[Mersin - MT]

Guwencin dün gerçekten çok güzeldi tabu oynarken yardımların için sağol yaww zevkli bi oyundu kuralları biraz çiğnesekte her 2 gruba da :cat: baya yardımcı oldun ilk oynayışım dedin ama maşallah süperdin

arkadaşlar pazar günü için gidilecek istikamet belirlendi..

Hedef : Elvanlı - Alabalık Tesisleri..
Toplanma Yeri: Pozcu - Migros
Çıkış saati : 9:00 Pazar ( en geç 9:30 da hareket edilecektir.. )

ALMİNA' Alıntı:
Guwencin dün gerçekten çok güzeldi tabu oynarken yardımların için sağol yaww zevkli bi oyundu kuralları biraz çiğnesekte her 2 gruba da :cat: baya yardımcı oldun ilk oynayışım dedin ama maşallah süperdin
ne demek. elimden gelen bi?i var ise herkese her zaman yardıma hazırım. bu arada gerçekten tabuyu ilk oynayışım. kız arkadaşım iddalıdır bu oyunda (onun yalancısıyım:arkadaşlarıyla oynuo zaman zaman). yarın görüşmek dileğiyle herkeş kendisine iii baksın

eğer talmina gelmeyecekse bende gelemem yani deniz yalnız olucak olmuyo anlarsınızya. ama eğer gelicek olursak akşam tel açarım. ama gelmeyi çok istiyorum beeee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar, bugün hepimiz için ,yanıma Çağrıyı da alarak ,Elvanlıya gitim arabayla , bikaç restoranta girdik.Çağrının mekanı oralar.Adamlarla oturduk konustuk 400gr kiremitte baliık(tavuk yada et) +salata+içecek 10ytl.
Mekan gayet güzel sabah 09:00 da pozcu dayız en kısa zamanda yola çıkılacak.Yolda MM migros un bahcesinde 5 dk mola ondan sonrada elvanlı.

güzergah çok basit;çeşmeli tabelasının bittiği yerde bir köprü var yol köprünün üzerinden geçiyor.Köprünün bitiminden sağa sapıyoruz 4.8 km sonra Kavaklıdere restauranta varıyoruz.

yol tamamen asfalt ufaktefek çukurlar var zaten dolmuş işliyor yolda bakımsız sayılmaz.Ana yoldan restoranta gidene kadar 4.8 km boyunca yokus çıkılıyor ama dik yada zor bi yokus değil rahatlıkla gidebiliriz.

mekanla ilgili sorusu olanlar irtibata geçsin.

Yol lideri Kerim,
ama mekana ilk defa gideceği için bilmeyebilir bu durumda yolu bilen bi arkadaş lider olacak.

****kesinlikle sollamak,kurallar dşına çıkmak yok,
****Yunus kardeşim,yolda çok fazla polis var ve tehlikeli ,üstelik pazar günü .yaşı büyük olanlar kurtarabilir ama seni kurtaramayabiliriz.Gerekeni yap bu konuda,senin için doğru olanı..

****arkadaşlar dün çaybehcesinden kalktıktan sonra bikaç olay yaşanmış,ben yoktum orada iyikide yoktum,herkesin ortak fikri şu ki "is te mi yo ruz" .(nokta)

işin garip ve anlaşılmaz tarafı dün oradan kalkmadan önce 1 saat dikkatli olmayı ,alkolü,ve güvenliği konustuk en çok konusanların en yanlış işleri yapması herkesi rahatsız etmiş,bilgilerinize sunarım.

hala herşekilde toplantıların alkolsüz yerde ,yada en azından mekanda alkol varsada toplantı bitene kadar içilmeyerek yapılmasını savunuyorum.Bununla birlikte de 1 yada 2 bira içerek motora binmekle ,trafikte yanlış(yarış,rahatsız etmek,şov...vs) işler yapmak arasında fark olmadığını düşünüyorum ikiside olmamalı.

başkanımıza ilgisinden dolayı teşekkr ediyorum.. bizm için zamn ayırarak mekanı görüp rezervasyon yaptırmasından dolayı.. :rendeer:

dünkü olan tatsızlık konusundada haklısn.. eminim bundan sonra daha fazla dikkat edilecektir.. :cat:

yarın talmina geliyormuş. bende denizle geliyorum saat 9 da orda olucaz.

ne ulan kırmızı bezin altından boğamı geçiyo oley:p
bencede oley kardeş...

herkese selamlar,başkanım gezi mekanımızı önceden gidip tespit ettiginiz için teşekkürler.grubun fazla eksiği olmadan gezinin yapılmasınada çok sewindim.yarınki geziye ben yol üzerinden katılıcam(mezitli volkswagen servisi önünde olucam 9:15 te umarım sakıncası yoktur) kaan we ciksin bu olaydan haberi war bilginize...
yarın görüşmek üzere iyi geceler....

dünkü tatsızlıgın sorumlusu olarak isim verin arkadaşlar benim kalkışta yaptıgımdan bahsediliyorsa bunun farkındayım istemeden oldu ama bunu isim vererek söyleseniz daha samimi olurdu ikisinin arasında fark yok deyip geçiştirmeyelim hepimizin motor üstünde istemeden yaptıgı hatalar oluyor bu ayrı bişey bilinçli olarak tehlikeye girmek ayrı lütfen bu ayrıntıları düşünelim benim haksız gördügüm şeylerle aynı kefeye koyulmak beni çok rahatsız etti ben kasıntılı biri degilim hepinizi seviyorum en derin saygılarımla

dün yoktum aranızda işten geç çıktım ama pazar günü gezide varım bende :)

sağol kardeş dstlar sağolsun okudumda tüylerim diken diken oldu allah esirgesin o iki arkadaşın ailesine başsağlığı ve sabır dilerim :( allah rahmet eylesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlarımızı tanımıyoruz ama başımız saolsun dikkat edelim arkadaşlar ben bu siteye kaza haberi yazmaktansa motoru parçalarım daha iyi dikkat edelim.herkesin ayrı değeri var

:salut: :salut: başımız saolsun... ama bütün suçun motrluda olduğu her şekilde belli oluyo.. :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yüzyüze olduğumuz ortamda dahi isim vermiyorsak burda isim verilmez en azından ben orada yoktum ben orada olsaydım belki isim verebilirdim tabiki ama ne önemi var hpimiz yanlış yapıyoruz bazen, büyük yada küçük yanlışı konuşalım yeterli, kişiler üzerine yoğunlaşmak gereksiz hepimiz biliyoruz neyapmamız gerektiğini,en az yanlışları bildiğimiz kadar.ama yarın konusulanlar başka olsun yeni güzergahları konusalım ,gittiğimiz yerleri anlatalım bilmeyenlere, geçmişi olumsuzlukları bırakalım.güzel şeyler bizi bekliyor attığımız her adım ufakda olsa hedefi bi adım daha yaklaştırıyor..yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın "KASK KAFALILAR" :cherry:

slm arkadaşlar
bende mersinli motosiklet sevdalısı olarak buradayım
umarım bir gün sizlerle tanışıp gezilere katılırım.
herkese sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar