[Mersin - MT]

resıtı transıt gecmetım beyler oda arkdasımız anlayan anladı sanırsam
saool resıt bu aralar dahada ıyıyız bı sen eksıksın aramızda
sencer beraber gıdelım beeeehhh

mustafa ne oldu bu site daha başlamadan bitti galiba:pr::pr:
selam arkadaşlar :rendeer:
reşitttttt nerdesin

sıte uzn zaman olmus kurulalı ama mustafa yenı tanıtti bıze onunda parasını odemeyınce kapanmıs mılley duyrulur

mustafa abi ne alakası var yaa sitemiz pazartesi günü acılacak serverde bakım var :p

arkadaşlar mrb uzun zamandır giremiyordum nasılsınız iyisiniz inşallah çoğunuz biliyor motorumu deiştirdim hayırladık nazar deymesin diye iki tane nazar boncuğumu astım kan akıttım oh be şimdi buradayım ama nick im deişmicek saygılar bide alperin bi köpeği var çooooooooooook taaaaaatlı

nezih abi yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, köpegi bugün alper abiyle birlikte yıkadık yeni dogan bebekleri nasıl yıkarlarsa aynı o sekilde yıkadık bi an tüylerim diken diken oldu cok tatlı kerata :))

Saol Mustafa Allah Sana Daha İyİsİnİ Nasİp Eder İnŞallah KardeŞ ... Bu Arada O KÖpek GÜvercİn Kadar Ya Çok Tatli

inşallah mustafacım cbf cbf gezeriz kokluyor bu makine benzini ybr gibi yakıyor
ama ybrden iyi çekiyor

geçen pazardan bi görüntü

Son düzenleme:
resıtı transıt gecmetım beyler oda arkdasımız anlayan anladı sanırsam
saool resıt bu aralar dahada ıyıyız bı sen eksıksın aramızda
sencer beraber gıdelım beeeehhh

Lem mustafa kardesim valla sen olmasan kimse beni hatırlamayacak arada sırada girip bir selam veriyorm ona bile kimse a.s demez oldu ama olsun ben heer girdigimde nete mersin mt ye bakmadan cıkmıyorum.hepinizi cok seviyorum kendinize iyi bakın sevgiler saygılar.
Haaaa bu arada bensiz gezi olurmu lan ne iştir olm:mrgreen::cherry::wiinkk::wiinkk:

mustafa ne oldu bu site daha başlamadan bitti galiba:pr::pr:
selam arkadaşlar :rendeer:
reşitttttt nerdesin

erzurumdayım hala sınavlar bugun son ve ben kurtuluyorum inşallah...ayın 12sine kadirlideym ve 16 sına ankaraya gecmem gerekiyor

Son düzenleme:
lan sonunda alacam paraya motor alacagımı bilmesem gidrmiyim ankaraya ama iş motorsiklette bitiyorsa hayat durur bende:queen::queen::cherry::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar