[Mersin - MT]

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bu dediğim yerler pek bilinmez kalabalık olmaz güzergahta giderken halka sorabilirsiniz yalnız 2 side tisandan öncedir. tisandan sonrasına bende geçmedim ama istediğin bir yere çekip cadır kursan kimse bişey demez. Anamurda zaten kamp alanı var

Anladım kardeş. Ama sanırım kısa mesafe çıkmayacağım. Çıkmışken en az Anamur'a ulaşayım biraz kilometre yazsın diye düşünüyorum. Anamur da Dragon mocamp diye bir yer varmış. Yol üstü ve merkeze yakın. Dönüşte de Yatılı olmasa da Tisan'a bir uğrayabilirim sanırım. Ya da Tisan için ayrı bir tarihe ayrı bir plan yapabilirim.

Dragon Mocamp kamp alanında konaklayanlar hakkında bilgi verebilirler mi. Veya önereceği başka yer olanlar ?

Merhaba tekrar,

Mesajıma geri dönüş olmadı. Bende hayırlısı diyip yola koyuldum. Öncelikle TUVTÜRK çağrı merkezini aradım. Egzoz için her hangi bir durum oluşmayacağını söylediler. Muayene esnasında görevli ile görüştüm. Egzozun her hangi bir sorun teşkil etmediğini iletti. Yan ve arka çantalar içinde chopper tarzı motorlar için hafif kusur olarak yazdıklarını böyle bir bilginin kendilerine merkezden bildirildiğini ilettiler.

Her hangi bir sorun çıkmadan muayeneyi tamamladım.

Herkese kolay gelsin.

Sorunsuz bir şekilde muayeneyi geçmiş olmanız sevindirici. Mesajınızı görmüştüm fakat istasyonlar ve egsoz hakkında bilgi sahibi olmadığım için cevap yazıp yanlış bilgilendirmek veya yönlendirmek istemedim.

Anladım kardeş. Ama sanırım kısa mesafe çıkmayacağım. Çıkmışken en az Anamur'a ulaşayım biraz kilometre yazsın diye düşünüyorum. Anamur da Dragon mocamp diye bir yer varmış. Yol üstü ve merkeze yakın. Dönüşte de Yatılı olmasa da Tisan'a bir uğrayabilirim sanırım. Ya da Tisan için ayrı bir tarihe ayrı bir plan yapabilirim.

Dragon Mocamp kamp alanında konaklayanlar hakkında bilgi verebilirler mi. Veya önereceği başka yer olanlar ?

Sorunsuz bir şekilde muayeneyi geçmiş olmanız sevindirici. Mesajınızı görmüştüm fakat istasyonlar ve egsoz hakkında bilgi sahibi olmadığım için cevap yazıp yanlış bilgilendirmek veya yönlendirmek istemedim.

ibocan bende temmuz 10 gibi silifkeye geçeceğim.daha sonraki gezin olursa ortak olabilirim. manavgat moto festivale gitmeyi düşünüyorum gitmeyi düşünen arkadaşlarla mersinden beraber gidelim

Motosikleti
Pulsar NS400Z
ibocan bende temmuz 10 gibi silifkeye geçeceğim.daha sonraki gezin olursa ortak olabilirim. manavgat moto festivale gitmeyi düşünüyorum gitmeyi düşünen arkadaşlarla mersinden beraber gidelim

Tek boşluğum şu aralar bu. başka yok ve gezi dönüşü işe dönmem gerekecek. Bugün yola çıkacam Allah'ın izni ile. Son eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. İlerleyen zamanlarda yine bir boşluk olursa ve motosiklet boşta olursa neden olmasın bir tur daha.

Tek boşluğum şu aralar bu. başka yok ve gezi dönüşü işe dönmem gerekecek. Bugün yola çıkacam Allah'ın izni ile. Son eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. İlerleyen zamanlarda yine bir boşluk olursa ve motosiklet boşta olursa neden olmasın bir tur daha.

İbrahim müsait bir zamanda gezi planlasaydın ya bre vicdansız :queen:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
gardaş aceleye ve bir anlık boşluğa geldi az kaldı tutamıyorum kendimi yapacam bi makina seninle çok teker çevireceğiz daha :) hem bu önden keşif amaçlı gezi :)

Anamur pullu campingdeyim pulluya yönelme sebebim 1 haftadan fazla olmasına rağmen dragon mocampın 2. mailime cevap yazmamış olması ve pullu da sıcakkanlı karşılanmam

bayram sonu yapalım bişeyler 2 kişi 3 kişi kimler online ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

gardaş aceleye ve bir anlık boşluğa geldi az kaldı tutamıyorum kendimi yapacam bi makina seninle çok teker çevireceğiz daha :) hem bu önden keşif amaçlı gezi :)

Anamur pullu campingdeyim pulluya yönelme sebebim 1 haftadan fazla olmasına rağmen dragon mocampın 2. mailime cevap yazmamış olması ve pullu da sıcakkanlı karşılanmam

kamp üçretine ne istiyorlar ?

Bi cross grubu var ise karaduvar kazanlı taraflarına yada dağlık alanlara gitmek isteyen olur mu?

Merhaba! arkadaşlar yazın ben bu sayfayı neden görmedim ya =( neyse Mersinde motorla gezmek vs grup halinde etkinlik yapmak isteyen olursa benimle irtibata geçerse sevinirim [email protected]

selam arkadaşlar mersinde gezmek isteyen olursa ( mehmet çekok )facebook dan ekleyin. Güzel geziler düzenliyorum kolay gele

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar