[Mersin - MT]

Herkese merhaba, daha ehliyetimi alıp tam deneyim kazanmadan kendime ''motorcu'' demeye sıcak bakmamakla birlikte aranıza yeni katıldım.Kask, eldiven ve ceket almak istiyorum, internetten almak da bir seçenek evet ama deneyerek almak en iyisidir diye düşünüyorum. Mersin'de ekipman alabileceğim ürün çeşidi bol olan bildiğiniz bir yer varsa çok makbule geçer. Ayrıca her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba. Aramiza hosgeldiiz magaza olarak aradigin gibi bol secenekli bir magaza bildigim kadari ile yok. Var ise bilen arkadaslar tarif eder diye dusunuyorum. Benim bildigim motorturkiye var ekipman satan birde yamaha bayisi cosan motor var. Reklam yapma niyetim yok ancak motor turkiyeyi gidip gordugum kadari ile soyleyeyim. Eldiven secenegi neredeyse yok malesef. Mont ve kask secenekleri vardi. Asiri bir bolluk beklemeyin ama guzel secenekler mevcut. Cosan motora da bakarsiniz. Imkaniniz var ise yakin illeri de arastirabilirsiniz adana vs. Tavsiye olarak kesinlikle deneyerek ustune tam olan ekipmani almaniz. Herseyden once ekipman ve egitim. Mumkun ise motosiklet pantolonu ve motosiklet cizmesi almanizi oneririm. Ayrica bol bol okuyup arastirmanizi oneririm.

Merhaba. Aramiza hosgeldiiz magaza olarak aradigin gibi bol secenekli bir magaza bildigim kadari ile yok. Var ise bilen arkadaslar tarif eder diye dusunuyorum. Benim bildigim motorturkiye var ekipman satan birde yamaha bayisi cosan motor var. Reklam yapma niyetim yok ancak motor turkiyeyi gidip gordugum kadari ile soyleyeyim. Eldiven secenegi neredeyse yok malesef. Mont ve kask secenekleri vardi. Asiri bir bolluk beklemeyin ama guzel secenekler mevcut. Cosan motora da bakarsiniz. Imkaniniz var ise yakin illeri de arastirabilirsiniz adana vs. Tavsiye olarak kesinlikle deneyerek ustune tam olan ekipmani almaniz. Herseyden once ekipman ve egitim. Mumkun ise motosiklet pantolonu ve motosiklet cizmesi almanizi oneririm. Ayrica bol bol okuyup arastirmanizi oneririm.
Çok teşekkürler. Olmazsa yarın tek tek dolaşarak bir mersin turu yapacağım gibi görünüyor.

Benim soyledigimden baska yerler bulur iseniz paylasmanizi rica ederim. Hem kendim icin hem de gruptaki kisiler icin faydali olacaktir. Baska merak ettiginiz konular var ise elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. En kisa zamanda eksiklerinizi tamamlar ve motorunuzu surmeye baslarsiniz umarim.
Ufak ufak grup hareketlensin de 3 lu 5 li dolasmalara cikalim.

Gunaydin Mersin MT. Hafta ortasinda herkesin keyfi yerindedir umarim.
Ratel magazalari gezevildin mi? Var mi kafana gore biseyler?

Açıkçası pek mağaza gezmedim. Bir kurye arkadaştan aldığım tüyoyla doğrudan dinamik motora gittim ve sanıyorum mersin'de ürün çeşidi açısından başka bir yer bulabileceğimi sanmıyorum. Hepsini bulamasam da internet üzerinde araştırdığım çoğu markayı deneme fırsatı buldum. Kask olarak mt revenge mat siyah düşünüyordum ama onu bulamadım o yüzden ls2 düşünüyorum.

Dinamik motoru bilmiyordum ben de bi ara gidip bakayim olmassa belki eldiven fln vardir. Internet siteleri yok galiba bulamadim. Hangi markalar vardi hatirliyor musun?

Mersin İl Temsilcisi
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
en kısa zamanda toplaşıp bi çay içelim derim
ben mezitlide oturuyorum, telefon numaram profilimde yazıyor, özelden sormak isteyenlere de yardımcı olabilirim.

Dinamik motor
toprak motor
Harput motor
sucular
Muğdat ( mikdat ) camii civarındaki cross mağazaları
mersindeki etkin yerler
ancak
adanada da gelişmiş imkanlar mevcut.
ürün yelpazesi genişlemesi için maalesef baharı beklemek durumunda kalabiliyoruz

Mersin İl Temsilcisi
Virajı ben de çok severim. Tasucuna dek dümdüz yol bitmez de antalyaya dek sanki göz açıp kapamisim gibi gelir. Bir de tarsus Çamlıyayla, at dağı tarafları uzun virajlara gebe, andirin-maras arası da öyle. Maalesef viraja varmak için biraz sabır gerek. Kuyuluk girisi-findikpinari mevkii eh işte ama o da 25 km, insu tırmanışı kocahamzali mevkii de 9 km kadar. Değirmendere vs de düzlük. En iyisi tasucu-antalya arası ya da Çamlıyayla -tarsus arası.
Yolda sucuk ekmek olayı zaten bu guzergahlarda belirli temiz ve uygun noktalar var.

Virajı ben de çok severim. Tasucuna dek dümdüz yol bitmez de antalyaya dek sanki göz açıp kapamisim gibi gelir. Bir de tarsus Çamlıyayla, at dağı tarafları uzun virajlara gebe, andirin-maras arası da öyle. Maalesef viraja varmak için biraz sabır gerek. Kuyuluk girisi-findikpinari mevkii eh işte ama o da 25 km, insu tırmanışı kocahamzali mevkii de 9 km kadar. Değirmendere vs de düzlük. En iyisi tasucu-antalya arası ya da Çamlıyayla -tarsus arası.
Yolda sucuk ekmek olayı zaten bu guzergahlarda belirli temiz ve uygun noktalar var.

Abi bu hafta sonu için mi plan yapıyorsunuz

Viraji seven duzlugune katilir moduna gectim su an 😊 genel konusuyorduk ancak yolu bilen birileri varsa olabilir yagnur yoktur herhalde haftasonu

Mersin İl Temsilcisi
Bu haftasonu zor, ancak haftaya tanışmak için toplanıp tanisilabilir. Yol vs hakkında bilgi verebilirim. Daha önce de söylemiştim, su an için motosikletim yok ama güzergahlar hakkında az-cok bilgi verebilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------

Haa, şunu da ekleyeyim; ben yağmur kar vs tüm hava şartlarında yol yapmayı seviyorum. motoruma guveniyorsam,uygun giyinip cikarim.. ileride inşaallah beraber teker de çevirmek nasip olur umarim :)

Umarim en kisa zamanda bir firsat olur ve motosikletinize kavusursunuz. Hava kosulu olarak hem tecrubeme hem lastiklerime guvenmedigim icin yagmurlu havalarda kullanmiyorum. Ancak yeterli tecrubeye eristikce uygun ekipmanlari da edinip her kosulda motosikletimi surmek isterim. Zamanla o da olur umarim.

Fat!h33, haftasonu musaitseniz tanisip ufaktan etrafta dolanabiliriz.

Mersin İl Temsilcisi
Umarim en kisa zamanda bir firsat olur ve motosikletinize kavusursunuz. Hava kosulu olarak hem tecrubeme hem lastiklerime guvenmedigim icin yagmurlu havalarda kullanmiyorum. Ancak yeterli tecrubeye eristikce uygun ekipmanlari da edinip her kosulda motosikletimi surmek isterim. Zamanla o da olur umarim.

motorsuz adamla tanışıp da ne yapacaksınız di mi :)))

Patron iletişim numaram profilimde whatsaapdan ulaşabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar