Meşhur Olmaya Çalışan Mt üyesi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müzeyyen senardan beri ha... valla helal olsun.. Hemde müzeyyen ablamızın Gençliğinden bugüne uzanan Başarılı eller.. :queen: :queen:

şşşşşşşş

sevgili elint,

simdi dizideki rolu nedir ne degildir bilmiyorum ama kendisini cok iyi tanirim, bence lenli lunlu konusup basina dert acma, yok o kadar samimiyim diyosan eyvallah...

neyi kastetmek istedin ilk once onu bi ozelden mesajlarsan sevinirim...

güzel olmus elinize sağlık.elint lastigine saglık.

Son düzenleme:
ArkadaşLar bu başLık sizcede çok uzamadı mı ?
Engin bence uglykid (sercan) ortalıgı kızıştırmamış,kendisini iyi tanırım çok efendi bir arkadaştır.Senin uslubun ortalıgı kızıştıracak gbi ama :farao:

puha puha koptum ya bu ne böyle.
ama bazılarını terbiye ye davet ederim motosiklet formunu başka konulara çekmeyelim hehe.
o thişört mt ye mi ait ben anlamadım biraz?

hakkatten yaw elint konuyu çözdü çoktan
adam 5. dizisini çekecek hala yazılıo topiğe
hepsini okumadım yazılanların ama bu topik iyi iş yapmış :cherry:
moto - girl anladığım kadarı ile o t-shirt mt ye ait değil :cat:

ArkadaşLar bu başLık sizcede çok uzamadı mı ?
Engin bence uglykid (sercan) ortalıgı kızıştırmamış,kendisini iyi tanırım çok efendi bir arkadaştır.Senin uslubun ortalıgı kızıştıracak gbi ama :farao:

arkadaşım ortalığı karıştırmaya çalışsaydım emin ol karıştırırdım. ama sercan arkadaşım ile görüştüm. neden böyle tepkili bir yazı yazdıgını anlamaya çalıştım.

ve sonuç olarak ortada bir yanlış anlama oldugu görüldü. ve olayı tatlıya bağladık.:p

umarım sizi ne kadar iyi niyetli polemik yaratmamaya çalışan vs.. yani melek gibi bir üye olduguma ikna edebilmişimdir:p :mrgreen:

Evet Elint arkadaşımız bi ara ajanlığa soyundu, çalıştı, çabaladı, didindi ama olmadı. Yıldımı? Evet yıldı. Yılsada arkasındayız Elintin. Elbet o tişört mt nin tişörtü olsaydı kim olduğunu bulacaktı kendisi. Destekçinim Elint007 :D

Kanka msn neden kapalı senin, açınca acil yaz.Konuşmamız lazım...

Kanka msn neden kapalı senin, açınca acil yaz.Konuşmamız lazım...

işte yogun oluyorum. msn de çalışmama engel oluyor diye sildim.ama eve 18:45'gitcem o zaman konuşabiliriz.

çok acilse pm at veya tel'den mesaj at veya ara veya veya veya:p

görüyorsun bana ulaşmanın birçok yolu var:p :mrgreen:

Eeee artık kullanmayacak mısın :silent: Çok acil değil, bir şey söyleyecektim.. Neyse tamam, hadi bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar