[Mersin - MT]

Günün açılışı bekaan dan, kapanışta benden olsun. :p nerdesiniz yahu arkadaşlar?:silent:

vıceroy;492333' Alıntı:
Ressam dostum o resim servise gelen birisinin sl 150 siydi.Mersin de yaptırmış 300 ytl para harcamış deri aksesuara. Parayı buldummu bende düşünüyorum. hakikaten yakışıyor yaa, yanyana durdukta fark dağlar kadar. Arnold görse terminatör-4 te kullanır emin ol. :queen:

waay iyi para beee kardes neyse biz ole binelim onaa heheeee:cherry: aslında böylede iyi beee:p :p yazın görüşürüz inşallah...

mustafa babus bırak polisler durdurmasın daha iyi bee:cherry: :cherry:
::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam::

vıceroy kendinden bahsetsen biraz...
reşit senin terinde olsam o kadar para vermem. alırım elime fırçamı bi güzel boyarım :mrgreen:

Saygıdeğer benkaan, 1973 mersin doğumluyum. ilkokulu ileri i.ö. de, orta okulu içel kolejinde, liseyi tsgl'de,üniversiteyi çukurova ünv'de okudum. Branş kimya, öğretmenliği seçtim 9. yılındayım. Genç beyinlerle genç kalmak üzere bilim adına ter döküyorum. En kısa böyle anlatırım kendimi heralde. :) Buluşma noktanızı geçen sayfalarda okudum ama deli bir yoğunluk var. bir araya gelmek adına fırsat kolluyorum. Mersin mt sayfasını sizlerle paylaşmaktan ayrıca gurur duyuyorum. :)

arkadaşlar oto fuarda çalıştığım bilen otonunda standı olacak inşallah akşam
iş çıkışlarında bende oralarda olacağım tanışmak ve görüşmek dileğiyle
herkese kazasız günler

Saygıdeğer benkaan, 1973 mersin doğumluyum. ilkokulu ileri i.ö. de, orta okulu içel kolejinde, liseyi tsgl'de,üniversiteyi çukurova ünv'de okudum. Branş kimya, öğretmenliği seçtim 9. yılındayım. Genç beyinlerle genç kalmak üzere bilim adına ter döküyorum. En kısa böyle anlatırım kendimi heralde. :) Buluşma noktanızı geçen sayfalarda okudum ama deli bir yoğunluk var. bir araya gelmek adına fırsat kolluyorum. Mersin mt sayfasını sizlerle paylaşmaktan ayrıca gurur duyuyorum. :)

yarın akşam enjoy cafe ( muğdatın yantarafında sahilde ) toplanırız yine. motorları zaten görürsünüz. vaktiniz olursa buyrun gelin tanışalım :cat:
dayı sizide bekleriz...

arkadaşlar davet için çok teşekkürler ama ne yazıkkı 23.00 ekadar çalışıyorum
zira sel nedeniylehasar gören araç sayısı oldukça fazla bu araçların onarımı için
gecede çalışmak zorunda kalıyoruz ama bayağı azaldı umarım önümüzdeki hafta
bitecek ondan sonra sanırım normal mesai saatine döneriz ilk fırsatta görüşmek dileğiyle

buluşma yerimiz sabittir. enjoy cafenin önünde motosiklet görünce tereddüt etmeden girin :)

Mersin İl Temsilcisi
ben de davet etmek için girmiştim. kaan hızlı davranmış :))
enjoy cafe'YE BEKLİYORUZ..

Arkadaşlar bu akşam katılamıyacağım için üzgünüm. Sevgili Dayı, eğer fuar alanında çalışıyorsanız dün akşam sahaya dalan bendim :queen:
İçeride ne var ne yok diye bir uçtan girdim diğer uçtan çıktım :queen:

sevgili baycode fuar alanında çalışmıyorum bilen otomotiv de servis sefi olarak
çalışıyorum bizim firmanın fuarda alfa ve fıat stantları mevcut bende eğer fırsat
bulabilirsem akşamları fuara takılmayı düşünüyorum dün akşam 10 00 civarı
fuarda ustalarla muhabbete gitmiştim 1 saat kadar kalıp çıktım

Mersin İl Temsilcisi
buyur gel, o kadar çok emek harcanmış ki, beklediğimizden fazlasını ama çok fazlasını bulacağız....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar