[Mersin - MT]

KÖYLÜM VARDIR SENİN BİR KİRLİ ÇIKIN YOKSA KADINLARI SAVUNMAZDIN SENİ SENİ SENİ BU ARADA BİR SCOOTURA KAÇ KİŞİ BİE BİLİR VEYA BİR SCOOTUR KAÇ KİŞİYİ TAŞIR ASLINDA SCOOTUR HONDA OLMASIYDI VAY HALİNE İZLEYİN GÜLMEK SERBEST O ARKADAŞLARI TEKER TEKER KUTLUYORUM İNANIN HERKEZ BUNU YAPAMAZ
AYDOS O T O ELEKTRİĞİN KATKILARIYLA
OYUNCULAR:
EREN
ALPER
SENCER
İLKER
HURŞİT
EMRE
KÖYLÜM MUSTAFA ,
MUSTAFA YÜKSEL
KAMERA: NEZİH SAYGILARIMLA .......

V.İ.D.E.O
http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=d1026be3bdff7411eb61aba4811c8654

F.O.T.O

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
yaramaz çocuklar gibizyiz. benim makianada arkada poz vermiş kuyruğuyla :)

Yaw arkadaslar benimle bir sorunu olan varsa el kaldırsın ona gore davranaym be kimse selam bile almaz oldu iki üç kişi hariç...:silent:
Ama bu üstteki 8 kişilik ordu manyak olmus yıkıldım haa:mrgreen::queen::cat:

reşit seninle tek sorunumuz var niye gelmiyon bilader özlettin kendini okullarda kapanıyor neyse gelirsin birgün videoyu koymak baya uğraştırdı nasıl olmuş bu arada...

Mersin İl Temsilcisi
Yaw arkadaslar benimle bir sorunu olan varsa el kaldırsın ona gore davranaym be kimse selam bile almaz oldu iki üç kişi hariç...:silent:
Ama bu üstteki 8 kişilik ordu manyak olmus yıkıldım haa:mrgreen::queen::cat:

ölümüne kankayıııııııııııkkkk
gardaaaşşş, her ne kadar farklı markalara binyosak da, severim seni keeway'ci çocuk. kop gel sen de yaaa, daha ne bekliyon ağam, asfaltları ağlatak hele bir.

arkadaslar kesın bu bu hafta beyazda ızlarız bunu 170 defa izlanmmıs

boyle olsak var ya bız hıc yaslanmayız secerın abının dedıgı gıbı yaramaz zzzzz
cocuklar

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR CBF LERİ İKİLEDİK MUZAFFER ALLAH KAZA BELA VERMESİN HII BU RADA CİKS KARDEŞİM ALPER İPEĞE İLGİSİ VE YARDIMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM MUZOCUM BERABER GEZERİZ TABİ BÜTÜN ARKADAŞLAR SİZ BİZ HEPİMİZ SAYGILARLA

ALLAHIM NAZARDAN SAKLASIN .........

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun kardeşler... nezihçim senin motorun tüm eğrilikleri gitmiş ama sanki muzonunki oldukça eğri çıkmış gibi. makinadan mı acep... bu benim fikrim değil, pek çok arkadaş aynı fikirde...

yok ya sencer o eğri olan benim motor ben yan ayaklığa aldıydım:) valla o muzonun bileceği iştir bilader biz esprisini yapıyoruz ...

güzel seçim yapmışsınız motosikletler harika
hayırlı olsun plakalarda konuşuyor yani

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle muzo tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin daha iyilerine nasip eylesin gözü olanın g s k y m biraz agır oldu ama inanın az bile dışardan dost görünüp sinsi olandan rabbim korusun hepimizi herkese sevgilerimle mersin mt badmad...

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle muzo tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin daha iyilerine nasip eylesin gözü olanın g s k y m biraz agır oldu ama inanın az bile dışardan dost görünüp sinsi olandan rabbim korusun hepimizi herkese sevgilerimle mersin mt badmad...

ARKADAŞLAR BEN NAZARA FAZLASIYLA İNANAN BİRİ OLARAK ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN DİYOR VE YENİ MOTOR ALAN ARKADAŞLARA bende dahil HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYORum ERENE KATILIYORUM

Son düzenleme:
teşekkürler herkese,allah daha iyilerini bizlere nasip eder inşallah(AMİN)
sencer abi eğrilikler düzelir elbet ama ben senin motorda da eğrilikler görüyorum oda yan ayaklıktan sanırım:cherry:

Hayırlı olsun arkadaşlar, Allah nazarlardan saklasın, güle güle binin inşallah.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar