Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24467993au3.png

noldu fürek gene kendi kazdığın çukçura düştün sen bizle başa çıkamazsın gel ağahnda bu eliğmizi öp özür dilaa (acı hayat bölüm 17) :p

vay be gördüklerime inanamadım ama smir bile kitlimeye başlamış sana handro valla bi darbe yaparız anlamadan idam sehpasına. neyse ben uzaktan biraz takibe alayım bora abi çok kaliteli savunuyo kendini. bi bakmışın iki grup 3 grup olmuş hiç belli olmaz sınır ötesi operasyon yapabiliriz yani:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

abooooooowwwwwwww...

yaw mete abi dedik abimiz dedik bunlar ne oliyi mete abeyy...ayy düşüp bayılcam şimdi...:pale::p

vay be gördüklerime inanamadım ama smir bile kitlimeye başlamış sana handro valla bi darbe yaparız anlamadan idam sehpasına. neyse ben uzaktan biraz takibe alayım bora abi çok kaliteli savunuyo kendini. bi bakmışın iki grup 3 grup olmuş hiç belli olmaz sınır ötesi operasyon yapabiliriz yani:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bu is galiba sato kankamin dedigi gibi 3 gruba bolunmeyle bitecek

bu is galiba sato kankamin dedigi gibi 3 gruba bolunmeyle bitecek

Saflarınızı belirleyin o zaman bizde ona göre hazırlık yapalım bizim taraf sapasağlam ayakta yeni düşman hatlarını bekliyoruz açıklayın kimkimsiniz yeni gruplaşmada kimler var fürek yalnız kaldı kucağımızda artık :queen::queen::queen:

sato...piçak...smir...canlar...Pandros abinizi yarı yolda komayın...:cherry:

bbaday olm valla kanımı emdin bea...cephane tükendi...geyik stoklarım tükendi valla...:pale::)

dur msn açayımda bizim smrıı kızdırmayayım...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geldin mi la gene. ne yüzsüz adam yaw :p
hemen msn den yıkama yağlama vaziyetleri.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Puhahahaaaa...... Tek kalıcan la fürek...... Artık müridin de kalmadı.....:queen:

Saflarınızı belirleyin o zaman bizde ona göre hazırlık yapalım bizim taraf sapasağlam ayakta yeni düşman hatlarını bekliyoruz açıklayın kimkimsiniz yeni gruplaşmada kimler var fürek yalnız kaldı kucağımızda artık :queen::queen::queen:
sizmi sapasaglam ayaktasiniz,veli gocer evleri bile sizden daha saglam be :queen:alp desen artik menapoza girmis,zaten seni soylemeye gerek yok,prostati kaybedince bayan kuaforlerine verdin kendini,taygir desen ilim irfan yolunda manilerler avutuyo kendini.bumu saglam yani :bounce:
sato...piçak...smir...canlar...Pandros abinizi yarı yolda komayın...:cherry:
dur msn açayımda bizim smrıı kızdırmayayım...:p

yoksa onun icinmi acip kactin hemen :farao::farao::farao:

yoksa onun icinmi acip kactin hemen :farao::farao::farao:

puhahahaha fürek gene fırıldaklığını yapmış msnyi açıp kaybolmuş gene yaw bu adam her hareketi ofsat sanki mahsus yapar gibi bende online yazma hacı yakma beni diyo ama yazacam hatta spirnofla ve sato ile ilgili yazdıklarını burada yayınlasammı acaba yayınlarsam ittifakları çöker kökten ama :queen:

la dün yazıştık ya...8 de ilk işim msnde senle sohbet olcak deyiii...unutmadık babında...saygıdan biz ne yapcağımızı şaşırıyoz...neyse yarın msnde dertleşiriz...

işin bitti senin ne dümen yaparsan kurtaramazsın bu saaten sonra ayrıca bi ruz tarzanı için bu kadar uğraşmazdım şahsen ne demişer tarzanların kemikleri sayılmayanı makbüldür öyle bişeydi işte :silent:

işin bitti senin ne dümen yaparsan kurtaramazsın bu saaten sonra ayrıca bi ruz tarzanı için bu kadar uğraşmazdım şahsen ne demişer tarzanların kemikleri sayılmayanı makbüldür öyle bişeydi işte :silent:

eywah eywah bunları handro kankam smiremi dedi. tamm tamm en iyisi bölünmek biz devrimci gençleriz:mrgreen: ihtiyarlarla işimiz olmaz smir bunda sonra ikimiz tek yürek olduk tamam mı kardeşim:rendeer::rendeer:

Mete abimiz geliyor..
2 güzel söz yazıp, çıkıyor..
Bakmayın MSN dedigine,
O bizimle dalga geçiyor..

Süper kafiyeli oldu be.. :queen:

puhahahaha fürek gene fırıldaklığını yapmış msnyi açıp kaybolmuş gene yaw bu adam her hareketi ofsat sanki mahsus yapar gibi bende online yazma hacı yakma beni diyo ama yazacam hatta spirnofla ve sato ile ilgili yazdıklarını burada yayınlasammı acaba yayınlarsam ittifakları çöker kökten ama :queen:
yayinla abicim yaw,yayinla gorelim herseyi,yatiralim masaya,bakalim masa altinda kim kalcak ??
la dün yazıştık ya...8 de ilk işim msnde senle sohbet olcak deyiii...unutmadık babında...saygıdan biz ne yapcağımızı şaşırıyoz...neyse yarın msnde dertleşiriz...
dun yazistik ewet,sadece 3 dk.hatta aksam senin isin olup gittigine bile inanmiyom artik
hasstir ordan lann
eywah eywah bunları handro kankam smiremi dedi. tamm tamm en iyisi bölünmek biz devrimci gençleriz:mrgreen: ihtiyarlarla işimiz olmaz smir bunda sonra ikimiz tek yürek olduk tamam mı kardeşim:rendeer::rendeer:

galiba en iyi cikis bu,zaten msn'de konusuyoz,tam benim kafa adamsin :cat:

ulen fürek
bu kaçıncı madara oluşun?
kaçıncı şamar yiyişin?
beyinciğinin binde kaçı çalışıyor da, bize tuzak kuracan? he? :)
bravo bbaday kankam. :cat:
bu başlık, enayilere kapak olsun.:queen:

ulen fürek
bu kaçıncı madara oluşun?
kaçıncı şamar yiyişin?
beyinciğinin binde kaçı çalışıyor da, bize tuzak kuracan? he? :)
bravo bbaday kankam. :cat:
bu başlık, enayilere kapak olsun.:queen:
sen yasiyomudun yaw,abimiz savasi ilk birakanlardandir,bilgilendireyim bilmeyenleri
kanka ne zmandan beri handroya kitlemek istiom kitlesem mi ne yapsam.:p
yapalim o zaman :bounce:
ya bilemiyorum aklım karıştı yane karşı taraf sağlam deliller koydu ortaya :):p

sen gel bizim tarafa,bi tarafta yaslilar,bi tarafta donek bi taraftada gencler olsun

nörüyo len burda...dağıtırım...son kararlarınızı verin beyler...sato smirno çetedemisiniz halen...yoksa üyeliğinizi sileyimmi...:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar