[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
wiceroy kardeş o yolları bilirim arabayla teptim geçen erciyesten nevşehire nevşehirden niğdeye güzel yerler ama dikkat ettinmi hiç ağaç yok kurban olsunlar akdenizin bitki örtüsüne canım bu arada ben servislere giden arkadaşlar için söylüyorum arkadaşlar hepimizin başından geçmiş veya geçecek motor elektrik aksamları garanti dışıdır boşuna servise götürmeyin bildiğiniz tanıdık işi bilen insanlara götürün hem işiniz görülsün hemde paranızın hesabını bilin

doğru söylüyorsun nezih.... hem ağaç hem de elktrik konusunda!!!
benim bildiğim bir otomobil cereyancısı :D var. abi bir kablo bir adama bu kadar mı yakışır yahu :p şaka bir yana servisimin yapamdığını een usta yaptı. ayrıca motosikletimi de orada yıkatıyorum ve motor yağımı değiştirtiyorum. haaa geçen de yolda kaldım v bir telefonla geldi 10 dakikada, :rendeer:hem de sadece minicik bir el emeği karşılığında. haaa, bu arada beklerken ikramları da kabul ediyorum yani. sağolasın cereyancı kardeş.
:cat:

nezıh ve sencer kardeslerım buraya ıyı guzel yazmıs ve ustunden tekrar gecmıssınız ama bu kısıyı tanımıyanlar olabılır

tanımayanın lastıgı patlasın
bu sahıs EREN USYADIR

nezıh ve sencer kardeslerım buraya ıyı guzel yazmıs ve ustunden tekrar gecmıssınız ama bu kısıyı tanımıyanlar olabılır

tanımayanın lastıgı patlasın
bu sahıs EREN USYADIR
valla köylüm beni servisler çok s..... artık s....mek istemiyorum diyorsan elektrik aksamını servise veya motorcuya götürmeyin reklam deil yardım arkadaşım motorcunun dostu gene motorcudur arkadaşımız eren bu işin ehlidir elektrik onun işi mersedes bmw bonda kawasaki bilen bilir neyse okadar bahsettik ihtiacınız olursa AYDOS OTO ELEKTRİK TEVFİK SIRRI GÜR LİSESİ KARŞI SOKAĞI ÇARŞI KARAKOLU CİVARI ARTIK AMPULUM PATLADI SİNYALİM YANMIYOR STOP TAKILI KALIYOR ŞİKAYETLERİYLE SERVİSE MOTOSİKLETÇİYE GİDİP DÜNYANIN PARASINI ÖDEMEYİN NİYETİMİZ SİZLERİ VE TÜM MOTOSİKLETİ OLAN ARKADAŞLARI AYDINLATMAKTIR

mrb arkadaşlar bugün 29.06.2007 cuma akşam üstü erenin oraya geldim eren mustafa oturuyordu selam verdikten sonra mustafaya sordum gitmiyormuyuz diye gidelim dedi bana 2 gün önceden söylemişti kasap veliye gelirmisin diye tamam dedim ve gittik yol çok güzeldi gece dağ yolunu özlemişim bu motorla yani yeni motorumla ilk dağa çıkışım gece süperdi sohbet açıldı açıldı kapanmak bilmedi iyki gitmişiz mustafa valla stres attım ya sucuklar azmı pişmişti ? valla bence iyiydi ama neyse

Son düzenleme:
yaw hani hep beraber gidilecekti. tek basınıza gitmissiniz... :p
yıldırım lazer kaskta ortalıgı yakıyor yani hayırlı olsun

karasu adam k.......nı yırttı glen varmı diye kimse gelmedi bide önceki gün düğünde tatsıllıkmı olmuş ne olmuşsa ilkerle baktan bir sebepten tartışmışlar umarım araları düzelir

Mersin İl Temsilcisi
hakan abi dün küçük bir kaza yaptı arkadaşlar. bugün akşam da uğradım durumu iyi aslanlar gibi maaşallah. merak eden olursa bilgi vereyim dedim...

sencer abi mrb işşallah işin olurda motorunu satmak zorunda kalmazsın sana çok yakışıyor o motosiklet beya

Mersin İl Temsilcisi
öyle karşim ama bu işim olmazsa gt 250 alacağım. hayırlısı olsun. ayın 15 ini bekliyorum....

Mersin İl Temsilcisi
kardeş a qoymuşsun bile :) ulan sabahın köründe çıksam yola sabahın köründe varabilirim. gezi bite geceyarısı eve döneriz. eee dinlenip işe gitmek te var. 2 gün iznim olsa şerrefsizim gelirdim aq

HEEY MİLLET OKUYUN SİİZLERİDE BEKLERİM

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/33411-osmaniye-zorkun-yaylasinagezi-plani.html

gerçi siz gelmezsiniz ama yinede diyeym anca ben geliym aq.... siz bu yazda gelmeyn b
idaha ugramam oralara allah belamı versin
kardeşim valla ben gelmek istiyorum ağustosta iznim var aydıncıkta 3 gün ankarada 4 gün kadirliye uğrar 1 günde senin misafirin olurum ama ağuıstosta sen ordamısın kadirli boş olmasın sonra...

oraya gelmekmek guzel fıkır olurdu ama gelmekte ıster ıcım yıne ama gelemeyız
kardes bırazzzz zor

merhaba arkadaşlar adım atilla sinop mt denim kardeşimin nişanı için bugun tarsusa geliyorum tarsus mersin ve adana dan mt ci arkadaşlarla tanışmak isterim pazar günü nasıpse bi mersin yapmayı düşünüyorum herkeze selamlar:cat:

kardeş a qoymuşsun bile :) ulan sabahın köründe çıksam yola sabahın köründe varabilirim. gezi bite geceyarısı eve döneriz. eee dinlenip işe gitmek te var. 2 gün iznim olsa şerrefsizim gelirdim aq

abi sen gelecek ol ben senı osmanıyede beklerim 9 veya en gec 10 gibi sen de gelir gene alırım senı ayıp ettin yaww

kardeşim valla ben gelmek istiyorum ağustosta iznim var aydıncıkta 3 gün ankarada 4 gün kadirliye uğrar 1 günde senin misafirin olurum ama ağuıstosta sen ordamısın kadirli boş olmasın sonra...

kardesim senıde istedigin zaman misafir ederim ben buralarda olduktan sonra sen iste.....

oraya gelmekmek guzel fıkır olurdu ama gelmekte ıster ıcım yıne ama gelemeyız
kardes bırazzzz zor

niye gelemezsin dingo biz kac defa gelmedikmi sizin oraya bir defada siz gelin arkadaş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar