

abi biz iktidar olmak istioz öle senin himayen altında olmuyo pıçak ben smir yeni örgün oluşturduk. senle ilişkimiz şimdilik dostluk ama kapılarımız herkeze açık gelirsen alırız aramıza senide bekleriz bora abi.:rendeer::rendeer:

abicim valla kafam karıştı ya....zaten bi baş kavramı yoktu...sadece savunma ve saldırı vardı...şimdi ne için savaşıyonuz orayı anlamadım...amaç ne...:pale:

abicim valla kafam karıştı ya....zaten bi baş kavramı yoktu...sadece savunma ve saldırı vardı...şimdi ne için savaşıyonuz orayı anlamadım...amaç ne...:pale:

:mrgreen::mrgreen: kıyamam tosun abime ben yaav ne bilim kaptırdık kendimizi bi değişik oldum sanki birbirimizi yakaladıpğımız yerde kırcakmışız gibi hava var içimde neşen yok bu gün hayırdır samsunda gemin mi battı.:mrgreen:

Kanka işten gücten kafamızı kaldıramıyoz ya...yorgunlukda cabası...ben erken zıbarıcam gibi...af dilerim...sonra Mete abimizin dötü kalktı demeyin he...:p

şımarmam heç ben...sevildiğimide bilirim...ama davamızın seyri hakkında bir toplantı yapalım...msnde çoklu sohbetde yeni hedefler koyalım..stratejiler belirleyelim...okimi abiler...selam saygılar hepinize...

Kanka işten gücten kafamızı kaldıramıyoz ya...yorgunlukda cabası...ben erken zıbarıcam gibi...af dilerim...sonra Mete abimizin dötü kalktı demeyin he...:p

şımarmam heç ben...sevildiğimide bilirim...ama davamızın seyri hakkında bir toplantı yapalım...msnde çoklu sohbetde yeni hedefler koyalım..stratejiler belirleyelim...okimi abiler...selam saygılar hepinize...

uyar abi toplu bi msn yapalım.:p

ne özeli yaw.. :silent:
Benim herşeyim açıktır..:cyclopsan
[email protected]

Lem uğraştıgımız şeye bak yahu.. Yeni stratejiler belirleyecegiz diye, hadi ben neyse de koskoca adamlar, toplu MSN diyorlar.. :queen:
Hey Allah'ım.. :mrgreen:

Son düzenleme:
Topsuz msn de mi oluyor yaw? iki dk boş bırakmaya gelmiyo biri örgüt kurmuuş biri devrim diyo öbürü kansız olmaz diyo. nörüyonuz yigidlerim siz?

Gültekin;838293' Alıntı:
ulen fürek
bu kaçıncı madara oluşun?
kaçıncı şamar yiyişin?
beyinciğinin binde kaçı çalışıyor da, bize tuzak kuracan? he? :)
bravo bbaday kankam. :cat:
bu başlık, enayilere kapak olsun.:queen:

Kanka biz 1.5 yıldır bu adamın nasıl fırıldak olduğunu siteye anlatmaya çalışıyoz zamanında anlamadılar ama artık foyaları teker teker orataya çıkıyor handuros olayıda bitti artık sitede kendi kazdığı kuyulara düştü napalım o kaşındı bizde kaşıdık imparatorluklarda böyle çökmezmi büyüme evresinden sonra küçülme ve parçalanma evreleri gelir :queen:

ben yeni örgütlere giremem bizim ittifak sağlam ama sizle seve seve
lantlaşma yapabiliriz mete'ye karşı işbirliği içinde olabiliriz dost müttefiklere kapımız herzaman açık hepimiz birden kitleyince tez zamanda ya elimizi öper yada siteyi terk eder :mrgreen:

ben yeni örgütlere giremem bizim ittifak sağlam ama sizle seve seve
lantlaşma yapabiliriz mete'ye karşı işbirliği içinde olabiliriz dost müttefiklere kapımız herzaman açık hepimiz birden kitleyince tez zamanda ya elimizi öper yada siteyi terk eder :mrgreen:

handro çok zenginmiş yanlız parayla adam tutup bize kitletmesin:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçen toplu msn görüşmesi yapalım dedik...Ama yapamadık....Çünkü Fürek yoktu............:queen::queen::queen:

örgütümüze isim bulak o zaman :):p

Son düzenleme:
SATO:::SERHAT::: SMIRNO VE PIÇAK kankalarım bizim çetenin adı hakkında önerileriniz neler...önce kendimize bir isim bulmalıyız...ve bunuda imzamıza yazmalıyız...ne dersiniz...yeni bir oluşum...

cartman sende bi tarafa geç la artık...ortalıkda dolaşan BM elçisi gibi kim vurduya gitcen he...:mrgreen:

SATO:::SERHAT::: SMIRNO VE PIÇAK kankalarım bizim çetenin adı hakkında önerileriniz neler...önce kendimize bir isim bulmalıyız...ve bunuda imzamıza yazmalıyız...ne dersiniz...yeni bir oluşum...

cartman sende bi tarafa geç la artık...ortalıkda dolaşan BM elçisi gibi kim vurduya gitcen he...:mrgreen:

tamam bulalım..
cartman bizden abicim... :queen:
S(erhat)M(ete)S(ato)P(icak)S(pirnuf) :queen::queen::queen:

olum adamlar seni aralarına alcaklarmı bakem sen hemen ne zıplıyon oradan darbe diyo çocuklar darbeyi bize yapcak halleri yok senin zulmünden bıktılar ondan yapıyolar burada sorulması gereken soru şu olmalı kanlımı kansızmı :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Durun lem..Toplu ban olayına giricez ha...Sitenin SGM sinde yargılarlar haaa....:queen:

Durun lem..Toplu ban olayına giricez ha...Sitenin SGM sinde yargılarlar haaa....:queen:

:queen::queen: abi o zman isyan çıkaralım kendi forumumuzu kuralım:mrgreen: ne güzel olur hepimiz moderatör hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için:p. o zman bırakın çeteye isim bulmayı foruma bulun:queen::queen: beni banlarlar şimdi:pr:

edit:nickim piçak değül bicak(hemde döner bicaği)...adım murat... :)

örgüt adı:biraz düşünelim bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar