[Mersin - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hemen yarın 9 da mcdonlads ın önünde bekliyoruz pozcuda ;)

stunc63, hoşgeldin... yarın elvanlıdayız.. aramızda yer almak istersen yarın sabh 9da pozcu migrosun önünde ol.. :cat: gidemesen bile tanışmak için gelebilrsin..

yarın zannedersem gelemem fakat önümüzdeki haftalarda umarım tanışırız.
gezileriniz için notlarınızı takip edecegim.
sevgiler

merhabalar...
bugünkü gezimiz benim ilk katıldıgım geziydi,bundan önceki gezilere katılamamıştım.bugünden sonra gerçekten pişmanlık hissediyorum:pr: öncelikle başkanımıza ve mersin mt grubunun,elvanlı kasabası gezisine katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.umarım bundan sonraki gezimiz bugünkünden çok daha iyi veçok daha güzel olacak.emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler....:cherry:

ömercik ne alemdesin yaww??rakı etkiledi seni sanırım:mrgreen: :cat:

Son düzenleme:
evt arkadaşlar bir mersin mt gezisi daha güzel bir şekilde gerçekleşti.. katılımda bulunan herkese teşekkrlr.. :rendeer:

arkadaşlar sahilde yine çewirme warmış lütfen dikkat:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
stunc63' Alıntı:
yarın zannedersem gelemem fakat önümüzdeki haftalarda umarım tanışırız.
gezileriniz için notlarınızı takip edecegim.
sevgiler

umarım..mersin mt nin ilk sayfasında gezilerin linklerine bakabilirsin..

kerim kardes resimleri bekliyorum senden yeni başlık açıldı bile ;)

Son düzenleme:
selam dostlar. Elvanlı fish restaurant gezisi gercekten cok iyiydi.gelemeyen dostlar için bir daha mutlaka gidilmesi gereken bir mekan. çok hoşnut kaldı umarım herkes.fotografları tez zamanda bekliyoruz.sevgiler...

başkanım istersen en başa cuma günkü toplantı fotolarındanda koy bi tane... çünkü ana sayfada başlıkları toplanması ve gezisi diye açıyorum..

oy oy oy... ne yorucu bi gündü öyle... çok güzell bi günün ardından sizlere merhaba deyip katılımcı tüm arkadaşlara tşklerimi sunarım. bütün bi haftanın yorgunluğunu bir günde attık. umarım hepiniz aynı düşünceler içerisindesinizdir. saygılarla GuweNcin

Forumdan Uzaklaştırıldı
PcKopatGhostRider' Alıntı:
başkanım istersen en başa cuma günkü toplantı fotolarındanda koy bi tane... çünkü ana sayfada başlıkları toplanması ve gezisi diye açıyorum..

ya bende cuma dan kalma resim yok ...

güzel bi gündü. aman nazar değmesin her buluşma güzel geçiyor. artık cuma toplantılar hariç, her hafta geziye katılamıyacağım. maddi olarak çok açıldım. sanırım 1 hafta gelir diğer hafta gelmem. ve umarım en azından bunu yapabilirim :salut:

kaan sana sonuna kadar destek veriyor maddi çıkmaz sorunlarını paylaştığımı bilmeni isterim kafamızın rahat olması için fazla uçmamak en doğrusu diyorum gezide gerçekten güzel gözüküyor be gurup sürüşü nasıldı eğlenceli geçmiştir oyol nice gezilere
by

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar hazır aklıma gelmişken,
Dün Çağrıyla beraber ,akşam pozcudaki Tribu adlı mekana gittik.
kendimizi tanıttık ve mekan sahipleri ile konustuk anlaştık,gayet olumlu yaklaştılar,hem fiyatlar konusunda hem hizmet konusunda emrimizdeler.dün oradaki konsere ücretsiz girdik mesela.

Mersin grubundan birisi Çağrının yada benim adımı verip ,hiç olmadı kendisini tanıtıp gönül rahatlığıyla oturabilir orada, hem hesap konusunda hem de hizmet konusunda hertürlü imkanı sağlayacaklar.Hayırlı olsun.Bu vesile ile sizden tek istediğim hernekadar anlaşmış olsakda ,rahat olacak olsakda ,ağırlığımızdan tavırlarımzdan ödün vermeyelim , insanların arasında olduğumuzu ,bakışlarının bizlerin üzerinde olduğunu ,kimseyi rahatsız etmeye hakkımız olmadığını unutmayalım zaten yeterince önyargılı insanlar motosikletler konusnda...gerçi hiç bi arkadaşımdan şüphem yok ama uyarıyı yapmakda gerekli işte.

ve en kısa zamanda bi buluşma düzenleyelim orada hatta kapattırabilirim bile
müzikler de çağrı ve Ben tarafından yapılır nedersiniz?
Planlar öneriler gelsinnnnnnn

başkanım mekanı görmedim ama sizin zevkinize güveniyoruz.. müziklerin sizin tarafınzdan yapılaması flnda süper olr.. :cat:

bende her zaman seninleyim nezih.elbetteki paylaşımlar olucak.biz dostuz...
mekan gerçekten güzel.şarkıları ben söylersem olur.yok ben söylemeyeceksem gelmem:cherry: kendi yerimiz olana kadar idare edicez artık :cherry:

kaanım dostum ve diğer arkadaşlar..ne zaman isterseni elimden gelen yardımı yaparım... yeterki elimden gelecek bişi olsun.
bu arada mekan çok güzel arkadaşlar. motorlarıda mekanın önüne koyunca daha da güzel oluyor. bizzat denedim öyle konuşuyorum:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar