[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
kaynaşma günü :)

haftada bir günü mersin motor klübü olarak toplantı yapma planlarındayız. önceleri mersin MT olarak toplanan grup ayrıca hafatda bir de mersin motorcuları olarak da toplanmaya karar vereceğiz. bu arada motosiklet.net sayesinde başlayan tanışmalar, yazışmalar, adana mt, ALANYA mt, eLAZIĞ mt ve daha sayamadığım pek çok Mt ailesiyle de irtibatlaşarak mersin'de yapılacak olan motosiklet fuarında da birleşerek mersin motorcuları adına stand alınmıştır. tanışmak ve katılmak isteyen arkadaşlarımıza duyurulur..

dün araba pazarında erenle ve ilkerle karşılaştım.pazarın en güzel motoru benimkiydi :cherry: erende kendinin sanıyordu :p
şaka bir yana eren motorunu satmayı düşünüyor twıster gidiyo :salut: hayırlısı olsun... daha iyisini alır inşallah...

şşşiiiit arkadaşlar noluyor ya. artık geziler araba pazarlarınamı yapılıyor:pr:

bekaan kardeşim teşekür ederim. Antmen ticaretten geçen senede mondial almıştım muhabbetim var bir sorayım ama benim bildiğim onlarda mondi yedek parçası yok tsgl lisesi karşısındaki mağazalarıda sözde parçacı ama görünen o ki sadece bisiklet üzerine. İlk motor sevdası o zamanlar ehliyet olmayınca scooter ile başladı bende aklıma 2 sene sonra bu ürün piyasadan kalkarsa dış kasa plastik olunca 13 oynar lacivert plastik aksamı ilerde kaza yapsam bulamam diye alıp bi tarafta stoklayim dedim. Antmende olmayınca internetten uğur mondialin numarasını alıp sormuştum. acayip ilgilenmişlerdi olmazsa sisi barı da oraya sorarım.:)

Mersin İl Temsilcisi
Terkecilmiş Site...

ne oldu arkadaşlar, öncelri buralar cıvıl cıvıldı. eski heyecanı kaybettik sanırım, ama havalar ısınmaya başlayınca düşeriz yollara değil mi?

ne oldu arkadaşlar, öncelri buralar cıvıl cıvıldı. eski heyecanı kaybettik sanırım, ama havalar ısınmaya başlayınca düşeriz yollara değil mi?

havaların ısınmasını beklersek.... bu hafta sonu hava güzel olursa yağmur olmazsa açılalım ne dersiniz

sitede bir suskunluk var canım türkiyem motorsikletleri naftalinleyip dolaba kaldırdı heralde. hadi hayırlısı...:queen:

Değerli yürekçe kardeşim öncelikle nazik teklifin için çok teşekkür ederim bu hafta çok yoğun geçti geçen hafta 29 ekim zamanında kutlansın yazısı fax geçilince pazar görevliydim dün ise 637 velim ile toplantımız vardı eve dönüpte siteyi açana kadar daveti kaçırmış oldum. sürekli yazıları takipteyim buluşmaları yazıyorsunuz bende fırsatı yakaladımmı yanınızdayım inşallah. Sevgiyle kalın.:rendeer:

mct kullanıcılarına bir sorum olacak! arka koltuktaki sisibar acaba yedek parça olarak satılıyormu? benim keeway superlight 'a takılabilirmi. bilgilendirirseniz sevinirim saygılar.:)

abi sen mct ninkini boşver soğuksu karakolunun üsttarfında derici duran usta var...o bu işlerle ilgileniyor tarif edersen o0 sana istediğin şekilde yapar...fiyatıda 30-40 ytl olması lazım.....

Moto yunus kardeşim sağolasın. keeway servisinde bir motorda o ustanın sanatını gördüm. hakikaten nefis yapmıştı. sorduğumda aynı yeri tarif etmişti yalnız o metal kısmıyla ilgilenmiyor sadece deri işleriyle uğraşıyor diye duymuştum. zaman bulunca gidip görüşürüm. bu arada biraz tarifesi sanatıyla doğru orantılıymış tam takım 300 ytl. :)

Ezelden ebede yaşayacak olan büyük Türk milletinin en seçkin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk, düşünceleri ve uygulamaları ile “benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimiz içinde, onu yürekten takip edenler için 68 yıldır rehber olmayı sürdürmüştür. Türk milleti var oldukça, bağımsızlık ve özgürlüğe, medeniyete giden yolda aziz milletimize sonsuza değin rehber ve ışık olmaya devam edecektir.

Bu düşüncelerle ulu önder Atatürk’ü, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum

sencerim sen açılışı yapmışsın bende kapanışı yapayım.

iyi geceler. renkli rüyalar:queen:

arkadaslar nasılsınız ula sınavlar başladı o biryerden soguk bir yerden anasını satiim nedir bu yaawwww:) sizler nasılsınız
viceroy o motor seninse eger deri kaplama mükemmel olmuş her an çalabilirim dikkat et olurmu:p

reşo sen nirelerdesin yaow... özlettin kendini
sınavlarında başarılar dilerim

Ressam dostum o resim servise gelen birisinin sl 150 siydi.Mersin de yaptırmış 300 ytl para harcamış deri aksesuara. Parayı buldummu bende düşünüyorum. hakikaten yakışıyor yaa, yanyana durdukta fark dağlar kadar. Arnold görse terminatör-4 te kullanır emin ol. :queen:

Selam arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım..inşallah güzel günlerde hep beraber gezeriz..
Oktay
Yamaha XVS 250

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar