geziye katılan bütün motor tutkunu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
gelemeyenlerinse yokluğu belliydi.
bu hafta sonu yaklaşık olarak 11 motor fındıkpınarı yaylasındaydık. bir kısmımız cumartesi gecesinden, diğer kısmımız da pazar sabahtan fındıkpıkpınarına ulaştı.
yolda giderken ufak çaplı da olsa bir kaza yaşandı. ama şükürler olsun ki arkadaşlarımızın kendilerinde birşey yoktu. motorlarda da ciddi bir hasar meydana gelmemişti.
biraz yoldan bahsediyim.
yol giderek çetin bir hal almıştı. virajlarla boğuşurken gecenin karanlığında, bir yandan da yerdeki çam yapraklarıyla uğraşıyorduk. derken şartlar giderek zorlaştı. rüzgar öyle güçlü esiyordu ki yan rüzgarlara direnmek bizi virajlarda bayağı yordu.
ama düşmüştük yollara ve tek tutkumuz buydu. bir ara yağmurda çiseledi ama yılmadık ve ulaştık fındıkpınarına. önce badmad' ın yayla evine gittik ve daha sonra rotayı cross33'ün yayla evine çevirdik.
yerleştikten hemen bir masa hazırlandı derken bir muhabbet bir muhabbet sabahı sabah etmişler ben 01*30 a kadar dayanabildim.
pazar sabahı erkenden kalkıp çarşı merkezine indik. mersinden gelecek olan arkadaşlarımız vardı. hep beraber güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra hedef noktaya ulaşmak arzusuyla yolllara koyulduk.
bizlere yolu tarif eden köylülerin de gazabına uğradık. yaklaşık olarak 1 saat yarısı asfalt yarısı mucur olan bir yolda cross yaptık

tabi çıktıktan sonra yorulmuştuk ve aynı anda acıkmıştık.
güzel bir yerde oturup yemeğimizi yedik dostluklarımız arttı ve güçlendi.
artık mersin bizi beklerdi. çok tatlı bir grup sürüşü ile mersine döndük ve herzaman ki gibi kahve içmeye gül' e gittik.
hafta sonumuz her ne kadar çetin geçse de buna değdi.
geziye katılan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
bu hafta sonu ki gezimiz de hep beraber olmak dilekleriyle yolunuz açık olsun.