sanırım anamura kadar gelecektiniz.. bende oraya gelip sizlerle tanışmayı istiyordum ancak planlar tutmadı... başka sefere diyerek sizlere ii eglenceler... 
arkadaşlar gelmedinizmi daha geziden?merak ettim nerelerdesiniz?
arkadaşlar trafiğe aman dikkat motor u hiç önemsemiyolar:farao: :farao:sencer abi akşam seni bıraktığımdan beri nasılsın :salut: :salut:
Benim ilk gezimdi ve cok eğlendim mükemmel bir gezi mükemmel bir eglence ve en güzeli mükemmel bir Arkadaslık dostluk, sizleri tebrik ediyorm böyle güzel böyle içten bir arkadas ortamınız oldugu için.
Sizin gibi insanlarla tanıstıgım için çok mutluyum sizlere çok kanım ısındı... Özellikle sencer abiye ve alpere cok tesekkur ediyorum allah razı olsunAlper olm mitili attım üstüne cıkan yere taş atıyorm hehehe
![]()
İlker kerdesim tesekkur ederim hepinizi tek tek saymama gerek yok hepinizi cok seviyorum hepinize cok tesekkur ediyorum... hakkınızı helal edin
ressam içten ve samimi duyguların için teşekkürler.sende buralara kadar geldiğin için sağol.
evet biz güzel bi grubuz.dostluklarımız ve paylaşımlarımız anlatılmaz ancak yaşanır.ama gruptan elememiz gereken bi kişi daha var onu şutlarsak çok daha sakin ve güzel olucak.:cat:
evet bildin ciksl: .yahu keşke onuda götürsen adanaya.vallahi bak benzin parasını biz veririz.at bi köşeye bizde kurtulak sende sevaba gir :queen:
ok bu akşam iş çıkışı konuşuyoruz.yarında akşam saat 8 de buluşup bayraklarımızla caddeye iniyoruz.
mükemmel bi geçiş olacak![]()
Benim ilk gezimdi ve cok eğlendim mükemmel bir gezi mükemmel bir eglence ve en güzeli mükemmel bir Arkadaslık dostluk, sizleri tebrik ediyorm böyle güzel böyle içten bir arkadas ortamınız oldugu için.
Sizin gibi insanlarla tanıstıgım için çok mutluyum sizlere çok kanım ısındı... Özellikle sencer abiye ve alpere cok tesekkur ediyorum allah razı olsunAlper olm mitili attım üstüne cıkan yere taş atıyorm hehehe
![]()
İlker kerdesim tesekkur ederim hepinizi tek tek saymama gerek yok hepinizi cok seviyorum hepinize cok tesekkur ediyorum... hakkınızı helal edin