[Mersin - MT]

rio mu ahhhhh... yakma içimi mustafam :queen:
ben kafaya koydum bilader kışın para biriktirip baharda ve yazda deli gibi gezicem :)

evet akıllı gibi baksana uzun bi aradan sonra son 2 haftadır uzun yol yaptım :mrgreen: yok yok biraz kısmam lazım ki yaza deli gibi yol yapabiliim demi :cherry: anamur kısa kaldı bi alanya yapmalı, kapadokya görmeli yeniden

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum
şu an asya hj110 cup' a biniyorum
ama zs 150-9, keeway süperlight yada çelik 150 crown tarzında
bir makine almayı düşünüyorum.
bu konuda birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
kuyuluk sağ.oc. da laborant olarak görev yapıyorum

(aramızda kalsın ben bu mersini çok seviyorum çünkü 12 ay motora biniyorum)

badmad'a katılıyorum
alooooooooooooooo
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Mersin İl Temsilcisi
boşaymış...

tüm yazdıkllarım server hatasına kurban gitti.... yazdıklarımı silmişler. şansa bak yaaa. neysem canım sağolsun.

selam mersinli kardeşlerim. sizlerin çok güzel insanlar olduğunuzu ressam kardeşim yazmıştı. Şansımızdan ortalık sel altında motora da binemez olduk ilk fırsatta tanışmak ve müsait zamanlarda sizlere katılmak isterim.:)

selam mersinli kardeşlerim. sizlerin çok güzel insanlar olduğunuzu ressam kardeşim yazmıştı. Şansımızdan ortalık sel altında motora da binemez olduk ilk fırsatta tanışmak ve müsait zamanlarda sizlere katılmak isterim.:)

hoş geldin kardeş

millet nasılsınız yaa warya cok özledim be sizi

Mersin İl Temsilcisi
özlettin...

viceroy kardeş, öncelikle hoşgeldin
bu akşam enjoy cafede toplanıyoruz. buyur gel istersen...

reşit kardeşim. vallahi ben de seni çok özledim, gel buralara da gezelim biraz. mersin motor klübünü kurduk, geziler düzenledik, bayrak geçişi yaptık, her bişey yaptık... sen de gel kardeşim bak neler değişmiş olacak.... adanadaki rezilliğimizi hiç unutmayacağım ama senin hatırına yine katlanırım. kardeşim benim, kendine iyi bak oralarda... buralarda her zaman açık bir bir dost eli var... viceroy arkadaş ta senin referansınla aramıza katıldı, o da en az senin gibi iyidir diye düşünüyorum. görüşürüz...:rendeer: :cat:

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum
şu an asya hj110 cup' a biniyorum
ama zs 150-9, keeway süperlight yada çelik 150 crown tarzında
bir makine almayı düşünüyorum.
bu konuda birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
kuyuluk sağ.oc. da laborant olarak görev yapıyorum

(aramızda kalsın ben bu mersini çok seviyorum çünkü 12 ay motora biniyorum)

abi o motorlar kasalarına göre motorları ufak kalıyor bana kalırsa 250 cc çift silindir bir chopper al şu an 150 li jinlun choppreın fiyatı 3000-3200 ytl arası mondial 250 mct 3550 ytl karar senin...bu 250 mctnin remi sağındakide jinlun.
i1353_29102006005.jpg

Mersin İl Temsilcisi
aklın yolu

ben de aynı şeyleri söyledim, mct 250..... zarar etemzsin, piyasası da var..:cat: :cat:

enjoy cafe muğdat camisinin yan tarafında ( pozcuya doğru ) akşam orda oluruz buyur gel...
ayrıca bi mct ci olarak... eğer ki bakmasını bilirsen mct çok iyi ve ucuz...:cat:

Yazdıklarınıza katılıyorum,Mersinli motorcular olarak daha aktif ve enerji dolu olmamız lazım,12 ay motor kullanabilmek herkese nasib olmaz.Yağmur yoksa bütün motorlar yollarda,ne güzel.Etkinliklerimiz varsa veya olursa hepimiz destekleyelim.

slm arkadaşlar :rendeer: :rendeer: sanki aramızda kara kedii dolaşıyorr herkeste birbirine karşı bi soğukluk var sankii... (kendii düşüncemm) ha bu arada alper ne alemde öldümü acaba haberiniz varmıı????
reşit nasılsınn kardeş :cherry:
yeni gelen motor tutkunları hoş geldinizz:rendeer: :rendeer: :cat:

Değerli yürekçe kardeşim öncelikle nazik teklifin için çok teşekkür ederim bu hafta çok yoğun geçti geçen hafta 29 ekim zamanında kutlansın yazısı fax geçilince pazar görevliydim dün ise 637 velim ile toplantımız vardı eve dönüpte siteyi açana kadar daveti kaçırmış oldum. sürekli yazıları takipteyim buluşmaları yazıyorsunuz bende fırsatı yakaladımmı yanınızdayım inşallah. Sevgiyle kalın.:rendeer:

mct kullanıcılarına bir sorum olacak! arka koltuktaki sisibar acaba yedek parça olarak satılıyormu? benim keeway superlight 'a takılabilirmi. bilgilendirirseniz sevinirim saygılar.:)

Son düzenleme:
dün araba pazarında erenle ve ilkerle karşılaştım.pazarın en güzel motoru benimkiydi :cherry: erende kendinin sanıyordu :p
şaka bir yana eren motorunu satmayı düşünüyor twıster gidiyo :salut: hayırlısı olsun... daha iyisini alır inşallah...
viceroy buluşmaları burayada yazarız takip ederseniz ve gelirseniz seviniriz... antmen ticarete bi uğrayıp sorun.ama sizin motora uyarmı bilmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar