Metal Yüzeyde Kurumuş Yağ Nasıl SÖKÜLÜR ???

Gaz yağıve mazot denedim çıkarmak için ama pek bi işe yaramadı başka fikri olan var mı ?

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

guncelll??

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
tel fırça ile kazı....olmadı zımpara yapacaksın...tabi oda yerine göre...

Selülozik tinerle bir bezi ıslatıp lekeli yüzeye koyup bekletirseniz (boyalı değilse) lekeyi çıkarır. Boya varsa boyayıda çıkarır. Elektrostatik boya ise daha geç çözülür.

Sanırım jant gibi bişey temizliceksiniz. Zincir ve balata temizleyiciler var onu kullanıyorum ben. Jantın boyasına bi zararı olmuyo

wd 40da gaz yagıda denedim çıkarmadı silindir kapagının üstünü temizliycem yüzeyi kurumuş yağlı önerilernizi bekliyorum yorumlarınız için teşekkürler :bestmt:

boya sökücü jel degil ama sıvı metal kutuda var marshal marka aynı işlevi görür mü ?

Motosikleti
tel fırça ile fırçala...sonra da bulaşık teli ile yaparsan daha iyi sonuç alırsın...bulaşık teli olarak da...hani ateşl yakılan bir bulaşık teli var...jantları parlatmak için kullanılan...onunla yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin...

egsoz koruma demirinin(nikelajlı) yüzeyinde ayakkabı taban yanıkları vardı, artık taşlaşmıştı. fazlasını maket bıçağı ile kazıdım, kalan kaba kısmınıda ferhatkars'ın dediği gibi bulaşık teli ve beyaz krem CİF ile ovalayarak temizlemiştim, nikelajlı olduğu için en ufak bir çizilme olmadı. silindir kapağını çizer mi bilemem.

Motosikleti
egsoz koruma demirinin(nikelajlı) yüzeyinde ayakkabı taban yanıkları vardı, artık taşlaşmıştı. fazlasını maket bıçağı ile kazıdım, kalan kaba kısmınıda ferhatkars'ın dediği gibi bulaşık teli ve beyaz krem CİF ile ovalayarak temizlemiştim, nikelajlı olduğu için en ufak bir çizilme olmadı. silindir kapağını çizer mi bilemem.

deponun kapağından sızan benzın depoda sapsarı bir leke oluşturmustu... yeşil tırtıklı bulaşık süngeri ve cif ile temizlemiştim...
bir nevi ince zımpara yapıyoruz....

F54

sorunu çözmüşsün ama bu üründe gerçekten bu işler için gerçekten mükemmel sonuçlar veriyor silindir altında içinde bulunan yağ kir pas ı tek bir fıs ile sıfır gibi yapıyor:cat:
ww.cemakotomasyon.com.tr/?,3,29185/%20YA%D0%20S%D6K%DCC%DC%20-%20390%20DCS%20-%20PHILIPS%20-#

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar